Повезане вести
Тренер јунајтеда Већ под стресом: Освајањем Лиге Европе да обрадујемо навијаче после лоше сезоне
Дневник 09.05.2025
Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Рубен Аморим изјавио је да његова екипа жели да освоји Лигу Европе и тако обрадује навијаче после лоше сезоне у Премијер лиги. Фудбалери Манчестер јунајтеда пласирали су се у четвртак у… »
Аморим: Већ сам под стресом због финала Лиге Европе
Спортски журнал 09.05.2025
”Желимо да обрадујемо навијаче Јунајтеда”. Тренер Манчестер јунајтеда Рубен Аморим изјавио је да његова екипа жели да освоји Лигу Европе и тако обрадује навијаче после лоше сезоне у Премијер лиги. Црвени ђаволи пласирали су се у… »
Рубен Аморим: Већ сам под стресом због финала Лиге Европе, желимо да обрадујемо навијаче
Вечерње новости 09.05.2025
Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Рубен Аморим изјавио је да његова екипа жели да освоји Лигу Европе и тако обрадује навијаче после лоше сезоне у Премијер лиги. ФОТО: Профимедиа Фудбалери Манчестер јунајтеда пласирали су се у… »
Аморим након уласка у финале Лиге Европе: „Желим да обрадујем навијаче, то ми је битније него надоградња цв-ја…“
Хот спорт 09.05.2025
Црвени ђаволи би могли да у потпуности „извуку“ ову сезону! Манчестер Јунајтед је обезбедио пласман у финале Лиге Европе на доминантан начин, избацивши Атлетик Билбао у двомечу који није оставио много простора за драму. У реваншу… »
Аморим: "Навијачи су ми битнији од ЦВ-а"
Спортске.нет 09.05.2025
Фудбалери Манчестер јунајтеда су у финалу Лиге Европе, после двомеча у ком су убедљиво победили Атлетик Билбао. Тамо ће играти против Тотенхема, који је био бољи од Бодо Глимта. Синоћ смо осим убедљиве победе Јунајтеда 4:1 на… »
Вести дана »
Епстин, Иран и Тејлор Свифт: Кризе које су довеле до оставке Кира Стармера
BBC News пре 40 минутајош 71 повезана
Протест у Новом Саду: Скуп солидарности са породицом Динка Грухоњића
Ин медија пре 1 сатјош 33 повезане
Венс и ирански званичници завршили нову рунду преговора: Напредак постоји, али Трамп поново прети Техерану
Нова пре 45 минутајош 36 повезаних