Povezane vesti
Lukašenko ima opravdanje zašto je na vlasti već 30 godina: "Ostao sam malo duže"
Blic 08.05.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je "ostao malo duže na vlasti", objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. - Kao što sam vam obećao, nova generacija je dovedena na vlast… »
Lukašenko: Na vlasti sam ostao malo duže zato što su potrebni iskusni ljudi
NIN 08.05.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je ''ostao malo duže“ na vlasti, objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. ''Kao što sam vam obećao, nova generacija je dovedena na… »
Euronews 08.05.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je ''ostao malo duže" na vlasti, objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. ''Kao što sam vam obećao, nova generacija je dovedena na… »
RTV 08.05.2025
MINSK - , 8. maja (Tanjug) - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je ''ostao malo duže na vlasti, objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. ''Kao što sam vam obećao, nova… »
Vesti dana »
"Ništa ne izgleda dobro u svetu" Vučić o Ruteu, izborima i krizi između Turske i Izraela: "To nije ni regionalni sukob, to je na nivou celog sveta" (video)
Blic pre 21 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za kraj avgusta: Vikend donosi blaži pad temperature, a kakav septembar možemo da očekujemo?
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Vatra ne posustaje u Srbiji: Požari besne na više lokacija, ruski "Iljušin" gasi Deliblatsku peščaru
Euronews pre 41 minutajoš 13 povezanih
Srbija zatražila pomoć EU u gašenju požara, potvrđeno iz Brisela za BBC
BBC News pre 1 satjoš 10 povezanih