Povezane vesti
"Bila sam ljubavnica! Svaka to mora da prođe!" Šok priznanje Indi Aradinović: Otkrila detalje bludne prošlosti: Što se tiče…
Kurir 10.05.2025
Ništa ne potresa domaću javnu scenu kao preljube, a dok su neke afere bile javne, druge poznate ličnosti su svoja neverstva uspele da sakriju. Ipak, ima i onih koji su priznali da su nekad bili ljubavnici ili ljubavnice, među njima je i pevačica Indira… »
"Bila sam ljubavnica,: svaka mlada žena mora to da prođe da bi bila pameta" Priznanje srpske pevačice šokiralo je sve: "Sve bi…
Blic 10.05.2025
Pevačica Indi Aradinović jednom prilikom šokirala je sve kada je javno priznala da je svojevremeno bila ljubavnica. - Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica zato što svaka mlada devojka to mora da prođe! Mislim da bi sve to volele da… »
Vesti dana »

Ciklon koji je poharao Italiju juri ka Srbiji: Stižu pljuskovi, grmljavina i olujni vetar, 3 grada na udaru
Mondo pre 50 minutajoš 16 povezanih

Besana noć u Ukrajini Troje poginulo, Rusi izveli preko 400 udara, Tramp preti sankcijama
Dnevnik pre 20 minutajoš 11 povezanih

Tramp potvrdio da će njegov izaslanik Vitkof posetiti Rusiju ove nedelje
Beta pre 21 minutajoš 9 povezanih

Danas je Blaga Marija: Marija Magdalena ženama koje u crkvi zapale sveću ispunjava molitve
Infozija pre 45 minutajoš 8 povezanih