Povezane vesti

Otkriveno šta se dešavalo u noći uoči napada na Sašu Mirkovića! Oglasio se Rale i otkrio nepoznate detalje, zbog jedne…

Otkriveno šta se dešavalo u noći uoči napada na Sašu Mirkovića! Oglasio se Rale i otkrio nepoznate detalje, zbog jedne…

Kurir pre 25 dana
Saša Mirković, vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Mirković je u Hrvatskoj prestonici boravio povodom koncerta Ane Nikolić, gde je… »
Tužilaštvo u Hrvatskoj odbilo prijavu Saše Mirkovića: Oglasio se iz Zagreba nakon tvrdnje da ga je menadžer Velibor…

Tužilaštvo u Hrvatskoj odbilo prijavu Saše Mirkovića: Oglasio se iz Zagreba nakon tvrdnje da ga je menadžer Velibor…

Blic pre 25 dana
Saša Mirković se oglasio nakon što su u javnost isplivale njegove fotografije ispred jednog hotela u centru Zagreba, na kojima se vidi krv na njegovom licu. Mirković koji tvdi da ga je menadžer Velibor Popović Pop pretukao, sada je rekao da je… »
Mirković se oglasio iz bolnice! Sprema se za operaciju: Ruka mi je slomljena na tri mesta... Spomenuo i policiju: Bandit da…

Mirković se oglasio iz bolnice! Sprema se za operaciju: Ruka mi je slomljena na tri mesta... Spomenuo i policiju: Bandit da…

Kurir pre 25 dana
Saša Mirković,vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Mirković se nakon incidenta oglasio iz bolnice na društvenim mrežama, gde je… »
Branko Babić podržao brutalan napad na Sašu Mirkovića: Objavio njegovu fotografiju sa stravičnim povredama

Branko Babić podržao brutalan napad na Sašu Mirkovića: Objavio njegovu fotografiju sa stravičnim povredama

Mondo pre 24 dana
Strasti se ne smiruju nakon što je Saša nakon napada krvav prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu, gde je u toku operacija. Biznismen i vlasnik Hajp televizije Saša Mirković, pretučen je danas ispred jednog hotela u Zagrebu, nakon što se sukobio sa… »
"Krenuo je na mene,a onda"... Oglasio se menadžer kojeg je Saša Mirković optužio za brutalan napad, Otkrio sve detalje…

"Krenuo je na mene,a onda"... Oglasio se menadžer kojeg je Saša Mirković optužio za brutalan napad, Otkrio sve detalje…

Kurir pre 24 dana
Saša Mirković ,vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije,optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Tim povodom kontaktirali smo sa Popovićem. - Dobar dan i vama! Dobro sam, evo u… »
(Foto) uznemirujući sadržaj: Saša Mirković brutalno pretučen u Zagrebu! Vlasnik Hajpa napadnut ispred luksuznog hotela

(Foto) uznemirujući sadržaj: Saša Mirković brutalno pretučen u Zagrebu! Vlasnik Hajpa napadnut ispred luksuznog hotela

Kurir pre 24 dana
Osnivač i direktor Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirković brutalno je napadnut u Zagrebu. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, producentu su napadači prisli s leđa ispred jednog luksuznog hotela i pretukli ga. Saša Mirković je od siline udarca… »
Šok u Zagrebu: Pretučen Saša Mirković

Šok u Zagrebu: Pretučen Saša Mirković

Svet & Skandal pre 24 dana
Drama Saše Mirkovića desila se u Zagrebu Jedan od najusoešnijih producenata u našoj zemlji i direktor Hype televizije Saša Mirković brutalno pretučen ispred hotela u Zagrebu. Negde oko podneva saradnika velikih zvezda poput Miroslava Ilića i Ace… »
Evo ko je menadžer kojeg je Mirković optužio za prebijanje! Radi sa najvećim zvezdama, nosio je nanogicu... O proslavi koju…

Evo ko je menadžer kojeg je Mirković optužio za prebijanje! Radi sa najvećim zvezdama, nosio je nanogicu... O proslavi koju…

Kurir pre 24 dana
Saša Mirković,vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Estradni menadžer je za Kurir detaljno obrazložio kako je došlo do nemilog… »
"Želim da se te rane saniraju" Miroslav Ilić šokiran zbog prebijanja Saše Mirkovića: Dogovarali smo se da se vidimo u…

