Povezane vesti
Tramp potpisao izvršnu uredbu o pokretanju programa "samodeportacije"
Euronews 10.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je potpisao izvršnu uredbu kojom se pokreće prvi program "samoinicirane deportacije za ilegalne imigrante". "Danas sam potpisao Izvršnu uredbu o pokretanju prvog programa samodeportacije… »
Tramp potpisao Izvršnu uredbu o pokretanju programa „samodeportacije“, evo šta to znači
Danas 10.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je potpisao izvršnu uredbu kojom se pokreće prvi program „samoinicirane deportacije za ilegalne imigrante“. – Danas sam potpisao Izvršnu uredbu o pokretanju prvog programa… »
Tramp potpisao izvršnu uredbu o pokretanju programa “samodeportacije”
Vesti online 10.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je potpisao izvršnu uredbu kojom se pokreće prvi program “samoinicirane deportacije za ilegalne imigrante”. “Danas sam potpisao Izvršnu uredbu o pokretanju prvog programa samodeportacije… »
Tramp potpisao uredbu o pokretanju programa "samodeportacije"
NIN 10.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je potpisao izvršnu uredbu kojom se pokreće prvi program "samoinicirane deportacije za ilegalne imigrante". "Danas sam potpisao Izvršnu uredbu o pokretanju prvog programa samodeportacije… »
Tramp potpisao izvršnu uredbu o pokretanju programa "samodeportacije"
RTV 10.05.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je da je potpisao izvršnu uredbu kojom se pokreće prvi program "samoinicirane deportacije za ilegalne imigrante". "Danas sam potpisao Izvršnu uredbu o pokretanju prvog programa… »
Tramp potpisao uredbu o programu "samodeportacije"
N1 Info 10.05.2025
Vesti dana »
Sutra počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "Svoj na svome"
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 9 minutajoš 36 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Noris trećim mestom u Abu Dabiju osvojio prvu titulu prvaka sveta u Formuli 1
Nedeljnik pre 44 minutajoš 31 povezana
Prognoza vremena za Srbiju 7. i 8. decembar 2025: Oblačno i hladno sa maglom i sunčanim intervalima sutra
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih