Povezane vesti

Ena Popov izazvala bes na mrežama: "Pitala sam ćerku kako će birati dečka, ako naruči bečku umesto školjki..."

Ena Popov izazvala bes na mrežama: "Pitala sam ćerku kako će birati dečka, ako naruči bečku umesto školjki..."

Telegraf pre 25 dana
Ena Popov, koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Velikom bratu", otkrila je kako vaspitava ćerke i izazvala lavinu reakcija. Naime, Ena Popov je smatra da njene ćerke treba da nađu momke koji odgovaraju stilu života koji one vode. Kao majka… »
„Ako u restoranu naruči bečku i pomfrit umesto školjki – nije za mene“: Ena Popov izazavala haos zbog izjave o svojim…

„Ako u restoranu naruči bečku i pomfrit umesto školjki – nije za mene“: Ena Popov izazavala haos zbog izjave o svojim…

Nova pre 24 dana
Nekadašnja pevačica i voditeljka već godinama je u skladnom braku u kome je dobila dve naslednice, a ovog puta naišla je na negativne komentare zbog njihovog vaspitanja. Ena Popov je tokom jedne emisije otkrila da razgovara sa ćerkama o njihovim… »
Ako u restoranu naruči bečku i pomfrit umesto školjki – nije pogodan: Ena Popov na meti kritika zbog vaspitanja ćerki

Ako u restoranu naruči bečku i pomfrit umesto školjki – nije pogodan: Ena Popov na meti kritika zbog vaspitanja ćerki

Story pre 24 dana
Otkako je pre deset godina upoznala biznismena Nenada Čanka, nekadašnja rijaliti učesnica prava je porodična žena. U harmoničnom i idiličnom braku ona uživa sa svojim izabranikom, a ćerke Ene Popov došle su kao kruna velike, dugogodišnje… »
"Ako u restoranu naruči bečku umesto školjki, nije za mene": Ena Popov izazvala haos izjavom kako vaspitava ćerke

"Ako u restoranu naruči bečku umesto školjki, nije za mene": Ena Popov izazvala haos izjavom kako vaspitava ćerke

Mondo pre 25 dana
Voditeljka Ena Popov ostavila voditeljku i gledaoce bez teksta. Ena Popov, koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Velikom bratu", otkrila je kako vaspitava ćerke i izazvala lavinu reakcija. Ena Popov je smatra da njene ćerke treba da nađu momke… »
"Ako dečko u restoranu naruči bečku umesto školjki, nije za mene" Ena Popov jednom izjavom napravila haos na mrežama…

"Ako dečko u restoranu naruči bečku umesto školjki, nije za mene" Ena Popov jednom izjavom napravila haos na mrežama…

Kurir pre 25 dana
Ena Popov, koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Velikom bratu", otkrila je kako vaspitava ćerke i izazvala lavinu reakcija. Naime, ona smatra da njene ćerke treba da nađu momke koji odgovaraju stilu života koji one vode. Kao majka dve… »
"Ako dečko u restoranu naruči bečku umesto školjki, nije za mene" Ena Popov izazvala haos izjavom kako vaspitava ćerke…

"Ako dečko u restoranu naruči bečku umesto školjki, nije za mene" Ena Popov izazvala haos izjavom kako vaspitava ćerke…

Blic pre 25 dana
Ena Popov, koju je javnost upoznala tokom takmičenja u "Velikom bratu", otkrila je kako vaspitava ćerke i izazvala lavinu reakcija. Naime, Ena Popov je smatra da njene ćerke treba da nađu momke koji odgovaraju stilu života koji one vode. Kao majka… »

Vesti dana »

I danas pretežno sunčano i toplo

I danas pretežno sunčano i toplo

Novi magazin pre 2 satajoš 27 povezanih
Univerzitet u Beogradu među najboljima u svetu

Univerzitet u Beogradu među najboljima u svetu

Radio sto plus pre 11 minutajoš 13 povezanih