Povezane vesti
Studenti trkači stigli u Luksemburg: Dočekala ih gradonačelnica
Blic 10.05.2025
Studente trkače iz Srbije danas je u Luksemburgu dočekala gradonačelnica tog grada Lidija Polfer. - Poželela bih vam dobrodošlicu u Luksemburg. Ovde ste u jednom od glavnih gradova Evrope.Mi se divimo vašoj hrabrosti i svemu što radite – ustajete protiv… »
Maratonci stigli u Luksemburg, dočekala ih gradonačelnica
Moj Novi Sad 10.05.2025
Studenti koji trče štafetni maraton do Brisela stigli su danas u Luksemburg gde ih je dočekala gradonačelnica Lidija Polfer. Ona je ultramaratoncima poručila da im se divi na njihovoj hrabrosti i borbi protiv korupcije. – Poželela bih vam dobrodošlicu u… »
Studenti trkači stigli u Luksemburg; Dočekala ih gradonačelnica Lidija Polfer i Poželela dobrodošlicu
Dnevnik 10.05.2025
Studente trkače iz Srbije danas je u Luksemburgu dočekala gradonačelnica tog grada Lidija Polfer, piše Blic. - Poželela bih vam dobrodošlicu u Luksemburg. Ovde ste u jednom od glavnih gradova Evrope.Mi se divimo vašoj hrabrosti i svemu što radite –… »
Studenti: Podrška gradonačelnice Luksemburga nam veoma znači
Novi magazin 10.05.2025
"Nismo očekivali (na dočeku u Luksemburgu) ovoliko ljudi, stvarno sam oduševljen, išle su mi suze. Drago nam je što nas je dočekala gradonačelnica, u znak zahvalnosti smo joj poklonili bedž”, kazao je jedan od studenata trkača za N1. On je naglasio da im… »
“Ogromnu podršku predstavlja to što se pojavila gradonačelnica”
N1 Info 10.05.2025
"Nismo očekivali (na dočeku u Luksemburgu) ovoliko ljudi, stvarno sam oduševljen, išle su mi suze. Drago nam je što nas je dočekala gradonačelnica, u znak zahvalnosti smo joj poklonili bedž”, kazao je jedan od studenata trkača za N1. On je naglasio da im… »
Studentski ultramaratonci stigli u Luksemburg – gradonačelnica izrazila podršku borbi protiv korupcije
Serbian News Media 10.05.2025
Studenti ultramaratonci stigli su u Luksemburg, gde im je priređen doček. Oni su jutros u 6.30h krenuli iz Sarbrikena i prešli 93 kilometara, kako bi stigli u Luksemburg oko 16 časova, prenosi Danas. Oni će sutra prelaziti 16. etapu puta, ujedno i… »
Studenti maratonci: U ponedeljak smo u Briselu
Vreme 10.05.2025
Studente maratonce je u Luksemburgu dočekala gradonačelnica tog grada. Očekuje se da u ponedeljak stignu do zgrade EU u Briselu. U Srbiji se pešačilo do Gornjih Nedeljica. Studente trkače iz Srbije danas je u Luksemburgu dočekala gradonačelnica tog grada… »
Studenti ultramaratonci stigli u Luksemburg: Gradonačelnica im poručila da se divi njihovoj borbi protiv korupcije
Pravda 10.05.2025
Studenti ultramaratonci stigli su u Luksemburg, gde im je priređen doček. Oni su jutros u 6.30h krenuli iz Sarbrikena i prešli 93 kilometara, kako bi stigli u Luksemburg oko 16 časova. Oni će sutra prelaziti 16. etapu puta, ujedno i najtežu – preko… »
Studenti ultramaratonci stigli u Luksemburg: Gradonačelnica im poručila da se divi njihovoj borbi protiv korupcije (VIDEO)
Danas 10.05.2025
Studenti ultramaratonci stigli su u Luksemburg, gde im je priređen doček. Oni su jutros u 6.30h krenuli iz Sarbrikena i prešli 93 kilometara, kako bi stigli u Luksemburg oko 16 časova. Oni će sutra prelaziti 16. etapu puta, ujedno i najtežu – preko… »
Gradonačelnica Luksemburga dočekala trkače: "Divimo se vašoj hrabrosti"
N1 Info 10.05.2025
Studente je u Luksemburgu dočekala gradonačelnica Lidija Polfer, koja je ultramaratoncima poručila da im se divi na njihovoj hrabrosti i borbi protiv korupcije. “Poželela bih vam dobrodošlicu u Luksemburg. Ovde ste u jednom od glavnih gradova Evrope, mi… »
(VIDEO) Studenti trkači stigli u Luksemburg
N1 Info 10.05.2025
VIDEO Studenti maratonci stigli u Luksemburg: Na svečanom dočeku i gradonačelnica
Radio 021 10.05.2025
Studenti štafetni ultramaratonci stigli su u Luksemburg, gde im je priređen svečani doček. Oni su jutros u 6.30h krenuli iz Sarbrikena i prešli 93 kilometara, kako bi stigli u Luksemburg oko 16 časova. Sutra će prelaziti 16. etapu puta, ujedno i najtežu… »
Studenti trkači stigli u Luksemburg
Insajder 10.05.2025
Studenti maratonci danas stižu u Luksemburg
Danas 10.05.2025
Studenti maratonci iz Srbije, koji trče do Brisela, trebalo bi danas tokom popodneva da stignu u Luksemburg iz Sarbrikena, gde su prespavali. Petnaestu etapu maratona započeli su rano jutros kako bi stigli u Luksemburg oko 16 časova, gde im je… »
Studenti trkači nastavili put, u Luksemburgu će ih dočekati gradonačelnica
N1 Info 10.05.2025
Petnaesta etapa maratona srpskih studenata do Brisela počela je rano jutros. Oni su krenuli iz Sarbrikena u 6.30 časova, kako bi u Luksemburg stigli između 15.30 i 16 časova, gde im se priprema doček. Tamo će ih dočekati, pored građana, i gradonačelnica… »
Studenti trkači nastavili put, u Luksemburgu će ih dočekati gradonačelnica
Novi magazin 10.05.2025
Petnaesta etapa maratona srpskih studenata do Brisela počela je rano jutros. Oni su krenuli iz Sarbrikena u 6.30 časova, kako bi u Luksemburg stigli između 15.30 i 16 časova, gde im se priprema doček. Tamo će ih dočekati, pored građana, i gradonačelnica… »
Vesti dana »
Dačić: Sinoć povređeno 17 policajaca, 47 lica dovedeno zbog incidenata
Telegraf pre 38 minutajoš 19 povezanih
(Foto, video) Ovo je muškarac koji je pucao kod Bele kuće! Drama dok je Tramp bio unutra, otkriveni svi detalji: "Verovao je da je moderna inkarnacija Isusa"
Blic pre 43 minutajoš 20 povezanih
Ponovo idu vozovi: Postepena normalizacija saobraćaja na srpskim prugama
Nedeljnik pre 2 satajoš 17 povezanih