Povezane vesti
"Proveo sam 25 dana i noći na sceni" Jezdić pred 300. izvođenje "Knjiga o Milutinu": "Spreman sam da je igram i 300.000 puta"…
Kurir 08.05.2025
Monodrama "Knjiga o Milutinu", Danka Popovića u režiji Egona Savina biće izvedena 300. put na sceni Zvezdara teatra, 10. maja u 20 časova, navode iz ovog pozorišta. Glumac Nenad Jezdić, koji tumači lik Milutina Ostojića ovim povodom prenosi svoje emocije… »
Neka žive naši čestiti preci: Nenad Jezdić o tristotom izvođenju "Knjige o Milutinu"
Večernje novosti 08.05.2025
NAJPOPULARNIJI naslov na našim pozorišnim scenama, monodrama "Knjiga o Milutinu" Danka Popovića (u izvođenju Nenada Jezdića i režiji Egona Savina) u subotu, 10. maja - naći će se jubilarni, 300.put na sceni Zvezdara teatra. Predstava se uvek igra pred… »
Nenad Jezdić o uvek rasprodatoj predstavi: Spreman sam da je igram i 3.000 i 300.000 puta, sve dok svi koji osećaju potrebu da…
Blic 08.05.2025
Monodrama Knjiga o Milutinu, Danka Popovića u režiji Egona Savina biće izvedena 300. put na sceni Zvezdara teatra, 10. maja u 20 časova. Kada bi se preračunalo vreme koje je Nenad Jezdić proveo igrajući "Knjigu o Milutinu" to bi bilo 25 dana i noći… »
Vesti dana »
"Rusija će se suočiti sa zločinima, nećemo spuštati gard" Makron pokazao zube Putinu, odbrusio Amerima: "Evropa mora da bude poštovana" (foto/video)
Kurir pre 35 minutajoš 31 povezana
VST nije izabrao tužioce za organizovani kriminal, nije usvojen dnevni red
Serbian News Media pre 15 minutajoš 26 povezanih
Biberovićev meč karijere, Boldvin srušio PAO uz zvuk sirene!
Sport klub pre 35 minutajoš 26 povezanih