Povezane vesti

Real prelomio, Ančeloti napušta Madrid i dobija novi posao – više neće biti problema u pregovorima

Real prelomio, Ančeloti napušta Madrid i dobija novi posao – više neće biti problema u pregovorima

Nova 09.05.2025
Fudbalski klub Real Madrid će od sledeće sezone imati novog trenera, pošto se era Karla Ančelotija u Španiji završava. Kako je objavio Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski insajder, Ančeloti će uskoro napustiti Real i ne bi trebalo dugo da bude bez… »
Čuveni španac menja Alonsa? Evo ko je kandidat za klupu Bajer Leverkuzena

Čuveni španac menja Alonsa? Evo ko je kandidat za klupu Bajer Leverkuzena

Večernje novosti 09.05.2025
BAJER Leverkuzen će u narednu sezonu ući bez Ćabija Alonsa na klupi. Poznato je i ko je jedan od glavnih kandidata da ga nasledi. FOTO: Profimedia U pitanju je španski stručnjak Sesk Fabregas koji trenutno sedi na klupi Koma i radio veoma dobar posao po… »
Real Madrid ima novog trenera, Ančeloti je prošlost: Znaju se svi detalji, oglasio se i klub

Real Madrid ima novog trenera, Ančeloti je prošlost: Znaju se svi detalji, oglasio se i klub

Mondo 09.05.2025
Real Madrid dovodi Ćabija Alonsa i daje mu poverenje da napravi promene u klubu tokom leta. Više nema nikakve dileme - Real Madrid će u novoj sezoni imati novog trenera, a Karla Ančelotija će na klupi slavnog tima zameniti Ćabi Alonso. Ova vest potvrđena… »
Ćabi Alonso saopštio konačnu odluku: Moja poslednja utakmica!

Ćabi Alonso saopštio konačnu odluku: Moja poslednja utakmica!

Sport klub 09.05.2025
Vreme je! Ćabi Alonso vodiće Bajer poslednji put u Leverkuzenu u nedelju od 15.30 u velikom derbiju sa Borusijom Dortmund. 🚨🇪🇸 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 | Xabi Alonso will LEAVE Bayer Leverkusen at the end of the season! 👋 🏆 2023/24: Bundesliga (undefeated) 🏆 2023/24… »
Sprema se letnja "trenerska vrteška": Ćabi Alonso uskoro postaje trener Reala

Sprema se letnja "trenerska vrteška": Ćabi Alonso uskoro postaje trener Reala

Euronews 09.05.2025
Ćabi Alonso će na kraju sezone napustiti Bajer Leverkuzen i preći u Real Madrid, potvrdio je nemački "Skaj". Prema njihovim izveštajima, uprava prošlogodišnjeg šampiona Bundeslige obaveštena je o ovoj odluci a zvanična potvrda vrlo lako može stići tokom… »
Alonso se oprostio od Leverkuzena: "Pričao sam sa igračima..." VIDEO

Alonso se oprostio od Leverkuzena: "Pričao sam sa igračima..." VIDEO

B92 09.05.2025
Više nema nikakve dileme - Ćabi Alonso je javno potvrdio da napušta klupu Bajer Leverkuzena i da će postati novi trener Real Madrida. Nakon što je ovog jutra španska "Marka" to objavila, potom potvrdio i poznati insajder Fabricio Romano, stigla je i… »
"Moja poslednja utakmica": Alonso saopštio konačnu odluku, evo o čemu je reč (foto)

"Moja poslednja utakmica": Alonso saopštio konačnu odluku, evo o čemu je reč (foto)

Večernje novosti 09.05.2025
Španksi trener Ćabi Alonso vodiće Bajer poslednji put u Leverkuzenu u nedelju od 15:30 časova u velikom derbiju sa Borusijom Dortmund. Foto: Profimedia Potom, čovek koji je klubu sa „Baj arene“ doneo prvu titulu prvaka Nemačke u istoriji, oprostiće se od… »
Marka tvrdi: Real ima novog trenera, ugovor na tri godine

Marka tvrdi: Real ima novog trenera, ugovor na tri godine

Telegraf 09.05.2025
Real Madrid će 25. maja zatvoriti jedno od najsvetlijih poglavlja u svojoj slavnoj istoriji – oproštajem od Karla Anćelotija, čoveka koji je klub vodio do brojnih trofeja i upisao se zlatnim slovima u fudbalske udžbenike. Italijan je dogovorio miran i… »

Vesti dana »