Povezane vesti

Vukanović: Dodik i njegova vlast stoje iza organizovanih napada na mene i moju porodicu

Vukanović: Dodik i njegova vlast stoje iza organizovanih napada na mene i moju porodicu

Novi magazin 08.05.2025
Predsednik opozicione Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović izjavio je danas da predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i vlast RS stoje iza učestalih organizovanih napada na njega i njegovu porodicu. On je rekao da to potvrđuje i današnja Dodikova… »
Dodik opravdao napad na Vukanovića: Oni koji vole RS su patriote, neće uzmicati pred izdajnicima

Dodik opravdao napad na Vukanovića: Oni koji vole RS su patriote, neće uzmicati pred izdajnicima

Danas 08.05.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik opravdao je jučerašnji verbalni napad na predsednika opozicione Liste za pravdu i red Nebojšu Vukanovića u Istočnom Sarajevu.“ Nebojša Vukanović je svojim neurotičnim ponašanjem izazvao reakciju građana u… »

Novi magazin 08.05.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik opravdao je jučerašnji verbalni napad na predsednika opozicione Liste za pravdu i red Nebojšu Vukanovića u Istočnom Sarajevu. "Nebojša Vukanović je svojim neurotičnim ponašanjem izazvao reakciju građana u… »

Vesti dana »

Orban liderima EU: Odrastite

Orban liderima EU: Odrastite

Sputnik pre 10 minutajoš 29 povezanih
Na Batrovcima se čeka oko tri sata pri izlazu iz Srbije

Na Batrovcima se čeka oko tri sata pri izlazu iz Srbije

Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih
SAD udvostručile nagardu, 50 miliona dolara za hapšenje Madura

SAD udvostručile nagardu, 50 miliona dolara za hapšenje Madura

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 11 povezanih