Povezane vesti
Bukti rat! Karleuša žestoko odgovorila Emi Radujko! Jk: Saznala je da mi njen dečko piše poruke
Kurir 08.05.2025
Jelena Karleuša žestoko je odgovorila Emi Radujko. Muzička zvezda nema dlake na jeziku i ovoga puta je kako tvrdi do nje stigao snimak u kojem Ema iznosi uvredjive reči, zbog čega je rešila javno da joj stavi do znanja šta ima da kaže na tutemu. "Aw, sad… »
"Mora da je otkrila da mi njen dečko šalje poruke": Karleuša izvređala Emu Radujko, objavila snimak
Mondo 08.05.2025
Pevačica Jelena Karleuša izvređala pevačicu Emu Radujko, koja je navodno govorila negativno o starijoj koleginici. Pevačica Jelena Karleuša iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži "X" snimkom u kojem pozira, obučena u belu haljinu, uz potpis… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 21 povezana
Bivši advokat Džulijana Asanža i 92-godišnji sudija: Ko brani Madura
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
Transparentnost: SNS uložila 35 miliona dinara za kampanju za izbore, ostale stranke do milion
Nedeljnik pre 1 satjoš 39 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom, obilnim padavinama i osetnim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane