Povezane vesti

Baka Prase pokazao prepisku sa lunom Đogani! Ona tvrdila da joj nije platio reklamu, jutjuber joj prostački odgovorio: Tad…

Baka Prase pokazao prepisku sa lunom Đogani! Ona tvrdila da joj nije platio reklamu, jutjuber joj prostački odgovorio: Tad…

Kurir pre 22 dana
Luna Đogani je u podkastu spomenula Bogdana Ilića, pozbatijeg kao Baka Prase, a on je odmah na svom Jutjub kanalu osuo paljbu po Luni. Naime, Luna je u podkastu istakla da je zgrožena njegovim ponašanjem i time što vređa žena, a Baka je u lajvu… »
"Svinjo, više nećeš ubiti nijednu ženu" Marko Miljković zapenio zbog Bake Praseta, vređao mu ženu pa zapretio jutjuberu…

"Svinjo, više nećeš ubiti nijednu ženu" Marko Miljković zapenio zbog Bake Praseta, vređao mu ženu pa zapretio jutjuberu…

Kurir pre 22 dana
Marko Miljković žestoko je isprozivao i zapretio jutjuber u Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, jer mu je vređao njegovu suprugu Lunu Đogani. Bivši učesnik rijalitija mu je poručio da je to poslednja žena koju je više ikada vređao. - Ma… »
Baka Prase pokazao prepisku sa lunom Đogani: "Tad sam ti bio dobar, ćuti fu*o", ona tvrdila da joj nije platio reklamu

Baka Prase pokazao prepisku sa lunom Đogani: "Tad sam ti bio dobar, ćuti fu*o", ona tvrdila da joj nije platio reklamu

Blic pre 22 dana
Luna Đogani je u podkastu spomenula Bogdana Ilića, pozbatijeg kao Baka Prase, a on je odmah na svom Jutjub kanalu osuo paljbu po Luni. Naime, Luna je u podkastu istakla da je zgrožena njegovim ponašanjem i time što vređa žena, a Baka je u lajvu… »
"Svinji palo na pamet da vređa moju ženu": Zaratili Luna Đogani i Baka Prase, njen muž napravio haos na mrežama

"Svinji palo na pamet da vređa moju ženu": Zaratili Luna Đogani i Baka Prase, njen muž napravio haos na mrežama

Mondo pre 22 dana
Luna Đogani je u svojoj emisiji spomenula jutjubera Baku Praseta, a njegova reakcija je razbesnela Marka Miljkovića. Luna Đogani nedavno je u svom podkastu spomenula Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i tom prilikom je izjavila da je… »
"Slušaj me svinjo! Nikada više nećeš ubiti nijednu ženu": Marko Miljković pobesneo, javno preti Baki Prasetu nakon što…

"Slušaj me svinjo! Nikada više nećeš ubiti nijednu ženu": Marko Miljković pobesneo, javno preti Baki Prasetu nakon što…

Blic pre 22 dana
Luna Đogani nedavno je u svom podkastu spomenula Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i tom prilikom je izjavila da je zgrožena njegovim ponašanjem i time što vređa žena. Baka Prase se nakon toga oglasio i pokazao prepisku sa njom… »
"Slušaj, svinjo! Nećeš više ubiti nijednu ženu.." Miljković zapretio Baki Prasetu nakon što je vređao Lunu

"Slušaj, svinjo! Nećeš više ubiti nijednu ženu.." Miljković zapretio Baki Prasetu nakon što je vređao Lunu

Telegraf pre 22 dana
Marko Miljković šestoko je udario i zapretio jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase. Naime, Marko Miljković je udario na Baku i to zato što je vređao njegovu suprugu Lunu Đogani, te mu je zapretio da je to poslednja žena koju je više… »

Vesti dana »