Povezane vesti
Lukašenko ima opravdanje zašto je na vlasti već 30 godina: "Ostao sam malo duže"
Blic 08.05.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je "ostao malo duže na vlasti", objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. - Kao što sam vam obećao, nova generacija je dovedena na vlast… »
Lukašenko: Na vlasti sam ostao malo duže zato što su potrebni iskusni ljudi
NIN 08.05.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je ''ostao malo duže“ na vlasti, objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. ''Kao što sam vam obećao, nova generacija je dovedena na… »
Euronews 08.05.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je ''ostao malo duže" na vlasti, objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. ''Kao što sam vam obećao, nova generacija je dovedena na… »
RTV 08.05.2025
MINSK - , 8. maja (Tanjug) - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je ''ostao malo duže na vlasti, objašnjavajući to važnošću prisustva iskusnih političara i pripremom nove generacije za dužnost. ''Kao što sam vam obećao, nova… »
Vesti dana »

Uhapšen Vranjanac: Osumnjičen za krađu opreme sportskog udruženja
Vranje news pre 1 satjoš 33 povezane

Muk, tuga i nakon 84 godine: Najtužniji čas danas je održan u Šumaricama u znak sećanja na nastradale đake, radnike, očeve i majke - godišnjica surovog nemačkog zločina na srpskim narodom (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 3 satajoš 41 povezana

EU planira da zabrani ruski gas do 2026. godine - gde je u toj jednačini Srbija
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 45 povezanih

Mol grupa otkriva istinu o požaru: Nema spoljnog uticaja i povređenih
Alo pre 2 satajoš 38 povezanih

Napadač na slovačkog premijera Fica osuđen na 21 godinu zatvora
Radio sto plus pre 3 satajoš 28 povezanih