Povezane vesti

"Da se ne lažemo, i nije neki vokal": Radi tri posla, peva na romskim svadbama, a sad je potkačila Teu Tairović

"Da se ne lažemo, i nije neki vokal": Radi tri posla, peva na romskim svadbama, a sad je potkačila Teu Tairović

Mondo 09.05.2025
Nekadašnja rijaliti učesnica, sada pevačica Marijana Zonjić, otkrila i da bi svaka koleginica volela da je na mestu Tee Tairović. Pevačica i nekadašnja rijaliti zvezda Marijana Zonjić kaže da joj rijaliti jeste doneo mnogo ali da je ta priča daleko iza… »
Marijana Zonjić ima tri posla i peva na romskim svadbama: Pevačica potkačila koleginicu "Nije neki vokal..."

Marijana Zonjić ima tri posla i peva na romskim svadbama: Pevačica potkačila koleginicu "Nije neki vokal..."

Telegraf 09.05.2025
Pevačica i nekadašnja rijaliti zvezda Marijana Zonjić kaže da joj rijaliti jeste doneo mnogo ali da je ta priča daleko iza nje. Ona je otkrila u kakvom je odnosu sa ocem te da li ima partnera pored sebe. - Oduvek sam htela da budem pevačica, ali nekako… »
(Video) Imam tri posla i pevam na romskim svadbama: Marijana Zonjić o sukobu sa ocem, zašto je blokirala dalila, pa se dotakla…

(Video) Imam tri posla i pevam na romskim svadbama: Marijana Zonjić o sukobu sa ocem, zašto je blokirala dalila, pa se dotakla…

Blic 08.05.2025
Pevačica i nekadašnja rijaliti zvezda Marijana Zonjić kaže da joj rijaliti jeste doneo mnogo, ali da je njen život počeo da se razvija u drugim smerovima, te je ta priča danas daleko iza nje. Ona je za Blic u iskrenom razgovoru otvorila dušu, te je… »

Vesti dana »