Povezane vesti
Sednica Skupštine grada Niša zakazana zbog izgradnje novog porodilišta: „Mi nemamo vremena za čekanje“
Gradski portal 018 08.05.2025
Predsednik Skupštine grada Niša, prof. dr Igor Novaković, zakazao je novu sednicu Skupštine za utorak, 13. maj, sa samo dve tačke dnevnog reda — ali, kako ističe, reč je o tačkama koje su od presudnog značaja za razvoj zdravstvene infrastrukture u gradu… »
Sednica Skupštine grada Niša zakazana zbog izgradnje novog porodilišta: „Mi nemamo vremena za čekanje“ [VIDEO]
Glas juga 08.05.2025
„Na prethodnoj sednici Skupštine povukli smo dve tačke dnevnog reda jer smo čekali mišljenje Gradske opštine Medijana. To mišljenje je sada stiglo i zakazao sam novu sednicu sa samo dve tačke: Plan generalne regulacije i izmenu Generalnog urbanističkog… »
Vesti dana »
Skupštinski Odbor za obrazovanje zahteva sveobuhvatnu i transparentnu istragu o smrti studentkinje
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
UŽIVO Teheran razmatra pitanje izlaska iz Sporazuma o zabrani širenja nuklearnog oružja
Sputnik pre 45 minutajoš 29 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
(Foto, video) Sneg okovao Srbiju! Totalni kolaps na putu kod Topole, ogromni snežni nanosi na više planina, šleper se preprečio: Vozači, pazite se u ovom delu zemlje
Blic pre 11 minutajoš 49 povezanih
Dekan Filozofskog fakulteta: Istraga pokazala da u zgradi nije bilo pirotehničkih i zapaljivih materija
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 23 povezane

![Sednica Skupštine grada Niša zakazana zbog izgradnje novog porodilišta: „Mi nemamo vremena za čekanje“ [VIDEO]](https://nstatic.net/047/39592047bzkvay.jpg)