Povezane vesti
„Putevi Srbije“ demantuju Memića: Nije počela izgradnja trotoara, jer niste uradili projekat!
Sandžak press 08.05.2025
Javno preduzeće “Putevi Srbije” potvrdilo je danas da je ono investitor izgradnje trotoara u novopazarskim naseljima Mur i Selakovac, ali da je demantovalo navode Huseina Memića da će radovi početi odmah, jer još uvijek nije urađena projektno tehnička… »
Memić: Projekat će biti brzo završen, molim žitelje Mura i Selakovca za strpljenje
Radio sto plus 08.05.2025
“Na sastanku sa predstavnicima ‘Puteva Srbije’ i ‘Novi Pazar puta’ rečeno mi je da oni mogu da počnu da rade odmah i zato sam ja izjavio da će sa radovima početi za par dana. Ipak, neophodno je da se završi projekat. Verujem da će to biti veoma brzo, a u… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 2 satajoš 57 povezanih

Ispred zgrade Državnog univerziteta u Novom Pazaru flašom pogođen načelnik policije
Beta pre 26 minutajoš 23 povezane

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 4 satijoš 3 povezane

Mame protiv mašinerije danas u podne na zrenjaninskom trgu u znak podrške novopazarskim studentima! Mame protiv mašinerije
Volim Zrenjanin pre 36 minutajoš 24 povezane