Povezane vesti
Naša pevačica se razvodila čak 12 puta: Važila za najfatalniju na estradi, a muškarce terala nakon iste stvari
Mondo 08.05.2025
Maja Odžaklijevska svojevremno je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, a o njenim burnim ljubavnim odnosima često je brujala javnost. Poznata pevačica Maja Odžaklijevska, čiji je život bio obeležen brojnim uspesima na muzičkoj… »
Apsolutna rekorderka: Ova pevačica se razvodila čak 12 puta! "Kako krene zvocanje ja strpam sve stvari u kese za đubre i kažem…
Kurir 08.05.2025
Maja Odžaklijevska se mnogo puta udavala i razvodila, a razlog zbog kog su pucali njeni brakovi su uglavnom bili isti. Pevačica je jednom prilikom govorila o neuspelim brakovima, te istakla da se razvodila jer nije mogla da podnese zvocanje. - Imala sam… »
Naša pevačica se najviše puta razvodila na estradi - čak 12: "Kako krene zvocanje ja strpam sve stvari u kese za đubre i kažem…
Blic 08.05.2025
Čuvena pevačica Maja Odžaklijevska se mnogo puta udavala i razvodila, a razlog zbog kog su pucali njeni brakovi su uglavnom bili isti. Maja Odžaklijevska je jednom prilikom govorila o neuspelim brakovima, te istakla da se razvodila jer nije mogla da… »
Vesti dana »
Kalas: EU neće biti neutralna između Rusije i Ukrajine,prekid vatre uslov za pregovore
Insajder pre 39 minutajoš 32 povezane
Inflacija navijačkog nasilja: Da li su huligani van kontrole ili pod kontrolom države
Insajder pre 44 minutajoš 56 povezanih
Ovako izgleda Novakov put na Rolan garosu! Nema alkaraza, nema ni Sinera! Da li je ovo najbolja šansa za 25. gren slem titulu?!
Kurir pre 10 minutajoš 56 povezanih