Povezane vesti
"Bože, nisi mi valjda dao dete da bi mi ga uzeo..." Emotivna ispovest Marka Bulata o prevremeno rođenoj ćerkici, otkrio…
Kurir 10.05.2025
Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija pre nekoliko godina dobili su ćerku, koja je rođena pre vremena i zbog čega su prošli kroz veoma težak period. Marko je jednom prilikom otvorio dušu o bolnoj temi i opisao detalje kada je počeo Marijin porođaj… »
"Bože, nisi mi valjda dao dete da bi mi ga: Uzeo?" Pevačeva ćerka rodila se sa 950 grama, lekari nisu znali da li će…
Blic 10.05.2025
Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija pre nekoliko godina dobili su ćerku, koja je rođena pre vremena, i zbog čega su prošli kroz veoma težak period. Marko je jednom prilikom otvorio dušu o bolnoj temi i opisao detalje kada je počeo Marijin porođaj… »
Vesti dana »
Srpski grad uvodi mere zbog paklenih vrućina! Na snazi i stroga zabrana zbog vrelih dana, evo koja područja su najugroženija tokom toplotnog talasa
Kurir pre 13 satijoš 23 povezane
(Foto, video) Hiljade migranata probilo granicu, stiže vojska, evropska zemlja pred kolapsom! Komšije prete izbacivanjem iz Šengena, broje se mrtvi: "Na snazi je apsolutni haos"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Mali podelio snimak: Kula Beograd sija u bojama Srbije i UAE; "Neraskidiva veza, iskreno prijateljstvo" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 25 povezanih