Povezane vesti
Trener Đirone hospitalizovan
B92 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančes napisao je na društvenoj mreži Iks da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. "Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana", napisao je Sančes… »
Drama u Španiji: Trener Đirone hitno prebačen u bolnicu (foto)
Večernje novosti 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančez napisao je na društvenoj mreži "X" da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. Foto: Profimedia - Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana -… »
Hospitalizovan trener Đirone
Sportski žurnal 09.05.2025
Prošle sezone Sančes je vodio katalonski klub do istorijskog trećeg mesta u španskom prvenstvu. Trener Đirone Mičel Sančes napisao je na društvenoj mreži Iks da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. - Morao sam da… »
Drama u Španiji, tvorac jednog od najvećih čuda hitno prebačen u bolnicu
Nova 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančez napisao je na društvenoj mreži X da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. „Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana“, napisao je Sančez… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje: Srbiju očekuju pljuskovi, grmljavina, grad i olujni vetar RHMZ izdao upozorenje
Volim Zrenjanin pre 2 minutajoš 21 povezana
VIDEO Vembanjama udario laktom, isključen zbog prljave igre "vukova": Ovako su isprovocirali Jokića, a sada su "namestili" Francuza koji je ostao u šoku
Nova pre 58 minutajoš 21 povezana
Trump odbacio odgovor Irana na mirovni prijedlog kao 'potpuno neprihvatljiv'
Slobodna Evropa pre 48 minutajoš 14 povezanih
Novi slučaj hantavirusa među putnicima sa kruzera: Više zemalja uvodi izolaciju
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih
Oglasio se rektor Đokić: Nisam ni lider ni predstavnik studenata, oni samostalno odlučuju
Nova pre 18 minutajoš 4 povezane