Povezane vesti

Ko beži, a ko ulazi? Bitkoin investitori se menjaju, stručnjak tvrdi: „Ovo je tek početak nove ere!“

Ko beži, a ko ulazi? Bitkoin investitori se menjaju, stručnjak tvrdi: „Ovo je tek početak nove ere!“

Kurir 10.05.2025
To se dešava jer ga vlasnici bez dugoročnih perspektiva prodaju, dok nova grupa investitora počinje da ulazi na tržište. - Mislim da trenutno prolazimo kroz rotaciju - rekao je Sejlor u podkastu "Koin Stories" sa Natali Brunel 9. maja. Sejlor je rekao da… »
Zašto vrednost bitkoina već nije na nivou od 150.000 dolara? Majkl Sejlor otkriva zbog čega čuvena kriptovaluta ne prelazi…

Zašto vrednost bitkoina već nije na nivou od 150.000 dolara? Majkl Sejlor otkriva zbog čega čuvena kriptovaluta ne prelazi…

Blic 10.05.2025
Osnivač kompanije "Stratedži", Majkl Sejlor, kaže da bitkoin još uvek nije dostigao 150.000 dolara jer ga vlasnici bez dugoročnih perspektiva prodaju, dok nova grupa investitora počinje da ulazi na tržište. „Mislim da trenutno prolazimo kroz rotaciju“… »
Saylor objasnio zašto vrijednost bitcoina već nije na razini od 150.000 dolara

Saylor objasnio zašto vrijednost bitcoina već nije na razini od 150.000 dolara

SEEbiz 10.05.2025
NEW YORK - Osnivač tvrtke Strategy, Michael Saylor, kaže da Bitcoin još nije dosegao 150.000 dolara jer vlasnici bez dugoročnih izgleda prodaju, dok nova skupina investitora počinje ulaziti na tržište. „Mislim da trenutno prolazimo kroz rotaciju“, rekao… »

Vesti dana »