Povezane vesti

Sindikat sudske vlasti: Zaposlenima u Nišu koji su u štrajku umanjene zarade

Sindikat sudske vlasti: Zaposlenima u Nišu koji su u štrajku umanjene zarade

Radio 021 pre 25 dana
Sindikat sudske vlasti Srbije saopštio je da su zaposleni u pravosudnim organima u Nišu i okolini izloženi pritiscima Ministarstva pravde i Visokog saveta sudstva. Kako navode, zaposlenima u sudstvu koji su stupili u štrajk umanjene su zarade. Uprkos… »
Sindikat sudske vlasti: Zaposlenima u štrajku umanjene zarade

Sindikat sudske vlasti: Zaposlenima u štrajku umanjene zarade

N1 Info pre 25 dana
Sindikat sudske vlasti Srbije saopštio je danas da su zaposleni u pravosudnim organima u Nišu i okolini izloženi pritiscima Ministarstva pravde i Visokog saveta sudstva, jer su zaposlenima u sudstvu koji su stupili u štrajk umanjene zarade. Uprkos… »
Sindikat sudske vlasti najavio protest zbog pritisaka u pravosudnim organima Niša

Sindikat sudske vlasti najavio protest zbog pritisaka u pravosudnim organima Niša

Insajder pre 26 dana
Sindikat sudske vlasti Srbije saopštio je danas da su zaposleni u pravosudnim organima u Nišu i okolini izloženi pritiscima Ministarstva pravde i Visokog Saveta sudstva, jer su zaposlenima u sudstvu koji su stupili u štrajk umanjene zarade. Uprkos… »
Pritisci na štrajkače u pravosuđu, umanjuju se plate

Pritisci na štrajkače u pravosuđu, umanjuju se plate

Danas pre 26 dana
Sindikat sudske vlasti Srbije saopštio je danas da su zaposleni u pravosudnim organima u Nišu i okolini izloženi pritiscima Ministarstva pravde i Visokog saveta sudstva, jer su zaposlenima u sudstvu koji su stupili u štrajk umanjene zarade. Uprkos… »

Vesti dana »

RHMZ: Danas do 35 stepeni

RHMZ: Danas do 35 stepeni

Danas pre 1 satjoš 23 povezane
Đoković pred meč sa Zverevim: Znam šta mi je činiti

Đoković pred meč sa Zverevim: Znam šta mi je činiti

Danas pre 57 minutajoš 20 povezanih
Musk: Kongres vodi Ameriku ka bankrotu

Musk: Kongres vodi Ameriku ka bankrotu

Al Jazeera pre 52 minutajoš 10 povezanih