Povezane vesti
Karlik u sastavu partizana, napada spartak: Tu su i Braun i Bonga!
Hot sport 09.05.2025
Crno-beli imaju igrače na raspolaganju! KK Partizan u petak od 19 časova igraju protiv Spartaka iz Subotice u plej-ofu četvrtfinala ABA lige, čime se započinje pohod na prvi pehar još od 2023. godine. Tu će im pomoći i trio koji je imao neprijatnu… »
Partizan doneo odluku: Poznato da li DŽons, Bonga i Braun igraju protiv Spartaka u ABA ligi
Večernje novosti 09.05.2025
NAJVEĆA dilema pre utakmice plej-ofa ABA lige između Partizana i Spartaka je bila ta da li će Karlik Džons, Isak Bonga i Sterling Braun igrati na tom duelu. FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanovic Njih trojica su bili učesnici ulične tuče pre nekoliko dana i… »
Dilema rešena - evo da li će Džons, Bonga i Braun igrati protiv Spartaka
B92 09.05.2025
Poznat je sastav Partizana pred prvi četvrtfinalni duel ABA lige. Pred prvi četvrtfinalni duel ABA lige između Partizana i Spartaka iz Subotice, glavna tema među navijačima i javnošću bila je — da li će Karlik Džouns, Sterling Braun i Isak Bonga igrati… »
Navijam za Partizan, 20 godina idem na utakmice: Lažu da smo rasisti, nije bilo provokacija!
Hot sport 09.05.2025
Oglasio se i povređeni momak! Beograd je u noći između nedelje i ponedeljka bio mesto ozbiljnog incidenta koji je prerastao u masovnu tuču ispred jednog kluba, a navodno su u njoj učestvovali i pojedini košarkaši Partizana. Објава коју дели HOTSPORT –… »
Ja sam vojni invalid, ugrozili su mi život: Oglasio se muškarac koga je Karlik Džouns prebio flašom!
Hot sport 09.05.2025
Oglasio se i povređeni momak! Beograd je u noći između nedelje i ponedeljka bio mesto ozbiljnog incidenta koji je prerastao u masovnu tuču ispred jednog kluba, a navodno su u njoj učestvovali i pojedini košarkaši Partizana. Kako je i sam klub naveo, a… »
Otkriveno! Evo šta će Partizan uraditi sa akterima nezapamćenog skandala u centru Beograda
Večernje novosti 09.05.2025
SAGA oko bokserskog obračuna se nastavlja. FOTO: M. Vukadinović Podsećanja radi, nezapamćeni skandal desio pre nekoliko noći na beogradskim ulicama kada su akteri brutalne tuče bila i trojica košarkaša Partizana. Sada se javnost pita kakve će posledice… »
Vesti dana »

Stiglo osveženje, danas pretežno oblačno sa maksimalnom temperaturom od 23 stepena
RTS pre 58 minutajoš 8 povezanih

(Foto) blokade u Srbiji: Akcije planirane za danas odložene, sve saobraćajnice prohodne
Blic pre 4 minutajoš 2 povezane

"Putin nam daje gomilu: S*anja" Tramp razotkrio na koju kartu igra ruski lider, pa žestoko udario na njega: "Sve na kraju bude besmisleno"
Blic pre 11 satijoš 2 povezane

Šta su superćelijske oluje i zašto su sve češće u Srbiji? Meteorološkinja otkrila kada je moguć manji tornado
Mondo pre 8 minutajoš 2 povezane