Povezane vesti

"Ne pamtim da je Srbija bila ovako poštovana!" Vučić posle sastanka sa Putinom: Postigli smo suštinski dogovor o gasu -…

"Ne pamtim da je Srbija bila ovako poštovana!" Vučić posle sastanka sa Putinom: Postigli smo suštinski dogovor o gasu -…

Kurir pre 5 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima nakon sastanka sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom u Moskvi, gde je danas održana vojna parada koja je organizovana povodom 80. godišnjice Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom… »
Putin u Moskvi poručio Vučiću da Rusija 'ceni nezavisan i suveren kurs' Srbije

Putin u Moskvi poručio Vučiću da Rusija 'ceni nezavisan i suveren kurs' Srbije

Slobodna Evropa pre 5 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je 9. maja, tokom sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da Moskva "ceni nezavisan i suveren kurs Srbije u međunarodnim poslovima". Bilateralni susret Putina i Vučića u Moskvi je njihov prvi… »
Neki mediji i lična mržnja mogu da vam pojedu mozak Vučić: Ako neko može da kaže da nije zadovoljan sa ovakvim…

Neki mediji i lična mržnja mogu da vam pojedu mozak Vučić: Ako neko može da kaže da nije zadovoljan sa ovakvim…

Kurir pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras u Moskvi i o zlonamernim komentarima opoziciono nastorijenih medija u Srbiji koji su pisali o rasporedu sedenja na jučerašnjem koncertu upriličenim za svetske lidere, a pritom su to pobrkali sa… »
„Ja odbačen?! Kineski predsednik me zvao u šetnju“: Vučić o tome da li je bio skrajnut na prijemu u Moskvi

„Ja odbačen?! Kineski predsednik me zvao u šetnju“: Vučić o tome da li je bio skrajnut na prijemu u Moskvi

Nova pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je sliku iz Moskve koja se deli na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi da sedi u drugom redu, navodeći da se radi o fotografiji sa koncerta i da su sedeli po azbučnom redu. „Odbačen? Vidite kako… »
Vučić o slici iz Moskve: Uvek sam između Palestine i Slovačke, predsednik Kine me zvao da šetamo

Vučić o slici iz Moskve: Uvek sam između Palestine i Slovačke, predsednik Kine me zvao da šetamo

N1 Info pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je sliku iz Moskve koja se deli na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi da sedi u drugom redu, navodeći da se radi o fotografiji sa koncerta i da su sedeli po azbučnom redu. "Odbačen? Evo vidite… »
Vučić s Putinom u Kremlju: Pojačati saradnju Srbije i Rusije

Vučić s Putinom u Kremlju: Pojačati saradnju Srbije i Rusije

Al Jazeera pre 4 dana
Vučić i Putin su, prema informacijama iz Moskve, razgovarali i ‘o političkim pitanjima’. Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, sastao se u petak u Kremlju sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Vučić je nakon sastanka izjavio da… »
Vučić otkrio o čemu je razgovarao sa Putinom

Vučić otkrio o čemu je razgovarao sa Putinom

Sputnik pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je posebna tema razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom bila energetska saradnja. "Ponovio sam da je za Srbiju od vitalnog značaja potpisivanje novog gasnog aranžmana sa Rusijom… »
"Evropa se boji Rusije jer nema svoje vrednosti" Stručnjaci raskrinkavaju zapadnu hipokriziju povodom Dana pobede: Vrlo je…

"Evropa se boji Rusije jer nema svoje vrednosti" Stručnjaci raskrinkavaju zapadnu hipokriziju povodom Dana pobede: Vrlo je…

Kurir pre 4 dana
Pretilo se, strepelo se. Dan pobede povodom jubileja, 80. godišnjice pobede nad nacizmom u Drugom svetskom ratu, proslavljen je u Moskvi. Uprkos tome što je Ukrajina zasipala dronovima, ceremonija je bila bezbedna, ruski PVO je pružio odbranu, a svetu… »
Vučić i Putin u Kremlju: O gasu, razmeni lekara, vojnoj saradnji

Vučić i Putin u Kremlju: O gasu, razmeni lekara, vojnoj saradnji

Vreme pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Kremlju sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Posle parade održane za Dan pobede na Crvenom trgu u Moskvi, Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Na… »
Vučić sa Putinom: Mislim da će Srbija dobiti veoma povoljne uslove za ruski gas

Vučić sa Putinom: Mislim da će Srbija dobiti veoma povoljne uslove za ruski gas

NIN pre 5 dana
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je na početku sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da izuzetno ceni to što je prisutan u Moskvi na današnji dan kada se proslavlja, kako je rekao, zajednički rusko-srpski praznik, jer… »
Vučić se oglasio posle sastanka sa Putinom: Razgovarali smo o svim pitanjima od zajedničkog interesa, a posebna tema bila je…

Vučić se oglasio posle sastanka sa Putinom: Razgovarali smo o svim pitanjima od zajedničkog interesa, a posebna tema bila je…

Kurir pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. "Zahvalio sam predsedniku Putinu na pozivu da posetim Moskvu i prisustvujem vojnoj paradi povodom Dana pobede. Ovo smatram i izuzetno važnom… »
Još jedna razlika između Vučića i blokadera: Dok predsednik sa Putinom, Si Đinpingom i Ficom gradi bolju budućnost…

Još jedna razlika između Vučića i blokadera: Dok predsednik sa Putinom, Si Đinpingom i Ficom gradi bolju budućnost…

Kurir pre 5 dana
Dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Moskvi održava brojne sastanke na marginama obeležavanja Dana pobede u Drugom svetskom ratu, studenti blokaderi se u Evropskom parlamentu žale hrvatskim političarima na sopstvenu zemlju. Naime, predsednik… »
Vučić: Glavna tema razgovora sa Putinom bila energetska saradnja

