Povezane vesti
Halibarton dobija samo upozorenje za ples nakon trojke za pobedu protiv Klivlenda
Sportski žurnal 08.05.2025
- Čekao sam to. Čekao sam to, čoveče. To je bio baš trenutak. Bilo je u pravom trenutku. Da, čoveče, čekao sam to. Rado ću platiti kaznu - rekao je Halibarton nakon meča. Bek Indijane Tajriz Halibarton dobiće upozorenje od Američke profesionalne… »
Haliburton je imao sreće
B92 08.05.2025
Košarkaš Indijane Tajris Haliburton dobiće upozorenje od NBA lige, nakon što je plesom proslavio trojku za pobedu svog tima nad Klivlendom u drugom meču polufinala Istočne konferencije. Izvor je govorio pod uslovom anonimnosti, pošto odluka još uvek nije… »
Halibarton nepristojno slavio, dobio opomenu umesto kazne
Sport klub 08.05.2025
Izvor je govorio pod uslovom anonimnosti, pošto odluka još uvek nije zvanično objavljena. Košarkaš Indijane Tajriz Halibarton dobiće upozorenje od Američke profesionalne košarkaške lige (NBA), nakon što je plesom proslavio trojku za pobedu svog tima nad… »
Vesti dana »

IZRAELSKO-IRANSKI SUKOB: Oko 20 raketa ispaljeno na Izrael, najmanje 25 povređenih
RTV pre 25 minutajoš 13 povezanih

Pravi letnji dan u junu, temperatura do 35 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 40 minutajoš 11 povezanih

Marinine lavice na novom ispitu! Evo gde možete gledati direktan prenos meča Litvanija - Srbija
Kurir pre 10 minutajoš 16 povezanih

Sukob bukti na Bliskom istoku, Tramp dao "zeleno svetlo" za napad? Šta se dogodilo u svetu za 24 sata
Telegraf pre 20 minutajoš 8 povezanih

Oglasio se Putin o ratu Izraela i Irana: "Rusija nikome ne nameće mirno rešenje"
Telegraf pre 7 satijoš 6 povezanih