Povezane vesti

Naša pevačica se razvodila čak 12 puta: Važila za najfatalniju na estradi, a muškarce terala nakon iste stvari

Naša pevačica se razvodila čak 12 puta: Važila za najfatalniju na estradi, a muškarce terala nakon iste stvari

Mondo 08.05.2025
Maja Odžaklijevska svojevremno je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, a o njenim burnim ljubavnim odnosima često je brujala javnost. Poznata pevačica Maja Odžaklijevska, čiji je život bio obeležen brojnim uspesima na muzičkoj… »
Apsolutna rekorderka: Ova pevačica se razvodila čak 12 puta! "Kako krene zvocanje ja strpam sve stvari u kese za đubre i kažem…

Apsolutna rekorderka: Ova pevačica se razvodila čak 12 puta! "Kako krene zvocanje ja strpam sve stvari u kese za đubre i kažem…

Kurir 08.05.2025
Maja Odžaklijevska se mnogo puta udavala i razvodila, a razlog zbog kog su pucali njeni brakovi su uglavnom bili isti. Pevačica je jednom prilikom govorila o neuspelim brakovima, te istakla da se razvodila jer nije mogla da podnese zvocanje. - Imala sam… »
Naša pevačica se najviše puta razvodila na estradi - čak 12: "Kako krene zvocanje ja strpam sve stvari u kese za đubre i kažem…

Naša pevačica se najviše puta razvodila na estradi - čak 12: "Kako krene zvocanje ja strpam sve stvari u kese za đubre i kažem…

Blic 08.05.2025
Čuvena pevačica Maja Odžaklijevska se mnogo puta udavala i razvodila, a razlog zbog kog su pucali njeni brakovi su uglavnom bili isti. Maja Odžaklijevska je jednom prilikom govorila o neuspelim brakovima, te istakla da se razvodila jer nije mogla da… »

Vesti dana »