Povezane vesti
Si Đinping Vučiću: Kina i Srbija moraju zadržati stratešku stabilnost i čelično prijateljstvo
Beta pre 23 dana
Kineski predsednik Si Đinping izjavio je danas posle razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Moskvi da Kina i Srbija moraju zadržati stratešku stabilnost negovati čelično prijateljstvo i proširivati obostrano korisnu saradnju. Si… »
Ovome se niko nije nadao - Tramp smanjuje carine Kini: Odluka stiže pred novi sastanak u Ženevi
Kurir pre 22 dana
Odluku o smanjenju je doneo uoči sastanka delegacije dve zemlje u Ženevi tokom vikenda o smirivanju trgovinskog rata. Šef američkog ministarstva finansija Skot Besent i američki trgovinski predstavnik Džejmison Grir ;trebalo bi da se sastanu s… »
Vučić rekao Si Đinpingu: Pobedio sam obojenu revoluciju
Pravda pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Moskvi kineskom predsedniku Si Đinpingu da je uspeo da se izbori protiv spolja organizovane obojene revolucije i da to znači nastavak prijateljstva sa Kinom u predstojećim godinama. Na sastanku… »
Trump sugerirao da bi carine za Kinu mogao spustiti na 80%
SEEbiz pre 22 dana
WASHINGTON - Predsjednik Donald Trump u petak je, uoči ključnih trgovinskih pregovora, naznačio da je spreman sniziti carine za Kinu na 80%, ali ta razina i dalje može biti viša od one kojoj su se investitori i poslovni lideri nadali. Trump je u… »
Tramp uoči pregovora sa kinom: Carine od 80 odsto deluju pošteno
Kurir pre 22 dana
Dok se kineski i američki predstavnici pripremaju za pregovore tokom vikend, predsednik SAD Donald Tramp dao je smernice ministru finansija Skotu Besentu odakle da krene sa cenkanjem. Uputstvo je ostavio na društvenoj mreži Truth social: "Carine od 80… »
Vučić: Uskoro očekujem odluku Kine o izgradnji fabrike vozova u Srbiji
Bloomberg Adria pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se u petak u Moskvi sa kineskim predsednikom Xi Jinpingom i najavio da uskoro očekuje odluku Kine o izgradnji fabrike vozova u Srbiji, investicije o kojoj je bilo reči i pri poseti kineskog predsednika Srbiji… »
Vučić: Uskoro očekujem odluku Kine o izgradnji fabrike vozova u Srbiji, zainteresovani su i za Simpo iz Vranja
Nova pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon razgovora sa kineskim predsednikom Si Đinpingom u Moskvi, da uskoro očekuje odluku Kine o izgradnji fabrike vozova u Srbiji. „Predsednik Kine Si Đinping mi je kazao da privode kraju svoje… »
Vučić saopštio lepe vesti nakon sastanka sa Si Đinpingom: Uskoro očekujem odluku Kine o izgradnji fabrike vozova u Srbiji
Kurir pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom u Moskvi, da je sastanak bio izuzetan i da uskoro očekuje njihovu odluku o izgradnji fabrike vozova u Srbiji, a da je jedna kineska kompanija… »
Vučić Si Đinpingu: Pobedio sam obojenu revoluciju, to znači nastavak prijateljstva sa Kinom
Danas pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Moskvi kineskom predsedniku Si Đinpingu da je uspeo da se izbori protiv spolja organizovane obojene revolucije i da to znači nastavak prijateljstva sa Kinom u predstojećim godinama. Na sastanku… »
Vučić Si Đinpingu: Pobedio sam obojenu revoluciju, to znači nastavak prijateljstva sa Kinom
Insajder pre 22 dana
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas u Moskvi da je kineski predsednik Si Đinping predložio da se odnosi Kine i Srbije poprave u tri smera i najavio da će početkom septembra posetiti Kinu. Kako je naveo, obavestio je kineskog predsednika da je… »
Biznis.rs pre 22 dana
susret srpskog i kineskog predsednika u moskvi. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon razgovora sa kineskim predsednikom Si Đinpingom u Moskvi, da uskoro očekuje odluku Kine o izgradnji fabrike vozova u Srbiji. „Predsednik Kine… »
Danas pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon razgovora sa kineskim predsednikom Si Đinpingom u Moskvi, da uskoro očekuje odluku Kine o izgradnji fabrike vozova u Srbiji. „Predsednik Kine Si Đinping mi je kazao da privode kraju svoje… »
Novi magazin pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon razgovora sa kineskim predsednikom Si Đinpingom u Moskvi, da uskoro očekuje odluku Kine o izgradnji fabrike vozova u Srbiji. "Predsednik Kine Si Đinping mi je kazao da privode kraju svoje… »
Vučić: Izuzetan razgovor sa Sijem, molio sam za dolazak još kineskih investitora
Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
