Povezane vesti

Vašington: Potpisao sam ugovor godinu plus godinu

Vašington: Potpisao sam ugovor godinu plus godinu

Sportski žurnal 10.05.2025
“Prvo da završim ovu sezonu, želimo svi da osvojimo titulu. Fokusiran sam na to apsolutno u ovom trenutku”. Više puta je Dvejn Vašington pokazao da poseduje neverovatan talenat. Prodor igra, nestvarno brz prvi korak, šut, atletske sposobnosti... Međutim… »
Mario Nakić neće igrati za Partizan više ove sezone

Mario Nakić neće igrati za Partizan više ove sezone

Danas 10.05.2025
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović je na konferenciji za medije potvrdio da krilni igrač crno-belih Mario Nakić neće igrati do kraja sezone. – Mario Nakić je operisan pre tri dana, nije bilo komplikovano, ali sigurno nije tu do kraja sezone… »
Otkrivamo ko su momci koji su se potukli sa igračima Partizana

Otkrivamo ko su momci koji su se potukli sa igračima Partizana

Nova 10.05.2025
Košarkaši Partizana uspešno su započeli plej-of ABA lige, ali i dalje je u centru pažnje tuča trojice igrača sa momcima ispred jednog beogradskog kluba. Do strašnog incidenta došlo je u ponedeljak (5. maja) ujutru, posle meča sa Megom, nakon noćnog… »
Vašington o ostanku u Partizanu: Videćemo…

Vašington o ostanku u Partizanu: Videćemo…

Sport klub 10.05.2025
Partizanov bek Duejn Vašington potpisao je ugovor na jednu godinu uz opciju produžetka na narednu sezonu, a 25-godišnjak rodom iz Frankfurta još ne zna hoće li ostati u crno-belom taboru i posle leta. „Prvo da završim ovu sezonu. Svi želimo da osvojimo… »
Dvejn Vašington o ostanku u Partizanu: „Potpisao sam 1+1 kada sam došao…“

Dvejn Vašington o ostanku u Partizanu: „Potpisao sam 1+1 kada sam došao…“

Hot sport 10.05.2025
„Videćemo kada dođe vreme za to, razgovaraćemo“ Dvejn Vašington pružio je odličnu partiju u pobedi Partizana nad Spartakom iz Subotice na otvaranju četvrtfinalne serije ABA lige, a potom je podelio svoje utiske o trenutnoj formi, timskim pripremama, ali… »
Obradović potvrdio: Partizan ne računa na Nakića

Obradović potvrdio: Partizan ne računa na Nakića

Sport klub 10.05.2025
Mario Nakić neće igrati do kraja sezone, potvrdio je trener Partizana Željko Obradović na konferenciji za medije. Krilni igrač neće biti u prilici da pomogne crno-belima u plej-ofu ABA lige, gde su u prvom meču savladali Spartak sa ubedljivih 100:75… »
Vašington otkrio da li ostaje u Partizanu

Vašington otkrio da li ostaje u Partizanu

B92 10.05.2025
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington govorio je o tome da li će nositi crno-beli dres i naredne sezone. Partizan na startu četvrtfinala plej-ofa ABA lige pobedio Spartak iz Subotice 100:75, a plej crno-belih je za 22 minuta ubacio 21 poen. "Verujem u svoj… »
Urnebesna poruka navijača Partizana igračima koji su učestvovali u tuči: Grobari na duhovit način podsetili na incident ispred…

Urnebesna poruka navijača Partizana igračima koji su učestvovali u tuči: Grobari na duhovit način podsetili na incident ispred…

Hot sport 10.05.2025
Duhovitos Grobara obeležila meč! Košarkaši Partizana savladali su Spartak rezultatom 100:75 u prvom meču četvrtfinala ABA lige, a duel su, pored odličnih partija otpisanih šutera kao što su Dvejn Vašington (21 poen) i Ife Lundberg (17), obeležila i… »
Lundberg nije hteo o svojoj partiji: "Srećan sam, ali ništa nije gotovo" VIDEO

Lundberg nije hteo o svojoj partiji: "Srećan sam, ali ništa nije gotovo" VIDEO

B92 10.05.2025
Košarkaš Partizana Ife Lundberg komentarisao je pobedu crno-belih protiv Spartaka. Parizan je u prvom meču četvrtfinala ABA lige pobedio Spartak – 100:75. Košarkaši Partizana su upisali ubedljivu pobedu nad Spartakom iz Subotice u prvom meču četvrtfinala… »
Petrušev: Znamo koji nam je krajnji cilj…

Petrušev: Znamo koji nam je krajnji cilj…

Sport klub 10.05.2025
Košarkaši Crvene zvezde ugostiće večeras (subota) Igokeu u Beogradskoj areni, a prva utakmica četvrtfinalne serije ABA lige počeće u 20 časova. „Počinje plej-of, najbitniji deo sezone. Tokom sezone smo igrali kako smo igrali, sada je vreme da budemo… »
Nakić odsutan do kraja sezone

Nakić odsutan do kraja sezone

Sportski žurnal 10.05.2025
Tajrik Džons potencijalno bolje. Obavestio je javnost trener Partizana Željko Obradović o zdravstvenom stanju ekipe. - Mario Nakić je operisan pre tri dana, nije bilo komplikovano, ali sigurno nije tu do kraja sezone. Tajrik Džons ima povredu šake… »
Obradović posle utakmice sa Spartakom o incidentu njegovih igrača: U šoku sam, ne mogu da verujem da su to uradili (VIDEO)

Obradović posle utakmice sa Spartakom o incidentu njegovih igrača: U šoku sam, ne mogu da verujem da su to uradili (VIDEO)

Danas 10.05.2025
Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Spartakom (100:75) u prvoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige da neće izbeći da komentariše incident u kojem su učestvovala njegova tri igrača u ponedeljak. Karlik Džons, Isak Bonga… »
Partizan pobedio Spartak u prvom meču plej-ofa: „Tabadžije“ bez koncentracije, ali Pokuševski zakrpio sve rupe

Partizan pobedio Spartak u prvom meču plej-ofa: „Tabadžije“ bez koncentracije, ali Pokuševski zakrpio sve rupe

Danas 09.05.2025
Košarkaši Partizana pobedili su Spartak rezultatom 100:75 (23:27, 30:17, 23:18, 24:13) u prvoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige. Meč je bio u senci incidenta trojice košarkaša Partizana u ponedeljak i nedoumice da li će Karlik Džons, Isak… »
Košarkaši Partizana ipak bez važnog igrača protiv Spartaka: Van ekipe Džons, ali ne Karlik

Košarkaši Partizana ipak bez važnog igrača protiv Spartaka: Van ekipe Džons, ali ne Karlik

Danas 09.05.2025
Karlik Džons, Sterling Braun i Isak Bonga, košarkaši Partizana koji su u ponedeljak učestvovali u incidentu ispred jednog beogradskog noćnog kluba, nalaze se u sastavu za večerašnji meč protiv Spartaka u plej-ofu ABA lige. Ipak crno-beli neće biti… »

Vesti dana »