Povezane vesti
Jovanović: Nadam se da imamo još energije i motiva (video)
Sportski žurnal pre 25 dana
Partizan je u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige na svom terenu pobedio Spartak 100:75. Očekivao se veći otpor Subotičana u Beogradskoj areni. Pokazali su tokom prvog dela sezone da imaju kvalitet i ukoliko žele da se nagrade za dobru… »
Željko najavio kazne za Džonsa, Bongu i Brauna: Bio sam šokiran snimcima tuče (video)
Ja sam njima na početku godine, prvi trening, objasnio da su oni igrači Partizana i da će biti igrači Partizana i kad spavaju i kad su u restoranu i kad su u kafiću i gde god na svetu. Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je šokiran nakon… »
Obradović: Igrači sa klupe doneli ogromnu energiju (video)
Partizan je u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige na svom terenu pobedio Spartak 100:75. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Spartakom (100:75): - Igrači sa klupe su doneli ogromnu energiju. Kada se pogledaju… »
Ispovest momka kome je Karlik Džons slomio flašu o glavu: "Čekali su nas ispred, posekli su me nožem po licu"
Telegraf pre 25 dana
Šta su Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga rekli povodom tuče? Skandal u kojem su učestvovali košarkaši Partizana Karlik Džons, Sterling Braun, i Isak Bonga koji su se u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima tukli ispred noćnog kluba u… »
Vlada Jovanović: ''Ipak je Partizan evroligaški tim...''
Sportske.net pre 24 dana
Spartak nije večeras uspeo da napravi iznenađenje protiv Partizana u Beotradskoj areni, iako je bolje odigrao prvu četvrtinu. Na kraju, Partizan je ubedljivo slavio sa 100:75 i poveo sa 1:0 u pobedama, u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA… »
VIDEO Obradović posebno pohvalio jednog igrača posle ubedljive pobede, otkrio šta je bilo ključno protiv Spartaka
Nova pre 24 dana
Željko Obradović, trener Partizana, održao je konferenciju za medije posle pobede nad Spartakom u Beogradskoj areni, u okviru četvrtfinala ABA lige. Crno-beli su slavili sa 100:75 i tako došli nadomak plasmana u polufinale, pošto se serija igra na… »
Mario Nakić završio sezonu, a šta je sa Tajrikom i Mitrom?
Sportske.net pre 24 dana
Osim o šokantnoj tuči u kojoj su učestvovali košarkaši Partizana Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga, trener Partizana Željko Obradović govorio je na pres konferenciji i o večerašnjem trijumfu njegovog tima nad Spartakom (100:75) na startu… »
Ife Lundberg nakon „povratničke“ partije: „Drago mi je zbog podrške, značilo je“
Hot sport pre 24 dana
„Ali sada idem mislima ka sledećoj utakmici“ Košarkaši Partizana savladali su Spartak iz Subotice 100:75 (23:27 30:17 23:18 24:13) u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige. Nakon nekoliko nedelja krize, Ife Lundberg je odigrao jednu od najboljih… »
Partizan verovatno do kraja sezone bez dva igrača: „Operisao se prekjuče, završio je sezonu“ (video)
Hot sport pre 24 dana
„Mitar Bošnjaković je tu, povredio je skočni zglob što mu se dešavalo mnogo puta“ Košarkaši Partizana savladali su Spartak iz Subotice 100:75 (23:27 30:17 23:18 24:13) u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige. Na konferenciji za medije posle… »
Lundberg i Vašington u epizodi „Povratak otpisanih”
Sportski žurnal pre 24 dana
Crno-beli na startu plej-ofa lako savladali Subotičane uz nedeljama neviđen doprinos dva „zaboravljena” beka. PARTIZAN – SPARTAK 100:75 (23:27, 30:17, 23:18, 24:13) Beograd - Dvorana: Beogradska arena. Gledalaca: 5.336. Sudije: Saša Pukl, Igor… »
Željko Obradović otkrio šta je rekao Džonsu, Braunu i Bongi
Sport klub pre 24 dana
Centralna tema u košarkaškoj Srbiji prethodnih dana uopšte nije košarkaška – radi se o tuči u koju su u ponedeljak ujutru učestvovali košarkaši Partizana. Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga dali su izjave u policiji u utorak, a potom su… »
