Повезане вести
"Здраво, ја сам Милунка Савић, имам 28 година" Жељко Митровић изабрао нову помоћницу и бићете шокирани када видите о коме је…
Курир 08.05.2025
Власник Пинк телевизије и утицајни бизнисмен Жељко Митровић објавио је снимак на свом Инстаграм профилу у ком је најавио да је "септембар тренутак кад ће се Пинк група поново родити". Наиме, на снимку је женска особа креирана… »
(Фото) потпредседница пинка је Милунка Савић: Жељко Митровић је направио уз помоћ вештачке интелигенције, бринета, 28 година…
Блиц 08.05.2025
Власник "Пинк" телевизије Жељко Митровић на свом Инстаграм профилу уз помоћ вештачке интелигенције направио је, како је написао, нову потпредседницу Пинк Медиа Гроуп, коју је назвао Милунка Савић. Жељко је уз слику Милунке… »
Митровић представио нову потпреседницу Пинка која је производ вештачке интелигенције: Људи у шоку због овог снимка
Мондо 08.05.2025
Жељко Митровић је користио вештачку интелигенцију како би створио своју нову "десну руку", односно, нову потпредседницу Пинк Медиа Гроуп. Жељко Митровић, власник телевизије "Пинк", недавно је на свом Инстаграм налогу открио да… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 10 сатијош 1 повезана