Povezane vesti

Ivo Daneu otkrio šta se desilo pre izbacivanja sa meča u Ljubljani

Ivo Daneu otkrio šta se desilo pre izbacivanja sa meča u Ljubljani

Danas pre 23 dana
Košarkaši Bosne su pobedili Iliriju u gostima u Ljubljani sa 77:68 u drugom meču finala ABA 2 lige. Sada je rezultat 1:1 u seriji i meč u Sarajevu će odrediti šampiona drugog po rangu takmičenja u regionu. Ipak, susret nije obeležila sama igra… »
I Dončić se oglasio zbog sramotnog izbacivanja legende: „MVP“

I Dončić se oglasio zbog sramotnog izbacivanja legende: „MVP“

Nova pre 23 dana
Luka Dončić, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, bio je na tribinama drugog meča finala ABA 2 lige između Ilirije i Bosne (68:77), tokom kog se desio veliki skandal. Sudijska trojka je, naime, tokom duela donela odluku da u završnici treće deonice iz… »
Oglasio se Daneu posle izbacivanja sa meča: „Ovako nešto u životu nisam doživeo“

Oglasio se Daneu posle izbacivanja sa meča: „Ovako nešto u životu nisam doživeo“

Nova pre 23 dana
Ivo Daneu, legendarni košarkaš, reagovao je nakon skandala koji se dogodio u Ljubljani na utakmici Ilirija - Bosna (68:77) u okviru finalne serije ABA 2 lige. Sudijska trojka je, naime, donela odluku da u završnici treće deonice iz dvorane udalji Ivu… »
Luka Dončić zaprepašćen: Došao u Sloveniju i ovo video rođenim očima!

Luka Dončić zaprepašćen: Došao u Sloveniju i ovo video rođenim očima!

Večernje novosti pre 23 dana
Luka Dončić, jedna od najvećih zvezda NBA lige i svetske košarke, nije mogao da veruje šta se desilo u ljubljanskoj hali Tivoli na meču ABA lige. FOTO: Tanjug/AP Evo kako je o tome javnost izvestio portal " 24 sata": "Košarkaši KK Bosne slavili su… »
Ivo Daneu progovorio o isključenju koje je šokiralo region, Luka Dončić mu pružio podršku!

Ivo Daneu progovorio o isključenju koje je šokiralo region, Luka Dončić mu pružio podršku!

Sportske.net pre 23 dana
Sinoćnja druga utakmica finalne serije ABA 2 lige između Ilirije i Bosne u Ljubljani (Bosna slavila sa 77:68) ostala je u senci nesvakidašnjeg događaja o kome se danas dosta priča. Jutros se na ovu temu oglasio i Aleksandar Petrović koji se upitao… »
„Da sam ja on, prekinuo bih utakmicu, isterao sudije napolje, zaključao dvoranu i otišao na večeru“

„Da sam ja on, prekinuo bih utakmicu, isterao sudije napolje, zaključao dvoranu i otišao na večeru“

Nova pre 23 dana
Bogdan Tanjević, čuveni trener i jedna od najvećih košarkaških legendi na prostoru bivše Jugoslavije, imao je burnu reakciju na skandal koji se dogodio u Ljubljani na utakmici Ilirija - Bosna (68:77) u okviru finalne serije ABA 2 lige. Sudijska… »
Oglasio se Ivo Daneu: "Ovo u životu nisam doživeo - rekao sam..."

Oglasio se Ivo Daneu: "Ovo u životu nisam doživeo - rekao sam..."

B92 pre 23 dana
Oglasio se Ivo Daneu i otkrio šta je rekao sudijama koje su ga udaljile sa finalne utakmice ABA 2 lige. Neverovatna scena obeležila je drugu utakmicu finala ABA 2 lige, kada je košarkaška legenda Ivo Daneu, jedan od najvećih sportista u istoriji… »
Legenda osula paljbu zbog skandaloznog poteza sudija: „Sumnjam da je znao ko je“ FOTO

Legenda osula paljbu zbog skandaloznog poteza sudija: „Sumnjam da je znao ko je“ FOTO

Nova pre 23 dana
Aleksandar Petrović, čuveni trener iz Hrvatske, imao je veoma oštru reakciju na odluku sudija da izbace Iva Daneua, legendarnog reprezentativca Jugoslavije, iz dvorane tokom meča Ilirija - Bosna u okviru ABA 2 lige. Daneu (87) je pratio meč iz prvog… »
"Sudija nije znao koga je izbacio": Aco Petrović ljut, hitno se oglasio zbog jugoslovenske legende

"Sudija nije znao koga je izbacio": Aco Petrović ljut, hitno se oglasio zbog jugoslovenske legende

Mondo pre 23 dana
Sudija Uroš Nikolić izbacio je Ivu Daneua jugoslovensku košarkašku legendu sa utakmice ABA 2 lige., zbog toga se na društvenim mrežama oglasio i Aco Petrović. U finalnoj seriji ABA 2 lige sastali su se Ilirija i Bosna. U drugoj utakmici koja je… »
Aco Petrović nezadovoljan zbog izbacivanja košarkaške legende sa utakmice ABA lige: "Apsolutno nepotrebno"

Aco Petrović nezadovoljan zbog izbacivanja košarkaške legende sa utakmice ABA lige: "Apsolutno nepotrebno"

Telegraf pre 24 dana
Neverovatne scene mogli smo da gledamo na jučerašnjoj drugoj utakmici finala ABA 2 lige, kada je svoje sedište pokraj terena morao da napusti legendarni Ivo Daneu, košarkaška legenda Jugoslavije. Čovek koji će ove godine napuniti 88 godina dobio je… »

Vesti dana »