Povezane vesti

"Ponekad si bio težak saigrač, brate": Amerikanac se dirljivom porukom oprostio od Labovića

"Ponekad si bio težak saigrač, brate": Amerikanac se dirljivom porukom oprostio od Labovića

Mondo 10.05.2025
Američki košarkaš Kendrik Peri oprostio se od bivšeg saigrača Dragana Labovića. Strašna vest o smrti Dragana Labovića potresla je ljubitelje sporta u Srbiji i regionu, a nakon što je nekadašnji košarkaš preminuo oglasio se i njegov bišvi saigrač dobro… »
"Ko je umro? Labović?!" Moka Slavnić ostao u šoku kad je čuo za smrt košarkaša koji je debitovao kod njega

"Ko je umro? Labović?!" Moka Slavnić ostao u šoku kad je čuo za smrt košarkaša koji je debitovao kod njega

Telegraf 10.05.2025
Tužne vesti potresle su srpsku košarku, pošto je od posledice srčanog udara preminuo Dragan Labović u 39. godini života. Labović je za Srbiju osvojio dva Evropska zlata u juniorskoj konkurenciji, a prvi put je na velikom takmičenju za seniorski tim… »
Saša Obradović se potresno oprostio od Dragana Labovića: "Trenirao sam ovog nasmejanog i zabavnog lika..."

Saša Obradović se potresno oprostio od Dragana Labovića: "Trenirao sam ovog nasmejanog i zabavnog lika..."

Telegraf 10.05.2025
Vest da je iznenada od posledica srčanog udara u 39. godini preminuo Dragan Labović potresla je sportsku javnost u Srbiji. Srce bivšeg košarkaškog reprezentativca prestalo je da kuca u njegovom rodnom Prokuplju 10. maja od posledica srčanog udara… »
Ko je bio Dragan Labović? Lečio se u "Lazi", napisao pismo Dudi Ivkoviću koje je uzdrmalo Srbiju...

Ko je bio Dragan Labović? Lečio se u "Lazi", napisao pismo Dudi Ivkoviću koje je uzdrmalo Srbiju...

Telegraf 10.05.2025
Srpsku košarkašku scenu ovoj jutra pogodila je strašna vest da je od posledica srčanog udara umro Dragan Labović, nekadašnji reprezentativac Srbije, iznenada u 38. godini života! Iako je iza sebe imao težak period, gde je čak proveo i vreme u… »
Preminuli košarkaš Borca prošao pakao kao dete

Preminuli košarkaš Borca prošao pakao kao dete

Ozon press 10.05.2025
Dragan Labović, nekadašnji košarkaš Borca i reprezentativac Srbije, preminuo je u 39. godini, a društvenim mrežama se širi njegova poslednja poruka. Samo četiri dana pred smrt, Labović je okačio poruku sledeće sadržine: „Konačno kraj radnog dana! Sve što… »
"Nismo se ovako dogovorili, plan je bio... Neka ti je večna slava, dobri moj Labo"

"Nismo se ovako dogovorili, plan je bio... Neka ti je večna slava, dobri moj Labo"

Telegraf 10.05.2025
Ogromna tuga je zadesila Srbiju. Nekadašnji košarkaš i reprezentativac naše zemlje Dragan Labović umro je od posledica srčanog udara u 39. godini. Ova vest je potresla veliki broj bivši, ali i sadašnjih ljudi iz sveta košarke. Dragan Labović je imao samo… »
Javio se "Američki Crnogorac" zbog smrti Dragana Labovića: "Brate... Bio si težak saigrač, ali..."

Javio se "Američki Crnogorac" zbog smrti Dragana Labovića: "Brate... Bio si težak saigrač, ali..."

Telegraf 10.05.2025
Poprilično tragična vest je zadesila Srbiju, ali i region. U 39. godini je umro Dragan Labović, nekadašnji košarkaš i reprezentativac naše zemlje. Niko nije ni mogao da pomisli da će se dogoditi ovo, zbog čega je javnost i šokirana. Dragan Labović je… »
Umro bivši košarkaški reprezentativac Dragan Labović

Umro bivši košarkaški reprezentativac Dragan Labović

Radio sto plus 10.05.2025
Labović je bio član kadetske reprezentacije sa kojom je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2003, a dve godine kasnije i zlato na juniorskom Evropskom prvenstvu u Beogradu, na kome je bio proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP). Sa mladom… »
Darko Miličić za Telegraf pričao o smrti Dragana Labovića, a onda je svima dao lekciju za sva vremena

Darko Miličić za Telegraf pričao o smrti Dragana Labovića, a onda je svima dao lekciju za sva vremena

Telegraf 10.05.2025
"Ne treba forsirati i pritiskati decu" Čitava Srbija ostala je u šoku posle informacije da je u 39. godini od posledica srčanog udara u Prokuplju preminuo Dragan Labović, nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije. Labović je prošao mlađe kategorije… »
Preminuo Dragan Labović (38) bivši košarkaški reprezentativac

Preminuo Dragan Labović (38) bivši košarkaški reprezentativac

Jugmedia 10.05.2025
Dragan Labović, bivši srpski košarkaški reprezentativac je preminuo u trenutku kada je imao 38 godina i 20 posle proslave rođendana. Šokantna vest je stigla u subotu ujutru. Rođen je u Prokuplju gde je i započeo košarkašku karijeru. Odatle se preselio u… »
Imaš traku za trčanje, benč, naručuješ hranu iz Glova: Ovako je Labović kroz šalu opisao svoje dane u "Lazi"

Imaš traku za trčanje, benč, naručuješ hranu iz Glova: Ovako je Labović kroz šalu opisao svoje dane u "Lazi"

Telegraf 10.05.2025
Iznenadna smrt Dragana Labovića, nekadašnjeg košarkaškog reprezentativca Srbije, i te kako je pogodila domaću javnost koja je pre samo dva meseca uživala u njegovim rečima! Labović je krajem februara gostovao u podlasku "Jao Mile" i tom prilikom je… »
Rasplakaće vas poslednja objava Dragana Labovića: "Da li me je neko pitao šta je koren oboljenja moje duše?"

Rasplakaće vas poslednja objava Dragana Labovića: "Da li me je neko pitao šta je koren oboljenja moje duše?"

Telegraf 10.05.2025
Srbiju je pogodila šokantna vest da je iznenada u Prokuplju od posledica srčanog udara u 39. godini života preminuo bivši košarkaški reprezentativac Dragan Labović. Nekadašnji krilni centar je imao bogatu karijeru, a poslednjih godina je imao i psihičkih… »
Ovako je Dragan Labović govorio dva meseca pre smrti: "Crkva, Sveti Petar, post..."

Ovako je Dragan Labović govorio dva meseca pre smrti: "Crkva, Sveti Petar, post..."

Telegraf 10.05.2025
Šokantna vest stigla nam je ovog jutra, da je nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije Dragan Labović pronađen mrtav u 38. godini života! Labović, to je poznato, iza sebe je imao težak životni period - jer je čak boravio i u psihijatrijskoj bolnici… »

Vesti dana »