Povezane vesti
Preokret, pre godinu dana niko ne bi rekao da je on danas glavni favorit za "Zlatnu loptu"!
Sportske.net 08.05.2025
Barselona je ispala, PSŽ je u finalu i sada je Usman Dembele glavni favorit za osvajanje "Zlatne lopte"! Fudbalski statističari sada tvrde da bi u slučaju trofeja u Ligi šampiona, Dembele bio prvi favorit i da bi teško ispustio "Zlatnu loptu". Dembele je… »
Da li Dembele zaslužuje „Zlatnu loptu“ ili ona ide u Barselonu?
Sport klub 08.05.2025
Francuski fudbaler Usman Dembele je trenutno prvi favorit za osvajanje "Zlatne lopte". Da li se slažete? Onlajn izdanje publikacije Goal.com objavilo je ažuriranu listu glavnih pretendenata za „Zlatnu loptu“ (Ballon d’Or) za 2025. godinu. Trenutno… »
Vesti dana »
Internet kupovina karticama i e-novcem u trećem tromesečju veća skoro za trećinu nego godinu ranije
Ekapija pre 2 satajoš 42 povezane
Šapić o novom mostu na Savi: "Ovo je jedan od najvažnijih projekata u poslednjih nekoliko decenija, do kraja marta 2027. biće otvoren za saobraćaj"
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Rusi pregovaraju sa Mađarima o prodaji NIS-a, potvrdila ministarka
Ekapija pre 3 satajoš 27 povezanih
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
NIN pre 3 satajoš 31 povezana
Dijana Hrka o odluci novosadskog suda: Po drugi put ubijate žrtve i poručujete da su one krivci
Moj Novi Sad pre 41 minutajoš 28 povezanih