Povezane vesti
Halibarton dobija samo upozorenje za ples nakon trojke za pobedu protiv Klivlenda
Sportski žurnal 08.05.2025
- Čekao sam to. Čekao sam to, čoveče. To je bio baš trenutak. Bilo je u pravom trenutku. Da, čoveče, čekao sam to. Rado ću platiti kaznu - rekao je Halibarton nakon meča. Bek Indijane Tajriz Halibarton dobiće upozorenje od Američke profesionalne… »
Haliburton je imao sreće
B92 08.05.2025
Košarkaš Indijane Tajris Haliburton dobiće upozorenje od NBA lige, nakon što je plesom proslavio trojku za pobedu svog tima nad Klivlendom u drugom meču polufinala Istočne konferencije. Izvor je govorio pod uslovom anonimnosti, pošto odluka još uvek nije… »
Halibarton nepristojno slavio, dobio opomenu umesto kazne
Sport klub 08.05.2025
Izvor je govorio pod uslovom anonimnosti, pošto odluka još uvek nije zvanično objavljena. Košarkaš Indijane Tajriz Halibarton dobiće upozorenje od Američke profesionalne košarkaške lige (NBA), nakon što je plesom proslavio trojku za pobedu svog tima nad… »
Vesti dana »

Ko je istoričar iz Beograda koji je Putina pitao šta misli o „obojenoj revoluciji“ u Srbiji
Nova pre 3 satajoš 60 povezanih

Kolaps i uArilju zbog snega, na delu teritorije uvedena vanredna situacija: Meštani nekoliko sela ostali bez struje
RINA pre 1 satjoš 23 povezane

Ovo je trenutak kad su izraelci upali na flotilu! Zvanični Tel Aviv: Upozoreni su (video)
Alo pre 2 satajoš 26 povezanih