Повезане вести

Иво Данеу открио шта се десило пре избацивања са меча у Љубљани

Иво Данеу открио шта се десило пре избацивања са меча у Љубљани

Данас 08.05.2025
Кошаркаши Босне су победили Илирију у гостима у Љубљани са 77:68 у другом мечу финала АБА 2 лиге. Сада је резултат 1:1 у серији и меч у Сарајеву ће одредити шампиона другог по рангу такмичења у региону. Ипак, сусрет није… »
И Дончић се огласио због срамотног избацивања легенде: „МВП“

И Дончић се огласио због срамотног избацивања легенде: „МВП“

Нова 08.05.2025
Лука Дончић, кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса, био је на трибинама другог меча финала АБА 2 лиге између Илирије и Босне (68:77), током ког се десио велики скандал. Судијска тројка је, наиме, током дуела донела одлуку да у завршници… »
Огласио се Данеу после избацивања са меча: „Овако нешто у животу нисам доживео“

Огласио се Данеу после избацивања са меча: „Овако нешто у животу нисам доживео“

Нова 08.05.2025
Иво Данеу, легендарни кошаркаш, реаговао је након скандала који се догодио у Љубљани на утакмици Илирија - Босна (68:77) у оквиру финалне серије АБА 2 лиге. Судијска тројка је, наиме, донела одлуку да у завршници треће деонице… »
Лука Дончић запрепашћен: Дошао у Словенију и ово видео рођеним очима!

Лука Дончић запрепашћен: Дошао у Словенију и ово видео рођеним очима!

Вечерње новости 08.05.2025
Лука Дончић, једна од највећих звезда НБА лиге и светске кошарке, није могао да верује шта се десило у љубљанској хали Тиволи на мечу АБА лиге. ФОТО: Тањуг/АП Ево како је о томе јавност известио портал " 24 сата": "Кошаркаши… »
Иво Данеу проговорио о искључењу које је шокирало регион, Лука Дончић му пружио подршку!

Иво Данеу проговорио о искључењу које је шокирало регион, Лука Дончић му пружио подршку!

Спортске.нет 08.05.2025
Синоћња друга утакмица финалне серије АБА 2 лиге између Илирије и Босне у Љубљани (Босна славила са 77:68) остала је у сенци несвакидашњег догађаја о коме се данас доста прича. Јутрос се на ову тему огласио и Александар… »
„Да сам ја он, прекинуо бих утакмицу, истерао судије напоље, закључао дворану и отишао на вечеру“

„Да сам ја он, прекинуо бих утакмицу, истерао судије напоље, закључао дворану и отишао на вечеру“

Нова 08.05.2025
Богдан Тањевић, чувени тренер и једна од највећих кошаркашких легенди на простору бивше Југославије, имао је бурну реакцију на скандал који се догодио у Љубљани на утакмици Илирија - Босна (68:77) у оквиру финалне серије АБА 2… »
Огласио се Иво Данеу: "Ово у животу нисам доживео - рекао сам..."

Огласио се Иво Данеу: "Ово у животу нисам доживео - рекао сам..."

Б92 08.05.2025
Огласио се Иво Данеу и открио шта је рекао судијама које су га удаљиле са финалне утакмице АБА 2 лиге. Невероватна сцена обележила је другу утакмицу финала АБА 2 лиге, када је кошаркашка легенда Иво Данеу, један од највећих… »
Легенда осула паљбу због скандалозног потеза судија: „Сумњам да је знао ко је“ ФОТО

Легенда осула паљбу због скандалозног потеза судија: „Сумњам да је знао ко је“ ФОТО

Нова 08.05.2025
Александар Петровић, чувени тренер из Хрватске, имао је веома оштру реакцију на одлуку судија да избаце Ива Данеуа, легендарног репрезентативца Југославије, из дворане током меча Илирија - Босна у оквиру АБА 2 лиге. Данеу (87) је… »
"Судија није знао кога је избацио": Ацо Петровић љут, хитно се огласио због југословенске легенде

"Судија није знао кога је избацио": Ацо Петровић љут, хитно се огласио због југословенске легенде

Мондо 08.05.2025
Судија Урош Николић избацио је Иву Данеуа југословенску кошаркашку легенду са утакмице АБА 2 лиге., због тога се на друштвеним мрежама огласио и Ацо Петровић. У финалној серији АБА 2 лиге састали су се Илирија и Босна. У другој… »
Ацо Петровић незадовољан због избацивања кошаркашке легенде са утакмице АБА лиге: "Апсолутно непотребно"

Ацо Петровић незадовољан због избацивања кошаркашке легенде са утакмице АБА лиге: "Апсолутно непотребно"

Телеграф 08.05.2025
Невероватне сцене могли смо да гледамо на јучерашњој другој утакмици финала АБА 2 лиге, када је своје седиште покрај терена морао да напусти легендарни Иво Данеу, кошаркашка легенда Југославије. Човек који ће ове године напунити… »

Вести дана »