Povezane vesti
„Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb“: Dara Bubamara danas uživa u luksuzu, a nekad je teško živela
Nova pre 24 dana
Često čujemo priču kako su mnoge poznate ličnosti prošle kroz nemaštinu tokom odrastanja ili su živeli vrlo skromno pa nekad gotovo da su i jedva imali za obrok. Danas mnogi od njih mogu sebi da priušte sve što nisu mogli kao deca i više od… »
Nekada jela hleb i mast, a danas je milionerka! Folk pevačica imala filmski život, a sada samo za vozni park daje 500.000…
Kurir pre 24 dana
Pevačica Dara Bubamara danas ima milione, a svojevremeno je govorila o skromnom odrastanju. Dara je rekla da je svojim radom sebi uspela da obezbedi život na visokoj nozi. -Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim… »
Poznata pevačica jela hleb i mast, a danas ima milione: Četiri stana na svoje ime, a za vozni park dala 500.000 evra
Blic pre 24 dana
Pevačica Dara Bubamara danas ima milione, a svojevremeno je govorila o skromnom odrastanju. Dara je rekla da je svojim radom sebi uspela da obezbedi život na visokoj nozi. -Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 1 satjoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Radnički ostaje superligaš! Pobedili Mačvu u baražu pred domaćom publikom
Niške vesti pre 1 satjoš 2 povezane

Najduža noć u istoriji poljske demokratije – slavlje, preokret i (ne)očekivani pobednik
RTS pre 1 satjoš 3 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane