Povezane vesti
Od dvostruke evrovizijske pobede do prepoznatljivog umetničkog potpisa: Kako je Loreen redefinisala novu eru pop muzike
Blic 09.05.2025
S neslućenom lakoćom je osvojila Evroviziju čak dva puta, a ove godine stiže prvi put u Srbiju, spremna da osvoji srca Exitove publike! Švedska pop-dance ikona Loreen, jedna od najiščekivanijih hedlajnerki EXIT festivala, nastupiće na Tesla Universe bini… »
Švedska pevačica Lorin prvi put u Srbiji nastupa 12. jula na Egzitu
RTV 09.05.2025
NOVI SAD - Švedska pop-dens (dance) pevačica Lorin (Loreen) nastupiće prvi put u Srbiji 12. jula na festivalu Egzit (Exit), saopštili su danas organizatori. Dvostruka evrovizijska pobednica Lorin sa "svojom pobedničkom energijom" nastupiće na "Tesla… »
Od dvostruke evrovizijske pobede do prepoznatljivog umetničkog potpisa: Kako je Loreen redefinisala novu eru pop muzike
Kurir 09.05.2025
S neslućenom lakoćom je osvojila Evroviziju čak dva puta, a ove godine stiže prvi put u Srbiju, spremna da osvoji srca Exitove publike! Švedska pop-dance ikona Loreen, jedna od najiščekivanijih hedlajnerki EXIT festivala, nastupiće na Tesla Universe bini… »
Vesti dana »

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 46 minutajoš 2 povezane

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 41 minutajoš 1 povezana

(Mape) kineski model kaže: Biće ovo hladna zima sa puno snega! Polarni vrtlog se neobično razvija, a jedno je sigurno - stiže naglo zahlađenje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Valentan Vašero poražen u Bazelu posle senzacionalne titule na mastersu u Šangaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana