Povezane vesti
"Zdravo, ja sam Milunka Savić, imam 28 godina" Željko Mitrović izabrao novu pomoćnicu i bićete šokirani kada vidite o kome je…
Kurir 08.05.2025
Vlasnik Pink televizije i uticajni biznismen Željko Mitrović objavio je snimak na svom Instagram profilu u kom je najavio da je "septembar trenutak kad će se Pink grupa ponovo roditi". Naime, na snimku je ženska osoba kreirana pomoću veštačke… »
Mitrović predstavio novu potpresednicu Pinka koja je proizvod veštačke inteligencije: Ljudi u šoku zbog ovog snimka
Mondo 08.05.2025
Željko Mitrović je koristio veštačku inteligenciju kako bi stvorio svoju novu "desnu ruku", odnosno, novu potpredsednicu Pink Media Group. Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", nedavno je na svom Instagram nalogu otkrio da je uz pomoć veštačke… »
Vesti dana »
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 4 satijoš 26 povezanih
Vašington besan zbog izlaska diplomata tokom Netanjahuovog govora: "Niste tako izlazili kada..."
B92 pre 1 satjoš 26 povezanih
"Poluga mafijaškog režima doseže i preko granice, ali videćemo se ponovo": Studenti otkazali dalje akcije u Republici Srpskoj
Nova pre 4 minutajoš 22 povezane
Si Đinping u Vašingtonu: Kina i SAD konkurenti, ali važnije da mogu da sarađuju
Beta pre 34 minutajoš 41 povezana
Pošta Srbije: Nije 25. septembra krajnji rok za podizanje novčane naknade građanima
Danas pre 4 minutajoš 19 povezanih