Povezane vesti
Trener Đirone hospitalizovan
B92 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančes napisao je na društvenoj mreži Iks da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. "Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana", napisao je Sančes… »
Drama u Španiji: Trener Đirone hitno prebačen u bolnicu (foto)
Večernje novosti 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančez napisao je na društvenoj mreži "X" da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. Foto: Profimedia - Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana -… »
Hospitalizovan trener Đirone
Sportski žurnal 09.05.2025
Prošle sezone Sančes je vodio katalonski klub do istorijskog trećeg mesta u španskom prvenstvu. Trener Đirone Mičel Sančes napisao je na društvenoj mreži Iks da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. - Morao sam da… »
Drama u Španiji, tvorac jednog od najvećih čuda hitno prebačen u bolnicu
Nova 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančez napisao je na društvenoj mreži X da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. „Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana“, napisao je Sančez… »
Vesti dana »

Pešić posle pobede nad Grčkom posebno pohvalio jednog igrača, pa poručio: „Ne smemo da zavisimo samo od šuta“
Nova pre 22 minutajoš 23 povezane

Zelenski: "Kontakti sa američkom stranom nastavljaju se gotovo non-stop. Rusija mora..."
Telegraf pre 7 minutajoš 157 povezanih