Povezane vesti
"Shvatio sam koliko mi nedostaju Radko Polič, Jernej Šugman i koliko puta sam gledao Milenu Zupančič i obožavao je": Tihomir…
Blic 08.05.2025
Jedanaesto izdanje manifestacije Dani slovenačkog filma svečano je otvoreno juče u „Sali Makavejev“ Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora Jugoslovenske kinoteke… »
Otvorena manifestacija Dani slovenačkog filma
Politika 08.05.2025
Dani slovenačkog filma (DSF) u svom jedanaestom izdanju, svečano su otvoreni sinoć u „Sali Makavejev” Državnog audiovizuelnog arhiva Srbije – Jugoslovenskoj kinoteci. Prisutnima su se obratili Ksenija Zelenović, zamenica direktora Jugoslovenske kinoteke… »
Vesti dana »
Protest ispred policijske stanice 29. novembar zbog hapšenja studenata
Vreme pre 1 satjoš 14 povezanih
Aco je među studentima koji je dobio poziv za saslušanje u policiji nakon protesta ispred Rektorata: "Znamo da je to zastrašivanje, neće nas pokolebati"
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih
Meteorolog Ristić objavio detaljnu vremensku prognozu za april: Temperatura skače na 25 stepeni, stižu i grmljavine
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih
Kosjerci tvrde da je njihovog sugrađanina prebio „telohranitelj“ predsednika opštine Žarka Đokića, protest ispred policijske stanice u 17 časova
Danas pre 7 satijoš 8 povezanih
(Foto) Voda odsekla meštane ovog sela u Srbiji od sveta! Traktorima voze decu u škole, poplave im napravile pakao
Blic pre 2 satajoš 34 povezane