Povezane vesti
Baka Prase pokazao prepisku sa lunom Đogani! Ona tvrdila da joj nije platio reklamu, jutjuber joj prostački odgovorio: Tad sam…
Kurir 09.05.2025
Luna Đogani je u podkastu spomenula Bogdana Ilića, pozbatijeg kao Baka Prase, a on je odmah na svom Jutjub kanalu osuo paljbu po Luni. Naime, Luna je u podkastu istakla da je zgrožena njegovim ponašanjem i time što vređa žena, a Baka je u lajvu pokazao… »
"Svinjo, više nećeš ubiti nijednu ženu" Marko Miljković zapenio zbog Bake Praseta, vređao mu ženu pa zapretio jutjuberu…
Kurir 09.05.2025
Marko Miljković žestoko je isprozivao i zapretio jutjuber u Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, jer mu je vređao njegovu suprugu Lunu Đogani. Bivši učesnik rijalitija mu je poručio da je to poslednja žena koju je više ikada vređao. - Ma nekoj… »
Baka Prase pokazao prepisku sa lunom Đogani: "Tad sam ti bio dobar, ćuti fu*o", ona tvrdila da joj nije platio reklamu
Blic 09.05.2025
Luna Đogani je u podkastu spomenula Bogdana Ilića, pozbatijeg kao Baka Prase, a on je odmah na svom Jutjub kanalu osuo paljbu po Luni. Naime, Luna je u podkastu istakla da je zgrožena njegovim ponašanjem i time što vređa žena, a Baka je u lajvu pokazao… »
"Svinji palo na pamet da vređa moju ženu": Zaratili Luna Đogani i Baka Prase, njen muž napravio haos na mrežama
Mondo 09.05.2025
Luna Đogani je u svojoj emisiji spomenula jutjubera Baku Praseta, a njegova reakcija je razbesnela Marka Miljkovića. Luna Đogani nedavno je u svom podkastu spomenula Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i tom prilikom je izjavila da je… »
"Slušaj me svinjo! Nikada više nećeš ubiti nijednu ženu": Marko Miljković pobesneo, javno preti Baki Prasetu nakon što je…
Blic 09.05.2025
Luna Đogani nedavno je u svom podkastu spomenula Jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i tom prilikom je izjavila da je zgrožena njegovim ponašanjem i time što vređa žena. Baka Prase se nakon toga oglasio i pokazao prepisku sa njom koja je… »
"Slušaj, svinjo! Nećeš više ubiti nijednu ženu.." Miljković zapretio Baki Prasetu nakon što je vređao Lunu
Telegraf 09.05.2025
Marko Miljković šestoko je udario i zapretio jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase. Naime, Marko Miljković je udario na Baku i to zato što je vređao njegovu suprugu Lunu Đogani, te mu je zapretio da je to poslednja žena koju je više ikada… »
Vesti dana »

Na spisku i Srbija, Tramp poslao pismo Vučiću: Predsednik SAD najavio nove carine do 40 odsto sve većem broju država
Danas pre 58 minutajoš 47 povezanih

MUP: Sve blokade uklonjene, saobraćajnice prohodne; protest građana ispred suda u Užicu
RTS pre 58 minutajoš 24 povezane