Povezane vesti
Miloš Vučević o sramnom incidentu u Kuli: "30 fanatika pištalo ispred crkve dok je vladika držao liturgiju! Kukavički iskalili…
Kurir 08.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević istakao je da je danas na dan slave u Kuli došlo do više incidenata, kada su blokaderiometali liturgiju te da su prostorije njegove stranke ruinirane. - Ja sam sa ponosom prihvatio poziv predsednika opštine Kula i crkvenog… »
30 Fanatika pištalo ispred crkve dok je vladika držao liturgiju Lider SNS Vučević o sramnom incidentu u Kuli: Kukavički su…
Dnevnik 08.05.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević istakao je da je danas na dan slave u Kuli došlo do više incidenata, kada su blokaderi ometali liturgiju te da su prostorije njegove stranke ruinirane. -Ja sam sa ponosom prihvatio poziv predsednika opštine Kula i crkvenog… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Broj povređenih na jugu Izraela porastao na 75; Kalibaf: Nebo Izraela je nezaštićeno, došlo je vreme za sprovođenje sledećih planova
RTV pre 24 satajoš 104 povezane
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 4 satijoš 41 povezana
Ivana Španović zauzela šesto mesto u troskoku na Svetskom dvoranskom prvenstvu
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih