Povezane vesti
"Proveo sam 25 dana i noći na sceni" Jezdić pred 300. izvođenje "Knjiga o Milutinu": "Spreman sam da je igram i 300.000…
Kurir pre 25 dana
Monodrama "Knjiga o Milutinu", Danka Popovića u režiji Egona Savina biće izvedena 300. put na sceni Zvezdara teatra, 10. maja u 20 časova, navode iz ovog pozorišta. Glumac Nenad Jezdić, koji tumači lik Milutina Ostojića ovim povodom prenosi svoje… »
Neka žive naši čestiti preci: Nenad Jezdić o tristotom izvođenju "Knjige o Milutinu"
Večernje novosti pre 24 dana
NAJPOPULARNIJI naslov na našim pozorišnim scenama, monodrama "Knjiga o Milutinu" Danka Popovića (u izvođenju Nenada Jezdića i režiji Egona Savina) u subotu, 10. maja - naći će se jubilarni, 300.put na sceni Zvezdara teatra. Predstava se uvek igra… »
Nenad Jezdić o uvek rasprodatoj predstavi: Spreman sam da je igram i 3.000 i 300.000 puta, sve dok svi koji osećaju potrebu…
Blic pre 24 dana
Monodrama Knjiga o Milutinu, Danka Popovića u režiji Egona Savina biće izvedena 300. put na sceni Zvezdara teatra, 10. maja u 20 časova. Kada bi se preračunalo vreme koje je Nenad Jezdić proveo igrajući "Knjigu o Milutinu" to bi bilo 25 dana i… »
Vesti dana »

Novi Sad na nogama: Studenti i građani zvižducima dočekali ministra prosvete!
Serbian News Media pre 7 minutajoš 21 povezana

Sovilj: Jedan od najtoplijih početaka juna u istoriji meteoroloških merenja u Srbiji
RTV pre 1 satjoš 45 povezanih

Stojković o otkazima u reprezentaciji Srbije: Podneću ostavku ako sam problem…
Danas pre 23 minutajoš 40 povezanih