Povezane vesti
„Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb“: Dara Bubamara danas uživa u luksuzu, a nekad je teško živela
Nova 08.05.2025
Često čujemo priču kako su mnoge poznate ličnosti prošle kroz nemaštinu tokom odrastanja ili su živeli vrlo skromno pa nekad gotovo da su i jedva imali za obrok. Danas mnogi od njih mogu sebi da priušte sve što nisu mogli kao deca i više od toga. Među… »
Nekada jela hleb i mast, a danas je milionerka! Folk pevačica imala filmski život, a sada samo za vozni park daje 500.000 evra…
Kurir 08.05.2025
Pevačica Dara Bubamara danas ima milione, a svojevremeno je govorila o skromnom odrastanju. Dara je rekla da je svojim radom sebi uspela da obezbedi život na visokoj nozi. -Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim… »
Poznata pevačica jela hleb i mast, a danas ima milione: Četiri stana na svoje ime, a za vozni park dala 500.000 evra
Blic 08.05.2025
Pevačica Dara Bubamara danas ima milione, a svojevremeno je govorila o skromnom odrastanju. Dara je rekla da je svojim radom sebi uspela da obezbedi život na visokoj nozi. -Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 2 satajoš 4 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 3 satajoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 3 satajoš 1 povezana