Povezane vesti
Ena Popov izazvala bes na mrežama: "Pitala sam ćerku kako će birati dečka, ako naruči bečku umesto školjki..."
Telegraf 09.05.2025
Ena Popov, koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Velikom bratu", otkrila je kako vaspitava ćerke i izazvala lavinu reakcija. Naime, Ena Popov je smatra da njene ćerke treba da nađu momke koji odgovaraju stilu života koji one vode. Kao majka dve… »
„Ako u restoranu naruči bečku i pomfrit umesto školjki – nije za mene“: Ena Popov izazavala haos zbog izjave o svojim ćerkama…
Nova 09.05.2025
Nekadašnja pevačica i voditeljka već godinama je u skladnom braku u kome je dobila dve naslednice, a ovog puta naišla je na negativne komentare zbog njihovog vaspitanja. Ena Popov je tokom jedne emisije otkrila da razgovara sa ćerkama o njihovim budućim… »
Ako u restoranu naruči bečku i pomfrit umesto školjki – nije pogodan: Ena Popov na meti kritika zbog vaspitanja ćerki
Story 09.05.2025
Otkako je pre deset godina upoznala biznismena Nenada Čanka, nekadašnja rijaliti učesnica prava je porodična žena. U harmoničnom i idiličnom braku ona uživa sa svojim izabranikom, a ćerke Ene Popov došle su kao kruna velike, dugogodišnje ljubavi. Prvi… »
"Ako u restoranu naruči bečku umesto školjki, nije za mene": Ena Popov izazvala haos izjavom kako vaspitava ćerke
Mondo 09.05.2025
Voditeljka Ena Popov ostavila voditeljku i gledaoce bez teksta. Ena Popov, koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Velikom bratu", otkrila je kako vaspitava ćerke i izazvala lavinu reakcija. Ena Popov je smatra da njene ćerke treba da nađu momke… »
"Ako dečko u restoranu naruči bečku umesto školjki, nije za mene" Ena Popov jednom izjavom napravila haos na mrežama, pljušte…
Kurir 09.05.2025
Ena Popov, koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Velikom bratu", otkrila je kako vaspitava ćerke i izazvala lavinu reakcija. Naime, ona smatra da njene ćerke treba da nađu momke koji odgovaraju stilu života koji one vode. Kao majka dve devojčice… »
"Ako dečko u restoranu naruči bečku umesto školjki, nije za mene" Ena Popov izazvala haos izjavom kako vaspitava ćerke: "Brzo…
Blic 09.05.2025
Ena Popov, koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Velikom bratu", otkrila je kako vaspitava ćerke i izazvala lavinu reakcija. Naime, Ena Popov je smatra da njene ćerke treba da nađu momke koji odgovaraju stilu života koji one vode. Kao majka dve… »
Vesti dana »

VJT: Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 osoba za pad nadstrešnice
Beta pre 32 minutajoš 39 povezanih

„Gaza gori“: Ne prestaju žestoki izraelski napadi, UN tvrdi da Izrael sprovodi genocid
Danas pre 56 minutajoš 32 povezane

Letnje žege, pa prvi sneg? Čubrilo najavljuje vremenski rolerkoster! Šta nam donosi kraj septembra
Dnevnik pre 2 satajoš 24 povezane

Izrael je počinio genocid u Gazi, saopštila istražna komisija Ujedinjenih nacija
BBC News pre 1 satjoš 20 povezanih