Povezane vesti
„Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb“: Dara Bubamara danas uživa u luksuzu, a nekad je teško živela
Nova 08.05.2025
Često čujemo priču kako su mnoge poznate ličnosti prošle kroz nemaštinu tokom odrastanja ili su živeli vrlo skromno pa nekad gotovo da su i jedva imali za obrok. Danas mnogi od njih mogu sebi da priušte sve što nisu mogli kao deca i više od toga. Među… »
Nekada jela hleb i mast, a danas je milionerka! Folk pevačica imala filmski život, a sada samo za vozni park daje 500.000 evra…
Kurir 08.05.2025
Pevačica Dara Bubamara danas ima milione, a svojevremeno je govorila o skromnom odrastanju. Dara je rekla da je svojim radom sebi uspela da obezbedi život na visokoj nozi. -Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim… »
Poznata pevačica jela hleb i mast, a danas ima milione: Četiri stana na svoje ime, a za vozni park dala 500.000 evra
Blic 08.05.2025
Pevačica Dara Bubamara danas ima milione, a svojevremeno je govorila o skromnom odrastanju. Dara je rekla da je svojim radom sebi uspela da obezbedi život na visokoj nozi. -Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim… »
Vesti dana »
U Srbiji ujutro slab mraz, kasnije pretežno oblačno, temperature do 12 stepeni
RTV pre 4 satijoš 1 povezana
Navijači pružili podršku igračima posle Olimpijakosa, Džabari Parker se obrukao (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Republikanci u Senatu odbacili ograničavanje ovlašćenja predsednika SAD za rat
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
SAD od 21. januara prekidaju obradu imigracionih viza stanovnika 75 zemalja, uključujući i zemlje Balkana
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Selektor Srbije ima jasnu poruku pred prvi meč druge faze Evropskog prvenstva
Danas pre 5 satijoš 1 povezana