Повезане вести

Министарка Месаровић о инциденту у Кули: Победиће Србија ове насилнике, у то не треба нико да сумња

Министарка Месаровић о инциденту у Кули: Победиће Србија ове насилнике, у то не треба нико да сумња

Курир 08.05.2025
Потпредседница Владе и министарка привреде Адријана Месаровић реаговала је и осудила инцидент у Кули, у којем су возила пратње председника СНС Милоша Вучевић гађана јајима, а просторије вандализоване. - Најоштрије осуђујем… »
(ВИДЕО) Грађани Куле испратили Вучевића звиждањем, ауто погођен јајетом

(ВИДЕО) Грађани Куле испратили Вучевића звиждањем, ауто погођен јајетом

Н1 Инфо 08.05.2025
Уз повике "уаа", добацивање и пиштаљке, грађани Куле испратили су председника СНС-а Милоша Вучевића из тог места. Грађани су се окупили око православне цркве коју је Вучевић посетио на дан општинске славе Марковдан. На снимку… »
Грађани протерали Милоша Вучевића из Куле: Јајима гађали његов ауто, а онда засули просторије СНС ВИДЕО

Грађани протерали Милоша Вучевића из Куле: Јајима гађали његов ауто, а онда засули просторије СНС ВИДЕО

Нова 08.05.2025
Уз повике "уаа", добацивање и пиштаљке, грађани Куле испратили су председника СНС-а Милоша Вучевића из тог места. Грађани су се окупили око православне цркве коју је Вучевић посетио на дан општинске славе Марковдан. Уз повике… »
Месаровић осудила напад на возило из пратње председника СНС Милоша Вучевића

Месаровић осудила напад на возило из пратње председника СНС Милоша Вучевића

Еуроневс 08.05.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић најоштрије је данас осудила напад на возило из пратње председника СНС Милоша Вучевића у Кули. Председник СНС Милос Вучевић изјавио је раније данас да је мања… »
Вучевић у Кули: Обиласке Србије не прекидам због јаја и звиждука

Вучевић у Кули: Обиласке Србије не прекидам због јаја и звиждука

Инсајдер 08.05.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је, поводом тога што је мања група људи ометала његову данашњу посету општини Кула гађањем јајима и звиждањем, да га такви људи неће спречити да обилази Србију… »
Огласио се Вучевић о инциденту у Кули: Гађали су возило из моје пратње, искалили су бес на просторијама СНС

Огласио се Вучевић о инциденту у Кули: Гађали су возило из моје пратње, искалили су бес на просторијама СНС

Нова 08.05.2025
Председник СНС Милош Вучевић истакао је да је данас на дан славе у Кули дошло до више инцидената када су окупљени грађани звиждали током литургије и гађали јајима аутомобил из његове пратње. „Ја сам са поносом прихватио позив… »
"Напали су моје возило из пратње": Вучевић посетио Кулу, десио се инцидент: "Мања група гађала јајима мислећи да сам ја у…

"Напали су моје возило из пратње": Вучевић посетио Кулу, десио се инцидент: "Мања група гађала јајима мислећи да сам ја у…

Блиц 08.05.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је, поводом тога што је мања група људи ометала његову данашњу посету општини Кула гађањем јајима и звиждањем, "да га такви људи неће спречити да обилази Србију"… »
Вучевић из Куле испраћен уз повике и јаја: "Неће ме спречити да обилазим Србију"

Вучевић из Куле испраћен уз повике и јаја: "Неће ме спречити да обилазим Србију"

Радио 021 08.05.2025
Уз повике, добацивање и пиштаљке, грађани Куле испратили су председника Српске напредне странке Милоша Вучевића из тог места. Грађани су се окупили око православне цркве коју је Вучевић посетио на дан општинске славе Марковдан… »
Како је Милош Вучевић испраћен из Куле: Јаја, повици „Уа“, и шта још?

Како је Милош Вучевић испраћен из Куле: Јаја, повици „Уа“, и шта још?

Данас 08.05.2025
Уз повике „уаа“, добацивање и пиштаљке, грађани Куле испратили су председника СНС-а Милоша Вучевића из тог места. Грађани су се окупили око православне цркве коју је Вучевић посетио на дан општинске славе Марковдан. Уз повике… »
Грађани у Кули гађали јајима бившег премијера Вучевића

Грађани у Кули гађали јајима бившег премијера Вучевића

Нови магазин 08.05.2025
Уз повике "уаа", добацивање и пиштаљке, грађани Куле испратили су председника СНС-а Милоша Вучевића из тог места. Грађани су се окупили око православне цркве коју је Вучевић посетио на дан општинске славе Марковдан. На снимку… »

Нова 08.05.2025
Уз повике "уаа", добацивање и пиштаљке, грађани Куле испратили су председника СНС-а Милоша Вучевића из тог места. Грађани су се окупили око православне цркве коју је Вучевић посетио на дан општинске славе Марковдан. Уз повике… »
Вучевић посетио Кулу, десио се инцидент: Напали су моје возило из пратње, бацали јаја мислећи да сам у колима

Вучевић посетио Кулу, десио се инцидент: Напали су моје возило из пратње, бацали јаја мислећи да сам у колима

Телеграф 08.05.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је, поводом тога што је мања група људи ометала његову данашњу посету општини Кула гађањем јајима и звиждањем, да га такви људи неће спречити да обилази Србију… »

Вести дана »