Povezane vesti
"Uzela sam foru od brene, ali ne smem da otkrivam ko me muva" Dara Bubamara o albumu, udvaračima i dijeti: Ne jedem ništa!
Kurir 08.05.2025
Daru Bubamaru (48) uhvatili su mediji juče nakon snimanje jedne emisije, a ona se do studija dovezla u besnom džipu. Pevačica je pričala na brojne teme, a na samom početku je pričala o pesmama i albumu koji je nedavno izdala. - Jako sam zadovoljna, 12… »
(Video) "ne jedem ništa, uzela sam foru od brene": Dara Bubamara smršala, pa rešila da se baci u promet: "Ne smem da ti pričam…
Blic 08.05.2025
Pevačicu Daru Bubamaru (48) uhvatili smo juče nakon snimanje jedne emisije, a ona se do studija dovezla u besnom džipu. Dara je za "Blic" pričala na brojne teme, a na samom početku je pričala o pesmama i albumu koji je nedavno izdala. - Jako sam… »
Vesti dana »
Garda Vojske Srbije izvršila počasnu artiljerijsku paljbu povodom Dana primirja
Danas pre 11 satijoš 4 povezane
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 10 satijoš 1 povezana