Povezane vesti
Trener Đirone hospitalizovan
B92 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančes napisao je na društvenoj mreži Iks da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. "Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana", napisao je Sančes… »
Drama u Španiji: Trener Đirone hitno prebačen u bolnicu (foto)
Večernje novosti 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančez napisao je na društvenoj mreži "X" da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. Foto: Profimedia - Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana -… »
Hospitalizovan trener Đirone
Sportski žurnal 09.05.2025
Prošle sezone Sančes je vodio katalonski klub do istorijskog trećeg mesta u španskom prvenstvu. Trener Đirone Mičel Sančes napisao je na društvenoj mreži Iks da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. - Morao sam da… »
Drama u Španiji, tvorac jednog od najvećih čuda hitno prebačen u bolnicu
Nova 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančez napisao je na društvenoj mreži X da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. „Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana“, napisao je Sančez… »
Vesti dana »

Brnabić: Poziv Vučića na javnu debatu sa blokaderima prilika da se spuste tenzije
Telegraf pre 24 minutajoš 77 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom i gradom za sat vremena širom Srbije: Novo upozorenje RHMZ, na udaru i Beograd
Mondo pre 14 minutajoš 68 povezanih

Koliko je realna ofanziva u Gazi? Strašne posledice ne prete samo Palestincima, i Netanjahu bi mogao da se "opeče"
Euronews pre 54 minutajoš 57 povezanih

Odobreno poskupljenje električne energije, ulazak u crvenu zonu sa manjom potrošnjom
Ozon press pre 1 satjoš 22 povezane