"Želim da se te rane saniraju" Miroslav Ilić šokiran zbog prebijanja Saše Mirkovića: Dogovarali smo se da se vidimo u…

Kurir pre 24 dana
Miroslav Ilić ostao je šokiran kada je saznao da je njegov saradnik Saša Mirković pretučen ispred jednog luksuznog hotela u Zagrebu. - Ma šta pričate? Znate li za detalje? Pojma nemam tog lika, ali šokirali ste me. Juče sam se čuo sa njim… »
Saša Mirković prebijen u Zagrebu: Krvav leži ispred hotela (VIDEO)

Nova pre 24 dana
Saša Mirković, srpski preduzetnik, muzički producent i menadžer, snimljen je kako krvav i pretučen leži ispred jednog hotela u centru Zagreba. Prema informacijama do kojih je došao Telegraf Mirković je ostao da leži na pločniku posle fizičkog… »
Bačena bomba na kuću, zapaljen automobil, SAD pretučen! Saša Mirković više puta bio na meti napada: Ovo su svi detalji

Bačena bomba na kuću, zapaljen automobil, SAD pretučen! Saša Mirković više puta bio na meti napada: Ovo su svi detalji

Kurir pre 25 dana
Saša Mirković poslednjih nekoliko meseci proživljava pravu agoniju. Producenta, menadžera, vlasnika i direktora medijske kuće "Hype" u Zagrebu je, kako on tvrdi, pretukao estradni menadžer Velibor Popović Pop ispred hotela u Zagrebu. Međutim, to… »
Saša Mirković optužio poznatog estradnog menadžera da ga je pretukao, on odgovara: „Vređao mi je decu i prvi me…

Saša Mirković optužio poznatog estradnog menadžera da ga je pretukao, on odgovara: „Vređao mi je decu i prvi me…

Nova pre 25 dana
Saša Mirković optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Saša Mirković, srpski preduzetnik, muzički producent i menadžer, našao se danas u centru incidenta koji se dogodio ispred jednog… »

Nova pre 25 dana
Saša Mirković, srpski preduzetnik, muzički producent i menadžer, snimljen je kako krvav i pretučen leži ispred jednog hotela u centru Zagreba. Prema informacijama do kojih je došao Telegraf Mirković je ostao da leži na pločniku posle fizičkog… »
"Krenuo je na mene, psovao mi je decu": Svi detalji tuče u Zagrebu, Saša Mirković tvrdi da ga je pretukao Velibor Popović…

"Krenuo je na mene, psovao mi je decu": Svi detalji tuče u Zagrebu, Saša Mirković tvrdi da ga je pretukao Velibor Popović…

Blic pre 25 dana
Saša Mirković danas je pretučen ispred jednog hotela u centru Zagreba. Saša Mirković se poslovno našao u Zagrebu, tačnije zbog nastupa pevačice Ane Nikolić. S druge strane, menadžer Velibor Popović Pop, kog je Mirković optužio da ga je… »
Saša Mirković brutalno pretučen u Zagrebu: Napali ga s leđa ispred luksuznog hotela, uznemirujuć prizor

Saša Mirković brutalno pretučen u Zagrebu: Napali ga s leđa ispred luksuznog hotela, uznemirujuć prizor

Mondo pre 25 dana
Saša Mirković potvrdio je da je došlo do napada, a trenutno se nalazi na lekarskom pregledu u bolnici. Osnivač i direktor Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirkovićbrutalno je napadnut u Zagrebu. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, producentu su… »
"Napao me je s leđa, To je pokušaj ubistva" Oglasio se Saša Mirković nakon što je prebijen u Zagrebu i optužio estradnog…

"Napao me je s leđa, To je pokušaj ubistva" Oglasio se Saša Mirković nakon što je prebijen u Zagrebu i optužio estradnog…

Kurir pre 25 dana
Saša Mirković oglasio se za Kurir nakon što je brutalno prebijen u Zagrebu. Osnivač i direktor Hype produkcije i Hype televizije u kratkoj poruci je potvrdio da je došlo do incidenta ispred luksuznog hotela. On je za napad optužio estradnog… »

Vesti dana »