Povezane vesti
Obrt u carinskom ratu Amerike i Kine: Tramp spreman da se sastane sa Si Đinpingom
Kurir 08.05.2025
Po prvi put otkako je američki predsednik Donald Tramp eskalirao trgovinski rat sa Kinom uvođenjem minimalne carine od 145 odsto na većinu robe iz Kine, Tramp je rekao da bi bio spreman da se sastane sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, javlja CNN. -… »
Tramp: Spreman sam da se sastanem sa Sijem u zavisnosti od razgovora tokom vikenda
RTV 08.05.2025
VAŠINGTON - Po prvi put otkako je američki predsednik Donald Tramp eskalirao trgovinski rat sa Kinom uvođenjem minimalne carine od 145 odsto na većinu robe iz Kine, Tramp je rekao da bi bio spreman da se sastane sa kineskim predsednikom Si Đinpingom… »
Tramp: Spreman sam da se sastanem sa Sijem ali…
Vesti online 08.05.2025
Po prvi put otkako je američki predsednik Donald Tramp eskalirao trgovinski rat sa Kinom uvođenjem minimalne carine od 145 odsto na većinu robe iz Kine, Tramp je rekao da bi bio spreman da se sastane sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, javlja CNN. –… »
Vesti dana »
Borba sa vatrom i dalje traje u Deliblatskoj peščari i na Stolovima, Srbija se obratila Mehanizmu EU - potreban avion sa više od 10 tona nosivosti
RTS pre 2 minutajoš 36 povezanih
Srbija aktivirala Mehanizam civilne zaštite EU zbog požara: Zatražene letelice većeg kapaciteta
Moj Novi Sad pre 52 minutajoš 66 povezanih
Ne otvarajte prozore - hitan apel za građane Kragujevca: Požar na deponiji saniran, sve ekipe na terenu
RINA pre 2 satajoš 22 povezane
Srbija ključa na čak 41 stepen, ovaj grad je novi rekorder pakla! Najnoviji presek u 15 časova: Toplotni talas prži zemlju, a evo gde je sparna vrelina najnepodnošljivija!
Blic pre 3 satajoš 23 povezane
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih