Povezane vesti
Baka Prase pokazao prepisku sa lunom Đogani! Ona tvrdila da joj nije platio reklamu, jutjuber joj prostački odgovorio: Tad…
Kurir pre 22 dana
Luna Đogani je u podkastu spomenula Bogdana Ilića, pozbatijeg kao Baka Prase, a on je odmah na svom Jutjub kanalu osuo paljbu po Luni. Naime, Luna je u podkastu istakla da je zgrožena njegovim ponašanjem i time što vređa žena, a Baka je u lajvu… »
"Svinjo, više nećeš ubiti nijednu ženu" Marko Miljković zapenio zbog Bake Praseta, vređao mu ženu pa zapretio jutjuberu…
Kurir pre 22 dana
Marko Miljković žestoko je isprozivao i zapretio jutjuber u Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, jer mu je vređao njegovu suprugu Lunu Đogani. Bivši učesnik rijalitija mu je poručio da je to poslednja žena koju je više ikada vređao. - Ma… »
Baka Prase pokazao prepisku sa lunom Đogani: "Tad sam ti bio dobar, ćuti fu*o", ona tvrdila da joj nije platio reklamu
Blic pre 22 dana
Luna Đogani je u podkastu spomenula Bogdana Ilića, pozbatijeg kao Baka Prase, a on je odmah na svom Jutjub kanalu osuo paljbu po Luni. Naime, Luna je u podkastu istakla da je zgrožena njegovim ponašanjem i time što vređa žena, a Baka je u lajvu… »
"Svinji palo na pamet da vređa moju ženu": Zaratili Luna Đogani i Baka Prase, njen muž napravio haos na mrežama
Mondo pre 22 dana
Luna Đogani je u svojoj emisiji spomenula jutjubera Baku Praseta, a njegova reakcija je razbesnela Marka Miljkovića. Luna Đogani nedavno je u svom podkastu spomenula Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i tom prilikom je izjavila da je… »
"Slušaj me svinjo! Nikada više nećeš ubiti nijednu ženu": Marko Miljković pobesneo, javno preti Baki Prasetu nakon što…
Blic pre 22 dana
Luna Đogani nedavno je u svom podkastu spomenula Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i tom prilikom je izjavila da je zgrožena njegovim ponašanjem i time što vređa žena. Baka Prase se nakon toga oglasio i pokazao prepisku sa njom… »
"Slušaj, svinjo! Nećeš više ubiti nijednu ženu.." Miljković zapretio Baki Prasetu nakon što je vređao Lunu
Telegraf pre 22 dana
Marko Miljković šestoko je udario i zapretio jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase. Naime, Marko Miljković je udario na Baku i to zato što je vređao njegovu suprugu Lunu Đogani, te mu je zapretio da je to poslednja žena koju je više… »
Vesti dana »

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, temperatura do 30 stepeni
Politika pre 10 minutajoš 10 povezanih

Ko je 19-godišnji klinac koji je zaludeo Evropu: Svi pričaju o momku koji je Svecima doneo prvu Ligu šampiona
Kurir pre 30 minutajoš 13 povezanih

Novak se otvorio i kazao šta ga je žestoko brinulo prošlih dana: "Proveo sam juče tri, četiri sata sa njim..."
Telegraf pre 39 minutajoš 5 povezanih