Повезане вести

Декан ФДУ: Ако вишемесечни протести нису знак за проверу легитимности, онда не знам шта је

Декан ФДУ: Ако вишемесечни протести нису знак за проверу легитимности, онда не знам шта је

Нови магазин 09.05.2025
Декан Факултета драмских уметности Милош Павловић казао је за ТВ Нова да ако број људи на улицама у градовима који се скупљају већ пет месеци није показатељ да треба ипак проверити легитимност власти, онда не зна шта је… »

Н1 Инфо 09.05.2025
Декан Факултета драмских уметности (ФДУ) Милош Павловић казао је за ТВ Нова да ако број људи на улицама у градовима који се скупљају већ пет месеци није показатељ да треба ипак проверити легитимност власти, онда не зна шта је… »
Милош Павловић, декан ФДУ: Да ли је време или не за изборе треба да одлучи власт на основну онога што види на улицама

Милош Павловић, декан ФДУ: Да ли је време или не за изборе треба да одлучи власт на основну онога што види на улицама

Нова 09.05.2025
О студентском захтеву за ванредним изборима, одговору власти на тај захтев, о ублажавању казне за нападаче на студенте ФДУ, о томе на крају крајева да ли студенти крше Закон, разговарали смо у Дневнику на ТВ Нова са Милошем… »

Вести дана »