Povezane vesti

Nakon ovog poteza, Prija je znala da će se udati za Filipa: Prvi put kad je došao, doneo joj neočekivan poklon

Nakon ovog poteza, Prija je znala da će se udati za Filipa: Prvi put kad je došao, doneo joj neočekivan poklon

Mondo 08.05.2025
Aleksandra Prijović je godinama u skladnom braku sa Filipom Živojinovićem, a i dan danas se seća prvog poklona koji joj je doneo kada je došao u njen dom. Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović već godinama uživaju u… »
"Čim sam ga upoznala znala sam da je to ljubav za ceo život" Prija o udvaranju Filipa Živojinovića, evo čime ju je osvojio

"Čim sam ga upoznala znala sam da je to ljubav za ceo život" Prija o udvaranju Filipa Živojinovića, evo čime ju je osvojio

Kurir 08.05.2025
Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović godinama su u skladnom braku, a jednom prilikom je pevačica otkrila čime ju je suprug osvojio. Pevačica je priznala da je odmah znala da je ljubav sa Filipom prava. - Čim sam ga upoznala, znala sam da… »
"Tada sam znala da ću se udati za njega": Aleksandra Prijović i danas pamti šta je Filip uradio kada je prvi put došao kod…

"Tada sam znala da ću se udati za njega": Aleksandra Prijović i danas pamti šta je Filip uradio kada je prvi put došao kod…

Blic 08.05.2025
Muzička zvezda Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović godinama su u skladnom braku, a jednom prilikom je pevačica otkrila čime ju je suprug osvojio, Aleksandra Prijović je priznala da je odmah znala da je ljubav sa Filipom prava. - Čim sam… »

Vesti dana »