Povezane vesti

Trener Đirone hospitalizovan

Trener Đirone hospitalizovan

B92 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančes napisao je na društvenoj mreži Iks da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. "Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana", napisao je Sančes… »
Drama u Španiji: Trener Đirone hitno prebačen u bolnicu (foto)

Drama u Španiji: Trener Đirone hitno prebačen u bolnicu (foto)

Večernje novosti 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančez napisao je na društvenoj mreži "X" da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. Foto: Profimedia - Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana -… »
Hospitalizovan trener Đirone

Hospitalizovan trener Đirone

Sportski žurnal 09.05.2025
Prošle sezone Sančes je vodio katalonski klub do istorijskog trećeg mesta u španskom prvenstvu. Trener Đirone Mičel Sančes napisao je na društvenoj mreži Iks da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. - Morao sam da… »
Drama u Španiji, tvorac jednog od najvećih čuda hitno prebačen u bolnicu

Drama u Španiji, tvorac jednog od najvećih čuda hitno prebačen u bolnicu

Nova 09.05.2025
Trener fudbalera Đirone Mičel Sančez napisao je na društvenoj mreži X da je hospitalizovan, ali nije naveo razloge zbog kojih je primljen u bolnicu. „Morao sam da budem hospitalizovan i biću pod medicinskim nadzorom nekoliko dana“, napisao je Sančez… »

Vesti dana »