Povezane vesti
„Bilo je veoma loših komentara“: Poznati voditelj oženio misicu, pa priznao da je usvojio pastorka
Nova 08.05.2025
Hrvatski voditelj Tarik Filipović već godinama je u skladnom braku sa suprugom Lejlom, koja je iz prethodne veze ima sina. Lejla Filipović, nekadašnja hrvatska misica, dospela je u centar skandala kada je prvog supruga zatekla u prevari, posle čega je… »
"Usvojio sam pastorka i na papiru je moj" Voditelj odgovorio na zle komentare jer je oženio ženu sa detetom
Kurir 08.05.2025
Tarik Filipović progovorio je o svom privatnom životu i izazovima u ulozi roditelja. Voditelj i glumac Tarik Filipović je sada otvoreno govorio o temi koju retko deli u javnosti. Između ostalog, on je govorio o ulozi očuha Lejlinom sinu Dini. "Ti si… »
"Usvojio sam pastorka i na papiru je moj": Voditelj (53) odgovorio na zle komentare jer je oženio ženu sa detetom: " Nisam…
Blic 08.05.2025
Voditelj i glumac Tarik Filipović progovorio je o svom privatnom životu i izazovima u ulozi roditelja. Tarik Filipović je sada otvoreno govorio o temi koju retko deli u javnosti. Između ostalog, on je govorio o ulozi očuha Lejlinom sinu Dini. "Ti si… »
Vesti dana »

U ovom gradu danas u 16h izmereno je 40 stepeni Kuvanje u celoj Srbiji, a nije kraj
Alo pre 21 minutajoš 46 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i ocene o ishodu pregovora o Ukrajini
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 46 povezanih

Protesti u Tel Avivu protiv rata u Gazi, demonstranti traže oslobađanje talaca i kraj sukoba
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 14 povezanih