Povezane vesti
Nakon ovog poteza, Prija je znala da će se udati za Filipa: Prvi put kad je došao, doneo joj neočekivan poklon
Mondo 08.05.2025
Aleksandra Prijović je godinama u skladnom braku sa Filipom Živojinovićem, a i dan danas se seća prvog poklona koji joj je doneo kada je došao u njen dom. Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović već godinama uživaju u… »
"Čim sam ga upoznala znala sam da je to ljubav za ceo život" Prija o udvaranju Filipa Živojinovića, evo čime ju je osvojio
Kurir 08.05.2025
Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović godinama su u skladnom braku, a jednom prilikom je pevačica otkrila čime ju je suprug osvojio. Pevačica je priznala da je odmah znala da je ljubav sa Filipom prava. - Čim sam ga upoznala, znala sam da… »
"Tada sam znala da ću se udati za njega": Aleksandra Prijović i danas pamti šta je Filip uradio kada je prvi put došao kod…
Blic 08.05.2025
Muzička zvezda Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović godinama su u skladnom braku, a jednom prilikom je pevačica otkrila čime ju je suprug osvojio, Aleksandra Prijović je priznala da je odmah znala da je ljubav sa Filipom prava. - Čim sam… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 53 minutajoš 26 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih

VJT Beograd: Slučaj nadstrešnice u Novom Sadu predat Tužilaštvu za organizovani kriminal
Serbian News Media pre 7 minutajoš 27 povezanih

SAD naoružava Kijev, EU plaća – Tramp objasnio zašto Rusija neće proći nekažnjeno: Putin lepo priča, a onda bombarduje
RTS pre 23 minutajoš 30 povezanih

Đedović: Srbija dobila prvu preliminarnu studiju o primeni nuklearne energije u zemlji
RTV pre 22 minutajoš 20 povezanih