Повезане вести

Трамп потписао извршну уредбу о покретању програма "самодепортације"

Еуроневс 10.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је да је потписао извршну уредбу којом се покреће први програм "самоинициране депортације за илегалне имигранте". "Данас сам потписао Извршну уредбу о покретању првог… »
Трамп потписао Извршну уредбу о покретању програма „самодепортације“, ево шта то значи

Трамп потписао Извршну уредбу о покретању програма „самодепортације“, ево шта то значи

Данас 10.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је да је потписао извршну уредбу којом се покреће први програм „самоинициране депортације за илегалне имигранте“. – Данас сам потписао Извршну уредбу о покретању… »
Трамп потписао извршну уредбу о покретању програма “самодепортације”

Трамп потписао извршну уредбу о покретању програма “самодепортације”

Вести онлине 10.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је да је потписао извршну уредбу којом се покреће први програм “самоинициране депортације за илегалне имигранте”. “Данас сам потписао Извршну уредбу о покретању првог… »
Трамп потписао уредбу о покретању програма "самодепортације"

Трамп потписао уредбу о покретању програма "самодепортације"

НИН 10.05.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је да је потписао извршну уредбу којом се покреће први програм "самоинициране депортације за илегалне имигранте". "Данас сам потписао Извршну уредбу о покретању првог… »

РТВ 10.05.2025
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је да је потписао извршну уредбу којом се покреће први програм "самоинициране депортације за илегалне имигранте". "Данас сам потписао Извршну уредбу о… »
Трамп потписао уредбу о програму "самодепортације"

Трамп потписао уредбу о програму "самодепортације"

Н1 Инфо 10.05.2025

Вести дана »