Повезане вести
Лукашенко има оправдање зашто је на власти већ 30 година: "Остао сам мало дуже"
Блиц 08.05.2025
Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да је "остао мало дуже на власти", објашњавајући то важношћу присуства искусних политичара и припремом нове генерације за дужност. - Као што сам вам обећао, нова… »
Лукашенко: На власти сам остао мало дуже зато што су потребни искусни људи
НИН 08.05.2025
Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да је ''остао мало дуже“ на власти, објашњавајући то важношћу присуства искусних политичара и припремом нове генерације за дужност. ''Као што сам вам обећао, нова… »
Еуроневс 08.05.2025
Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да је ''остао мало дуже" на власти, објашњавајући то важношћу присуства искусних политичара и припремом нове генерације за дужност. ''Као што сам вам обећао, нова… »
РТВ 08.05.2025
МИНСК - , 8. маја (Тањуг) - Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да је ''остао мало дуже на власти, објашњавајући то важношћу присуства искусних политичара и припремом нове генерације за дужност. ''Као што… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 14 минутајош 35 повезаних
Одбор није усвојио листу кандидата за избор члана Савета РЕМ-а из националних мањина
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана
Нетфликс купио Варнер Брос и ХБО! "Пријатељи" и "Хари Потер" под капом медијске платформе: Рађа се нови холивудски див
Блиц пре 24 минутајош 17 повезаних
Ускоро радови на Железничкој станици у Новом Саду, расписане две набавке
Радио 021 пре 3 сатајош 16 повезаних
Облачно и кишовито време у Србији уз олујни југоисточни ветар и наранџасти метео-аларм на југу Баната
Наслови.аи пре 1 сатјош 23 повезане