Nevolje za Partizan, jedan igrač završio sezonu zbog povrede
Nova pre 24 dana
Željko Obradović, trener Partizana, otkrio je stanje povređenih igrača koji su propustili prvi meč četvrtfinala ABA lige protiv Spartaka. Van terena bili su Tajrik Džons, Mario Nakić i Mitar Bošnjaković, koji se već dugo muče sa povredama… »
"Najiskrenije sam šokiran i šok me još drži" Obradović o tuči igrača Partizana ispred noćnog kluba u Beogradu: Biće…
Dnevnik pre 24 dana
Trener Partizana Željko Obradović oglasio se povodom tuče u kojoj su učestvovali njegovi igrači. Prethodnih dana trojica košarkaša Partizana Karlik Džouns, Sterling Braun i Isak Bonga bili su u centru pažnje pošto su imali fizički sukob sa… »
Željko otkrio šta je pričao sa igračima Partizana koji su učestvovali u tuči, čeka ih klupska kazna
Nova pre 24 dana
Željko Obradović, trener Partizana, otkrio je da li će igrači Partizana biti kažnjeni zbog žestoke tuče u centru Beograda. Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga su pre nekoliko dana učestvovali u tuči ispred jednog noćnog kluba, a istraga… »
Obradović o tuči igrača Partizana ispred kluba u Beogradu: „Bio sam šokiran, napravili su ogromnu grešku…“
Nova pre 24 dana
Željko Obradović, trener Partizana, pričao je o skandalu u koji su bili umešani Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga. Njih trojica su pre nekoliko dana bili deo fizičkog sukoba, koji se dogodio ispred jednog noćnog kluba u Beogradu. Iako se… »
"Šokiran sam i šok me još drži": Željko Obradović o tuči igrača Partizana ispred kluba
Mondo pre 24 dana
Trener Partizana Željko Obradović oglasio se povodom tuče u kojoj su učestvovali njegovi igrači. Prethodnih dana trojica košarkaša Partizana Karlik Džouns, Sterling Braun i Isak Bonga bili su u centru pažnje pošto su imali fizički sukob sa… »
Iz Partizana potvrdili - jedan igrač završio sezonu, trojac čeka kaznu zbog tuče!
B92 pre 24 dana
Iz KK Partizana su potvrdili da će Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga biti kažnjeni zbog učestvovanja u tuči, kao i da je Mario Nakić završio sezonu. Košarkaši Partizana su upisali ubedljivu pobedu nad Spartakom iz Subotice u prvom meču… »
Obradović: Igrači koji su učestvovali u tuči biće kažnjeni
Politika pre 24 dana
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede protiv Spartaka na startu plej-ofa ABA lige (100:75) da će Karlik Džons, Sterling Braun i Ajzak Bonga biti kažnjeni zbog tuče u kojoj su učestvovali u noćnom klubu u Beogradu u… »
Željko Obradović prvi put o šokantnoj tuči - Da li će Partizanov trio biti kažnjen?
Sportske.net pre 24 dana
Posle snimka tuče u kojoj su učestvovali košarkaši Partizana Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga, postavljalo se pitanje da li će njih trojica večeras biti u sastavu crno-belih protiv Spartaka, na startu plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Trener… »
Javio se novi svedok tuče košarkaša Partizana i otkriva nove detalje: “Provocirali su i čekali ih”
Telegraf pre 24 dana
Velika bura u srpskoj javnosti se podigla nakon incidenta ispred jednog poznatog prestoničkog kluba, u kom su učestvovali košarkaši Partizana, a stvari se ne stišavaju ni nekoliko dana kasnije. Sve se desilo u noći između nedelje i ponedeljka, kada… »
"Nismo dobacivali, bez provokacije su nas napali flašama": Oglasio se učesnik tuče sa košarkašima Partizana
Mondo pre 25 dana
Jedan od učesnika tuče sa košarkašima Partizana sada se oglasio i ispričao svoju stranu priče. Nakon što se oglasio KK Partizan i pošto su izjave o tuči u noćnom klubu dali košarkaši Partizana, sada se oglasio i jedan od momaka sa druge… »
Vesti dana »

MUP: Neistiniti navodi Tepić da su Srbiji dostavljeni podaci o vezi državnog vrha i kriminalaca
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane