Povezane vesti

Profesor Pavićević: "Ovaj režim će morati da se pobedi na nefer izborima"

Profesor Pavićević: "Ovaj režim će morati da se pobedi na nefer izborima"

Radio 021 10.05.2025
Profesor Fakulteta političkih nauka i poslanik ZLF u Skupštini Srbije Đorđe Pavićević kaže da "ako ljudi očekuju savršene izborne uslove - nikada ih neće biti". On je rekao da "ako budemo imali izbore pre leta - priča o izbornim uslovima potpuno pada u… »
Pavićević (ZLF): Režim mora da se pobedi na nefer izborima, savršenih uslova nikad neće biti

Pavićević (ZLF): Režim mora da se pobedi na nefer izborima, savršenih uslova nikad neće biti

Beta 10.05.2025
Poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) i profesor na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu Đorđe Pavićević ocenio je danas da savršenih izbornih uslova nikada neće biti i da se "režim mora pobediti na nefer izborima". "Mi smo (ZLF) stava da će ovaj… »

Radio sto plus 10.05.2025
“Mi smo (ZLF) stava da će ovaj režim morati da se pobedi na nefer izborima, koliko će oni biti nefer to je drugo pitanje, a svaki pomak u tom pogledu je značajan. Izbori jesu konačno rešenje – da li će oni biti pre ili posle popravljanja izbornih… »
"Ovaj režim mora da se pobedi na nefer izborima, savršenih uslova s njim nikad neće biti"

"Ovaj režim mora da se pobedi na nefer izborima, savršenih uslova s njim nikad neće biti"

N1 Info 10.05.2025
Đorđe Pavićević, profesor FPN i poslanik ZLF za N1 kaže da "ako budemo imali izbore pre leta – priča o izbornim uslovima potpuno pada u vodu", ali i da "ako ljudi očekuju savršene izborne uslove - nikada ih neće biti". “Mi smo (ZLF) stava da će ovaj… »
Đorđe Pavićević: „Ovaj režim mora da se pobedi na nefer izborima, savršenih uslova s njim nikad neće biti“

Đorđe Pavićević: „Ovaj režim mora da se pobedi na nefer izborima, savršenih uslova s njim nikad neće biti“

Nova 10.05.2025
Đorđe Pavićević, profesor FPN i poslanik ZLF za N1 kaže da "ako budemo imali izbore pre leta – priča o izbornim uslovima potpuno pada u vodu", ali i da "ako ljudi očekuju savršene izborne uslove - nikada ih neće biti". “Mi smo (ZLF) stava da će ovaj… »
Pavićević: Režim mora da se pobedi na nefer izborima, savršenih uslova nikad neće biti

Pavićević: Režim mora da se pobedi na nefer izborima, savršenih uslova nikad neće biti

Novi magazin 10.05.2025
Poslanik Zeleno-levog fronta (ZLF) i profesor na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu Đorđe Pavićević ocenio je danas da savršenih izbornih uslova nikada neće biti i da se "režim mora pobediti na nefer izborima". "Mi smo (ZLF) stava da će ovaj… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme očekuje danas

Kakvo nas vreme očekuje danas

Nedeljnik pre 2 satajoš 17 povezanih
Zvanično: Crvena zvezda prodala defanzivca

Zvanično: Crvena zvezda prodala defanzivca

Večernje novosti pre 6 minutajoš 28 povezanih
Dogovoren susret Trampa i Putina, potvrdio Kremlj

Dogovoren susret Trampa i Putina, potvrdio Kremlj

BBC News pre 21 minutajoš 15 povezanih