Повезане вести
Седница Скупштине града Ниша заказана због изградње новог породилишта: „Ми немамо времена за чекање“
Градски портал 018 08.05.2025
Председник Скупштине града Ниша, проф. др Игор Новаковић, заказао је нову седницу Скупштине за уторак, 13. мај, са само две тачке дневног реда — али, како истиче, реч је о тачкама које су од пресудног значаја за развој… »
Седница Скупштине града Ниша заказана због изградње новог породилишта: „Ми немамо времена за чекање“ [ВИДЕО]
Глас југа 08.05.2025
„На претходној седници Скупштине повукли смо две тачке дневног реда јер смо чекали мишљење Градске општине Медијана. То мишљење је сада стигло и заказао сам нову седницу са само две тачке: План генералне регулације и измену… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 4 сатијош 1 повезана
Ђурић из Брисела: Због тешких глобалних околности у ЕУ појачан замах за проширење на наш регион
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Италија одлучила да испоручи Немачкој осумњиченог за диверзију гасовода Северни ток 1 и 2
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Трампов специјални изасланик и Зеленски се неће састати у Анкари, украјински председник незадоваљан мировним планом САД
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

![Седница Скупштине града Ниша заказана због изградње новог породилишта: „Ми немамо времена за чекање“ [ВИДЕО]](https://nstatic.net/047/39592047bzkvay.jpg)