Povezane vesti
Trener junajteda Već pod stresom: Osvajanjem Lige Evrope da obradujemo navijače posle loše sezone
Dnevnik 09.05.2025
Trener fudbalera Mančester junajteda Ruben Amorim izjavio je da njegova ekipa želi da osvoji Ligu Evrope i tako obraduje navijače posle loše sezone u Premijer ligi. Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u četvrtak u finale Lige Evrope, pošto su u… »
Amorim: Već sam pod stresom zbog finala Lige Evrope
Sportski žurnal 09.05.2025
”Želimo da obradujemo navijače Junajteda”. Trener Mančester junajteda Ruben Amorim izjavio je da njegova ekipa želi da osvoji Ligu Evrope i tako obraduje navijače posle loše sezone u Premijer ligi. Crveni đavoli plasirali su se u četvrtak u finale Lige… »
Ruben Amorim: Već sam pod stresom zbog finala Lige Evrope, želimo da obradujemo navijače
Večernje novosti 09.05.2025
Trener fudbalera Mančester junajteda Ruben Amorim izjavio je da njegova ekipa želi da osvoji Ligu Evrope i tako obraduje navijače posle loše sezone u Premijer ligi. FOTO: Profimedia Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u četvrtak u finale Lige… »
Amorim nakon ulaska u finale Lige Evrope: „Želim da obradujem navijače, to mi je bitnije nego nadogradnja cv-ja…“
Hot sport 09.05.2025
Crveni đavoli bi mogli da u potpunosti „izvuku“ ovu sezonu! Mančester Junajted je obezbedio plasman u finale Lige Evrope na dominantan način, izbacivši Atletik Bilbao u dvomeču koji nije ostavio mnogo prostora za dramu. U revanšu na “Old Trafordu” viđena… »
Amorim: "Navijači su mi bitniji od CV-a"
Sportske.net 09.05.2025
Fudbaleri Mančester junajteda su u finalu Lige Evrope, posle dvomeča u kom su ubedljivo pobedili Atletik Bilbao. Tamo će igrati protiv Totenhema, koji je bio bolji od Bodo Glimta. Sinoć smo osim ubedljive pobede Junajteda 4:1 na "Old trafordu", ali osim… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana