Povezane vesti

Ministarka Mesarović o incidentu u Kuli: Pobediće Srbija ove nasilnike, u to ne treba niko da sumnja

Ministarka Mesarović o incidentu u Kuli: Pobediće Srbija ove nasilnike, u to ne treba niko da sumnja

Kurir pre 25 dana
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović reagovala je i osudila incident u Kuli, u kojem su vozila pratnje predsednika SNS Miloša Vučević gađana jajima, a prostorije vandalizovane. - Najoštrije osuđujem poslednje divljanje… »
(VIDEO) Građani Kule ispratili Vučevića zviždanjem, auto pogođen jajetom

(VIDEO) Građani Kule ispratili Vučevića zviždanjem, auto pogođen jajetom

N1 Info pre 25 dana
Uz povike "uaa", dobacivanje i pištaljke, građani Kule ispratili su predsednika SNS-a Miloša Vučevića iz tog mesta. Građani su se okupili oko pravoslavne crkve koju je Vučević posetio na dan opštinske slave Markovdan. Na snimku koji je dostavljen… »
Građani proterali Miloša Vučevića iz Kule: Jajima gađali njegov auto, a onda zasuli prostorije SNS VIDEO

Građani proterali Miloša Vučevića iz Kule: Jajima gađali njegov auto, a onda zasuli prostorije SNS VIDEO

Nova pre 26 dana
Uz povike "uaa", dobacivanje i pištaljke, građani Kule ispratili su predsednika SNS-a Miloša Vučevića iz tog mesta. Građani su se okupili oko pravoslavne crkve koju je Vučević posetio na dan opštinske slave Markovdan. Uz povike „uaa“… »
Mesarović osudila napad na vozilo iz pratnje predsednika SNS Miloša Vučevića

Mesarović osudila napad na vozilo iz pratnje predsednika SNS Miloša Vučevića

Euronews pre 26 dana
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović najoštrije je danas osudila napad na vozilo iz pratnje predsednika SNS Miloša Vučevića u Kuli. Predsednik SNS Milos Vučević izjavio je ranije danas da je manja grupa ljudi ometala… »
Vučević u Kuli: Obilaske Srbije ne prekidam zbog jaja i zvižduka

Vučević u Kuli: Obilaske Srbije ne prekidam zbog jaja i zvižduka

Insajder pre 26 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je, povodom toga što je manja grupa ljudi ometala njegovu današnju posetu opštini Kula gađanjem jajima i zviždanjem, da ga takvi ljudi neće sprečiti da obilazi Srbiju. Vučević je rekao… »
Oglasio se Vučević o incidentu u Kuli: Gađali su vozilo iz moje pratnje, iskalili su bes na prostorijama SNS

Oglasio se Vučević o incidentu u Kuli: Gađali su vozilo iz moje pratnje, iskalili su bes na prostorijama SNS

Nova pre 26 dana
Predsednik SNS Miloš Vučević istakao je da je danas na dan slave u Kuli došlo do više incidenata kada su okupljeni građani zviždali tokom liturgije i gađali jajima automobil iz njegove pratnje. „Ja sam sa ponosom prihvatio poziv predsednika… »
"Napali su moje vozilo iz pratnje": Vučević posetio Kulu, desio se incident: "Manja grupa gađala jajima misleći da sam ja u…

"Napali su moje vozilo iz pratnje": Vučević posetio Kulu, desio se incident: "Manja grupa gađala jajima misleći da sam ja u…

Blic pre 26 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je, povodom toga što je manja grupa ljudi ometala njegovu današnju posetu opštini Kula gađanjem jajima i zviždanjem, "da ga takvi ljudi neće sprečiti da obilazi Srbiju". Miloš Vučević… »
Vučević iz Kule ispraćen uz povike i jaja: "Neće me sprečiti da obilazim Srbiju"

Vučević iz Kule ispraćen uz povike i jaja: "Neće me sprečiti da obilazim Srbiju"

Radio 021 pre 26 dana
Uz povike, dobacivanje i pištaljke, građani Kule ispratili su predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića iz tog mesta. Građani su se okupili oko pravoslavne crkve koju je Vučević posetio na dan opštinske slave Markovdan. Na snimku koji… »
Kako je Miloš Vučević ispraćen iz Kule: Jaja, povici „Ua“, i šta još?

Kako je Miloš Vučević ispraćen iz Kule: Jaja, povici „Ua“, i šta još?

Danas pre 26 dana
Uz povike „uaa“, dobacivanje i pištaljke, građani Kule ispratili su predsednika SNS-a Miloša Vučevića iz tog mesta. Građani su se okupili oko pravoslavne crkve koju je Vučević posetio na dan opštinske slave Markovdan. Uz povike „uaa“… »
Građani u Kuli gađali jajima bivšeg premijera Vučevića

Građani u Kuli gađali jajima bivšeg premijera Vučevića

Novi magazin pre 26 dana
Uz povike "uaa", dobacivanje i pištaljke, građani Kule ispratili su predsednika SNS-a Miloša Vučevića iz tog mesta. Građani su se okupili oko pravoslavne crkve koju je Vučević posetio na dan opštinske slave Markovdan. Na snimku koji je dostavljen… »

Nova pre 26 dana
Uz povike "uaa", dobacivanje i pištaljke, građani Kule ispratili su predsednika SNS-a Miloša Vučevića iz tog mesta. Građani su se okupili oko pravoslavne crkve koju je Vučević posetio na dan opštinske slave Markovdan. Uz povike „uaa“… »
Vučević posetio Kulu, desio se incident: Napali su moje vozilo iz pratnje, bacali jaja misleći da sam u kolima

Vučević posetio Kulu, desio se incident: Napali su moje vozilo iz pratnje, bacali jaja misleći da sam u kolima

Telegraf pre 26 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je, povodom toga što je manja grupa ljudi ometala njegovu današnju posetu opštini Kula gađanjem jajima i zviždanjem, da ga takvi ljudi neće sprečiti da obilazi Srbiju. Vučević je rekao… »

Vesti dana »