Povezane vesti
"Bože, nisi mi valjda dao dete da bi mi ga uzeo..." Emotivna ispovest Marka Bulata o prevremeno rođenoj ćerkici, otkrio…
Kurir 10.05.2025
Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija pre nekoliko godina dobili su ćerku, koja je rođena pre vremena i zbog čega su prošli kroz veoma težak period. Marko je jednom prilikom otvorio dušu o bolnoj temi i opisao detalje kada je počeo Marijin porođaj… »
"Bože, nisi mi valjda dao dete da bi mi ga: Uzeo?" Pevačeva ćerka rodila se sa 950 grama, lekari nisu znali da li će…
Blic 10.05.2025
Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija pre nekoliko godina dobili su ćerku, koja je rođena pre vremena, i zbog čega su prošli kroz veoma težak period. Marko je jednom prilikom otvorio dušu o bolnoj temi i opisao detalje kada je počeo Marijin porođaj… »
Vesti dana »

Gori širom Srbije! U požarima 6 osoba povređeno, vanredna situacija u Kuršumliji i Boru (foto)
Kurir pre 32 minutajoš 14 povezanih

Na pomolu je novi šok na vimbldonu - i Siner pred povlačenjem?! Prošao nezaluženo u četvrtfinale, ali pitanje je da li će igrati!
Kurir pre 12 minutajoš 20 povezanih

Dva kišna talasa stižu u Srbiju: Obilnije padavine očekuju ove delove, moguće i grmljavinske nepogode!
Telegraf pre 16 minutajoš 12 povezanih