Vučić: Glavna tema razgovora sa Putinom bila energetska saradnja

Telegraf pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je posebna tema razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom bila energetska saradnja. "Ponovio sam da je za Srbiju od vitalnog značaja potpisivanje novog gasnog aranžmana sa Rusijom… »
Newsnight: Dan pobede ili dan podele? (8.5.2025)

Newsnight: Dan pobede ili dan podele? (8.5.2025)

N1 Info pre 5 dana
Dan pobede u Moskvi, nekada simbol trijumfa nad fašizmom, postao je simbol zaoštrenih odnosa i podeljenosti savremenog sveta. Kremlj ga koristi za jačanje nacionalnog jedinstva i opravdanje rata u Ukrajini, predstavljajući ga kao nastavak borbe protiv… »
Svečana akademija povodom obeležavanja Dana pobede

Svečana akademija povodom obeležavanja Dana pobede

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Intoniranjem himne "Bože pravde" u Narodnom pozorištu u Beogradu počela je svečana akademija povodom obeležavanja Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. U uvodnom govoru, predsednik SUBNOR-a general Ljubiša Diković rekao je da… »
Dan pobede u Narodnom pozorištu: Srbija obeležila 80 godina od sloma fašizma uz poruke protiv zaborava

Dan pobede u Narodnom pozorištu: Srbija obeležila 80 godina od sloma fašizma uz poruke protiv zaborava

Euronews pre 5 dana
Intoniranjem himne "Bože pravde" u Narodnom pozorištu u Beogradu počela je svečana akademija povodom obeležavanja Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, na kojoj će govoriti predsednik Vlade Srbije Đuro Macut. U uvodnom govoru… »
Vučić na sastanku sa Putinom: Hvala zbog ogromne podrške integritetu i suverenitetu Srbije

Vučić na sastanku sa Putinom: Hvala zbog ogromne podrške integritetu i suverenitetu Srbije

Vesti online pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je u razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom zahvalnost zbog ogromne podrške teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, dodajući i da je zajednički zadatak da se ne dozvoli revizija… »
Putin Vučiću: Visoko cenimo to što učestvujete u proslavi našeg zajedničkog praznika

Putin Vučiću: Visoko cenimo to što učestvujete u proslavi našeg zajedničkog praznika

Vesti online pre 5 dana
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izjavio je na početku sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da izuzetno ceni to što je prisutan u Moskvi na današnji dan kada se proslavlja, kako je rekao, zajednički rusko-srpski praznik, jer… »
Obeležavanje Dana pobede širom Srbije – osam decenija ponosa, sećanja i opomene

Obeležavanje Dana pobede širom Srbije – osam decenija ponosa, sećanja i opomene

RTS pre 5 dana
U Drugom svetskom ratu stradalo je između 55 i 85 miliona ljudi, broj ranjenih bio je višestruko veći, što ovaj rat čini najkrvavijim sukobom u istoriji čovečanstva. Nije poznato tačno koliko je Srba stradalo tokom rata, ali se procenjuje da je… »
Brisel slavi Dan Evrope, Moskva Dan pobede, a Srbija? (VIDEO)

Brisel slavi Dan Evrope, Moskva Dan pobede, a Srbija? (VIDEO)

Insajder pre 5 dana
Dvadesetak lidera iz celog sveta i među njima - predsednik Srbije. Vojna parada u Moskvi povodom Dana pobede u Drugom svetskom ratu u znaku je geopolitičkih dešavanja i odnosa. U tom kontekstu, sa velikom pažnjom se posmatra ko je na Crvenom trgu i ko… »
Pre šest meseci Vučić je „odjavio“ Putina zbog Donalda Tuska: Poljski premijer sad je oštro reagovao na njegov odlazak…

Pre šest meseci Vučić je „odjavio“ Putina zbog Donalda Tuska: Poljski premijer sad je oštro reagovao na njegov odlazak…

Nova pre 5 dana
Uprkos brojnim upozorenjima iz Evropske Unije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, otputovao je u Moskvu. Među svim izjavama evropskih lidra koje se odnose na obeležavanje Dana pobede nad fašizmom u Rusiji, posebno bi trebalo skrenuti pažnju na… »
Tusk: Ne mogu da zamislim da neko od nas proslavlja danas na Crvenom trgu sa Putinom

Tusk: Ne mogu da zamislim da neko od nas proslavlja danas na Crvenom trgu sa Putinom

Beta pre 5 dana
Poljski premijer Donald Tusk izjavio je danas da ne može da zamisli da neko iz ovog dela Evrope može dok traje agresija Rusije na Ukrajinu da stoji danas na Crvenom trgu i da tu proslavlja 80. godišnjicu kraja Drugog svetskog rata. "Za mene je… »

N1 Info pre 5 dana
Poljski premijer Donald Tusk izjavio je da ne može da zamisli da neko iz ovog dela Evrope može dok traje agresija Rusije na Ukrajinu da stoji danas na Crvenom trgu i da tu proslavlja 80. godišnjicu kraja Drugog svetskog rata. "Za mene je nezamislivo da… »
Tusk: Ne mogu zamislim da neko od nas proslavlja danas na Crvenom trgu sa Putinom

Tusk: Ne mogu zamislim da neko od nas proslavlja danas na Crvenom trgu sa Putinom

Danas pre 5 dana
Poljski premijer Donald Tusk izjavio je danas da ne može da zamisli da neko iz ovog dela Evrope može dok traje agresija Rusije na Ukrajinu da stoji danas na Crvenom trgu i da tu proslavlja 80. godišnjicu kraja Drugog svetskog rata. „Za mene je… »

Vesti dana »