Povezane vesti
Nestorović poručio studentima: Nema "blanko" podrške, nego da vidimo šta mislite o EU, KiM, BRIKS-u...!?
Pravda 08.05.2025
Predsednik pokreta "Mi - snaga naroda" Branimir Nestorović poručio je da taj pokret podržava zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali da će njihova podrška studentskoj listi zavisiti od toga kakav njihov stav bude o Evropskoj… »
Nestorović: Naša podrška studentima zavisi od njihovog stava prema Kosovu, EU, NATO, BRIKS-u
Beta 08.05.2025
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da taj pokret podržava zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali da još nije doneo odluku da li će podržati i poslaničku listu kojoj studenti budu… »
Nestorović: Naša podrška studentima zavisi od njihovog stava prema Kosovu, EU, NATO, BRIKS-u
Nova 08.05.2025
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da taj pokret podržava zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali da još nije doneo odluku da li će podržati i poslaničku listu kojoj studenti budu… »
Novi magazin 08.05.2025
Danas 08.05.2025
Predsednik pokreta „Mi-snaga naroda“ Branimir Nestorović izjavio je danas da taj pokret podržava zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali da još nije doneo odluku da li će podržati i poslaničku listu kojoj studenti budu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i olujnim vetrom uveče
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 23 povezane
Jesmo li sve bliže novom sukobu: Amerika preti Iranu i šalje nosače aviona
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih
"Ukoliko država koliko-toliko uspe da zaštiti domaće tržište, ostaćemo i mi na selu": Poljoprivrednici najavljuju nove blokade VIDEO
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Alarm u Kragujevcu, povećan broj pregleda u dečijoj ambulanti: Hitna pomoć za 24 sata primila skoro 200 poziva i obavila 49 terenskih intervencija
IndeksOnline pre 34 minutajoš 14 povezanih