Povezane vesti

Lukašenko ima opravdanje zašto je na vlasti već 30 godina: "Ostao sam malo duže"

Lukašenko ima opravdanje zašto je na vlasti već 30 godina: "Ostao sam malo duže"

Blic 08.05.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je "ostao malo duže na vlasti", objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. - Kao što sam vam obećao, nova generacija je dovedena na vlast… »
Lukašenko: Na vlasti sam ostao malo duže zato što su potrebni iskusni ljudi

NIN 08.05.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je ''ostao malo duže“ na vlasti, objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. ''Kao što sam vam obećao, nova generacija je dovedena na… »

Euronews 08.05.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je ''ostao malo duže" na vlasti, objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. ''Kao što sam vam obećao, nova generacija je dovedena na… »

RTV 08.05.2025
MINSK - , 8. maja (Tanjug) - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je ''ostao malo duže na vlasti, objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. ''Kao što sam vam obećao, nova… »

Vesti dana »