U izjavi novinarima u Moskvi posle razgovora sa kineskim predsednikom, Vučić je rekao da je to bio izuzetno važan sastanak iskrenih i dobrih prijatelja Vučić je istakao da je ukupni izvoz Srbije u Kinu u toku jedne godine, pre samo 11, 12 godina bio… »
Kina gradi fabriku vozova u Srbiji Vučić: Kineska kompanija pokazala interes za Simpo, koji nam krvari; Zadovoljni smo sa…
Dnevnik pre 22 dana
MOSKVA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom u Moskvi, da je sastanak bio izuzetan i da uskoro očekuje njihovu odluku o izgradnji fabrike vozova u Srbiji, a da je jedna kineska… »
Tramp predložio smanjenje carine Kini na 80 odsto
NIN pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je danas predložio smanjenje carina Kini sa 145 koliko je sam ranije uveo, na 80 odsto. Odluku o smanjenju američkih carina Kini Donald Tramp je doneo uoči sastanka delegacije dve zemlje u Ženevi tokom vikenda o smirivanju… »
Trampov obrt: Sledi smanjenje carina Kini
Danas pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je danas predložio smanjenje carina Kini sa 145 koliko je sam ranije uveo, na 80 odsto. Odluku o smanjenju je doneo uoči sastanka delegacije dve zemlje u Ženevi tokom vikenda o smirivanju trgovinskog rata. Šef američkog… »
Tramp smanjuje carine Kini na 80 odsto pre sastanka u Ženevi ovog vikenda
Nova ekonomija pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp je danas predložio smanjenje carina Kini sa 145 koliko je sam ranije uveo, na 80 odsto. Odluku o smanjenju je doneo uoči sastanka delegacije dve zemlje u Ženevi tokom vikenda o smirivanju trgovinskog rata. Šef američkog… »
Tramp predložio smanjenje carine Kini sa 145 na 80 odsto
Radio 021 pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp predložio je smanjenje carina Kini sa 145 koliko je sam ranije uveo, na 80 odsto. Odluku o smanjenju je doneo uoči sastanka delegacije dve zemlje u Ženevi tokom vikenda o smirivanju trgovinskog rata. Šef američkog… »
N1 Info pre 22 dana
Carine za Kinu od 80 odsto 'doimaju se pošteno', tvrdi Trump
Slobodna Evropa pre 22 dana
Predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump u petak je rekao da se 80-procentne carine na kinesku robu "doimaju pošteno" dok se predstavnici dviju zemalja pripremaju za pregovore tokom vikenda radi obuzdavanja trgovinskog rata između dvije najveće… »
Biznis.rs pre 22 dana
uoči sastanka delegacija dve zemlje u ženevi. Predsednik SAD Donald Tramp (Donald Trump) predložio je smanjenje carina Kini sa 145 koliko je sam ranije uveo, na 80 odsto. Odluku o smanjenju je doneo uoči sastanka delegacije dve zemlje u Ženevi tokom… »
Tramp pred razgovore u Ženevi: Carina od 80 odsto na kinesku robu "deluje ispravno"
Euronews pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da carinska stopa od 80 odsto na kinesku robu "deluje ispravno", uoči novih trgovinskih pregovora sa Kinom koji će se tokom vikenda održati u Ženevi. "Kina bi trebalo da otvori svoje tržište za… »
Novi magazin pre 22 dana
Pred sastanak u Ženevi Tramp poslao snažnu poruku Kini: "Deluje ispravno"
Telegraf pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da carinska stopa od 80 odsto na kinesku robu "deluje ispravno", uoči novih trgovinskih pregovora sa Kinom koji će se tokom vikenda održati u Ženevi. - Kina bi trebalo da otvori svoje tržište za… »
Tramp pred razgovore u Ženevi: Carina od 80 odsto na kinesku robu "deluje ispravno"
Insajder pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da carinska stopa od 80 odsto na kinesku robu "deluje ispravno", uoči novih trgovinskih pregovora sa Kinom koji će se tokom vikenda održati u Ženevi. 'Kina bi trebalo da otvori svoje tržište za… »
Obrt u trgovinskom ratu Amerike i Kine: Tramp spreman da se sastane sa Si Đinpingom
Blic pre 23 dana
Po prvi put otkako je američki predsednik Donald Tramp eskalirao trgovinski rat sa Kinom uvođenjem minimalne carine od 145 odsto na većinu robe iz Kine, Tramp je rekao da bi bio spreman da se sastane sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, javlja CNN… »
Vesti dana »

Ko je 19-godišnji klinac koji je zaludeo Evropu: Svi pričaju o momku koji je Svecima doneo prvu Ligu šampiona
Kurir pre 21 minutajoš 13 povezanih

Jezivo: Čoveka (40) pregazilo više vozila kada je pretrčavao Ibarsku magistralu! Nesreća kod Rušnja
Alo pre 6 minutajoš 7 povezanih

Novak progovorio o kumu miljanu i hitnoj operaciji: Proveo sam 3-4 sata sa njim... Mora da ostane ovde!
Kurir pre 1 minutjoš 5 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana