Povezane vesti

Dekan FDU: Ako višemesečni protesti nisu znak za proveru legitimnosti, onda ne znam šta je

Dekan FDU: Ako višemesečni protesti nisu znak za proveru legitimnosti, onda ne znam šta je

Novi magazin 09.05.2025
Dekan Fakulteta dramskih umetnosti Miloš Pavlović kazao je za TV Nova da ako broj ljudi na ulicama u gradovima koji se skupljaju već pet meseci nije pokazatelj da treba ipak proveriti legitimnost vlasti, onda ne zna šta je, prenosi Nova.rs. Dekan… »

N1 Info 09.05.2025
Dekan Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) Miloš Pavlović kazao je za TV Nova da ako broj ljudi na ulicama u gradovima koji se skupljaju već pet meseci nije pokazatelj da treba ipak proveriti legitimnost vlasti, onda ne zna šta je, prenosi Nova.rs. Dekan… »
Miloš Pavlović, dekan FDU: Da li je vreme ili ne za izbore treba da odluči vlast na osnovnu onoga što vidi na ulicama

Miloš Pavlović, dekan FDU: Da li je vreme ili ne za izbore treba da odluči vlast na osnovnu onoga što vidi na ulicama

Nova 09.05.2025
O studentskom zahtevu za vanrednim izborima, odgovoru vlasti na taj zahtev, o ublažavanju kazne za napadače na studente FDU, o tome na kraju krajeva da li studenti krše Zakon, razgovarali smo u Dnevniku na TV Nova sa Milošem Pavlovićem, dekanom Fakulteta… »

Vesti dana »