Повезане вести
Лабовић испричао хит анегдоту о бившем играчу Партизана: Зову Дулета, овај спава на шанку и не може да устане
Телеграф 10.05.2025
Током недавног разговора у подкасту "Јао Миле", свог последњег у јавности, Драган Лабовић, који је изненада преминуо у 38. години живота, открио је и једну занимљиву анегдоту везану за Партизан и тадашњу екипу. Лабовић је у… »
"До маја имам форе да региструјем клуб, сањам о томе": Драгана Лабовића смрт спречила да оствари велики сан
Мондо 10.05.2025
Драган Лабовић ушао је у процедуру оснивања кошаркашког клуба у родном крају. Нажалост, није успео да оствари тај свој сан. Познати српски кошаркаш Драган Лабовић преминуо је у Прокупљу, са само 38 година и са много животних… »
Лабовић пре 2 месеца открио жељу коју је требало да испуни у мају, говорио је са пуно љубави о томе
Телеграф 10.05.2025
Имао је иза себе тешку животну ситиуацију, поготово ових последњих пет година, али је Драган Лабовић пре само два месеца најавио да су ти лоши дани иза њега! Нажалост, жељу коју је открио током гостовања у подкасту "Јао Миле"… »
Лабовић је на почетку каријере имао само једну жељу: "Маштао сам да играм пред пуним Пиониром"
Телеграф 10.05.2025
Никада није играо ни за Црвену звезду ни за Партизан, али је преминули српски кошаркаш Драган Лабовић током каријере ипак доживео да му се остваре ти почетни дечачки снови! Наиме, током гостовања у подкасту "Јао Миле" пре два… »
Вести дана »
Дијана Хрка за Недељник о прекиду штрајка глађу: „Добила сам писмо од двоје деце и размишљала шта паметно да урадим“
Недељник пре 3 сатајош 48 повезаних
Министарка енергетике: Нафтне компаније три пута повећале увоз деривата
Бизнис.рс пре 1 сатјош 37 повезаних