Povezane vesti
"Shvatio sam koliko mi nedostaju Radko Polič, Jernej Šugman i koliko puta sam gledao Milenu Zupančič i obožavao je": Tihomir…
Blic 08.05.2025
Jedanaesto izdanje manifestacije Dani slovenačkog filma svečano je otvoreno juče u „Sali Makavejev“ Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora Jugoslovenske kinoteke… »
Otvorena manifestacija Dani slovenačkog filma
Politika 08.05.2025
Dani slovenačkog filma (DSF) u svom jedanaestom izdanju, svečano su otvoreni sinoć u „Sali Makavejev” Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora Jugoslovenske kinoteke… »
Vesti dana »

Novo upozorenje RHMZ: Pljuskovi, grad i olujni vetar danas, pratite hitna upozorenja
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih

"Umotao ga je u ćebe i stavio pored puta": Potresna ispovest Nevenke kojoj su u "Oluji" ubili sina (12)
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih

"Kad zasija asfalt! Kao na pisti za "formulu 1:" Vučić obilazi radove na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević - Badovinci (foto)
Blic pre 15 minutajoš 16 povezanih

Blaga Marija, prema narodnom verovanju treba da zapalite sveću za ispunjenje želja
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih