Povezane vesti
Obrt u carinskom ratu Amerike i Kine: Tramp spreman da se sastane sa Si Đinpingom
Kurir 08.05.2025
Po prvi put otkako je američki predsednik Donald Tramp eskalirao trgovinski rat sa Kinom uvođenjem minimalne carine od 145 odsto na većinu robe iz Kine, Tramp je rekao da bi bio spreman da se sastane sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, javlja CNN. -… »
Tramp: Spreman sam da se sastanem sa Sijem u zavisnosti od razgovora tokom vikenda
RTV 08.05.2025
VAŠINGTON - Po prvi put otkako je američki predsednik Donald Tramp eskalirao trgovinski rat sa Kinom uvođenjem minimalne carine od 145 odsto na većinu robe iz Kine, Tramp je rekao da bi bio spreman da se sastane sa kineskim predsednikom Si Đinpingom… »
Tramp: Spreman sam da se sastanem sa Sijem ali…
Vesti online 08.05.2025
Po prvi put otkako je američki predsednik Donald Tramp eskalirao trgovinski rat sa Kinom uvođenjem minimalne carine od 145 odsto na većinu robe iz Kine, Tramp je rekao da bi bio spreman da se sastane sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, javlja CNN. –… »
Vesti dana »
Ministarka Đedović Handanović: Nadam se da će sutra biti doneta odluka o produženju operativne licence za nastavak rada NIS
Kurir pre 23 minutajoš 38 povezanih
Ugljanin: Da ovi bajramski dani donesu radost, mir i sigurnost i svako dobro muslimanima širom sveta
IndeksOnline pre 3 minutajoš 23 povezane
Tramp: Rekao sam Netanjahuu da više ne napada iranske energetske objekte
Kurir pre 28 minutajoš 238 povezanih
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta kritikovao Orbana zbog blokade kredita za Ukrajinu
Politika pre 2 satajoš 27 povezanih
ECB nije mijenjao kamatne stope u eurozoni, izgledi neizvjesni zbog rata
SEEbiz pre 1 satjoš 23 povezane