Повезане вести

Откривено шта се дешавало у ноћи уочи напада на Сашу Мирковића! Огласио се Рале и открио непознате детаље, због једне ствари…

Откривено шта се дешавало у ноћи уочи напада на Сашу Мирковића! Огласио се Рале и открио непознате детаље, због једне ствари…

Курир 10.05.2025
Саша Мирковић, власник и директор Хипе продукције и Хипе телевизије, оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Мирковић је у Хрватској престоници боравио поводом концерта Ане… »
Тужилаштво у Хрватској одбило пријаву Саше Мирковића: Огласио се из Загреба након тврдње да га је менаџер Велибор Поповић…

Тужилаштво у Хрватској одбило пријаву Саше Мирковића: Огласио се из Загреба након тврдње да га је менаџер Велибор Поповић…

Блиц 10.05.2025
Саша Мирковић се огласио након што су у јавност испливале његове фотографије испред једног хотела у центру Загреба, на којима се види крв на његовом лицу. Мирковић који твди да га је менаџер Велибор Поповић Поп претукао, сада… »
Мирковић се огласио из болнице! Спрема се за операцију: Рука ми је сломљена на три места... Споменуо и полицију: Бандит да…

Мирковић се огласио из болнице! Спрема се за операцију: Рука ми је сломљена на три места... Споменуо и полицију: Бандит да…

Курир 10.05.2025
Саша Мирковић,власник и директор Хипе продукције и Хипе телевизије, оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Мирковић се након инцидента огласио из болнице на друштвеним… »
Бранко Бабић подржао бруталан напад на Сашу Мирковића: Објавио његову фотографију са стравичним повредама

Бранко Бабић подржао бруталан напад на Сашу Мирковића: Објавио његову фотографију са стравичним повредама

Мондо 10.05.2025
Страсти се не смирују након што је Саша након напада крвав превезен колима Хитне помоћи у болницу, где је у току операција. Бизнисмен и власник Хајп телевизије Саша Мирковић, претучен је данас испред једног хотела у Загребу… »
"Кренуо је на мене,а онда"... Огласио се менаџер којег је Саша Мирковић оптужио за бруталан напад, Открио све детаље туче…

"Кренуо је на мене,а онда"... Огласио се менаџер којег је Саша Мирковић оптужио за бруталан напад, Открио све детаље туче…

Курир 10.05.2025
Саша Мирковић ,власник и директор Хипе продукције и Хипе телевизије,оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Тим поводом контактирали смо са Поповићем. - Добар дан и вама… »
(Фото) узнемирујући садржај: Саша Мирковић брутално претучен у Загребу! Власник Хајпа нападнут испред луксузног хотела

(Фото) узнемирујући садржај: Саша Мирковић брутално претучен у Загребу! Власник Хајпа нападнут испред луксузног хотела

Курир 10.05.2025
Оснивач и директор Хипе продукције и Хипе телевизије Саша Мирковић брутално је нападнут у Загребу. Како Курир ексклузивно сазнаје, продуценту су нападачи присли с леђа испред једног луксузног хотела и претукли га. Саша Мирковић… »
Шок у Загребу: Претучен Саша Мирковић

Шок у Загребу: Претучен Саша Мирковић

Свет & Скандал 10.05.2025
Драма Саше Мирковића десила се у Загребу Један од најусоешнијих продуцената у нашој земљи и директор Хипе телевизије Саша Мирковић брутално претучен испред хотела у Загребу. Негде око поднева сарадника великих звезда попут… »
Ево ко је менаџер којег је Мирковић оптужио за пребијање! Ради са највећим звездама, носио је наногицу... О прослави коју је…

Ево ко је менаџер којег је Мирковић оптужио за пребијање! Ради са највећим звездама, носио је наногицу... О прослави коју је…

Курир 10.05.2025
Саша Мирковић,власник и директор Хипе продукције и Хипе телевизије, оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Естрадни менаџер је за Курир детаљно образложио како је дошло… »
"Желим да се те ране санирају" Мирослав Илић шокиран због пребијања Саше Мирковића: Договарали смо се да се видимо у…

"Желим да се те ране санирају" Мирослав Илић шокиран због пребијања Саше Мирковића: Договарали смо се да се видимо у…

Курир 10.05.2025
Мирослав Илић остао је шокиран када је сазнао да је његов сарадник Саша Мирковић претучен испред једног луксузног хотела у Загребу. - Ма шта причате? Знате ли за детаље? Појма немам тог лика, али шокирали сте ме. Јуче сам се… »
Саша Мирковић пребијен у Загребу: Крвав лежи испред хотела (ВИДЕО)

Нова 10.05.2025
Саша Мирковић, српски предузетник, музички продуцент и менаџер, снимљен је како крвав и претучен лежи испред једног хотела у центру Загреба. Према информацијама до којих је дошао Телеграф Мирковић је остао да лежи на плочнику… »
Бачена бомба на кућу, запаљен аутомобил, САД претучен! Саша Мирковић више пута био на мети напада: Ово су сви детаљи

Бачена бомба на кућу, запаљен аутомобил, САД претучен! Саша Мирковић више пута био на мети напада: Ово су сви детаљи

Курир 10.05.2025
Саша Мирковић последњих неколико месеци проживљава праву агонију. Продуцента, менаџера, власника и директора медијске куће "Хипе" у Загребу је, како он тврди, претукао естрадни менаџер Велибор Поповић Поп испред хотела у… »
Саша Мирковић оптужио познатог естрадног менаџера да га је претукао, он одговара: „Вређао ми је децу и први ме напао!“…

Саша Мирковић оптужио познатог естрадног менаџера да га је претукао, он одговара: „Вређао ми је децу и први ме напао!“…

Нова 10.05.2025
Саша Мирковић оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Саша Мирковић, српски предузетник, музички продуцент и менаџер, нашао се данас у центру инцидента који се догодио… »

Нова 10.05.2025
Саша Мирковић, српски предузетник, музички продуцент и менаџер, снимљен је како крвав и претучен лежи испред једног хотела у центру Загреба. Према информацијама до којих је дошао Телеграф Мирковић је остао да лежи на плочнику… »
"Кренуо је на мене, псовао ми је децу": Сви детаљи туче у Загребу, Саша Мирковић тврди да га је претукао Велибор Поповић Поп…

"Кренуо је на мене, псовао ми је децу": Сви детаљи туче у Загребу, Саша Мирковић тврди да га је претукао Велибор Поповић Поп…

Блиц 10.05.2025
Саша Мирковић данас је претучен испред једног хотела у центру Загреба. Саша Мирковић се пословно нашао у Загребу, тачније због наступа певачице Ане Николић. С друге стране, менаџер Велибор Поповић Поп, ког је Мирковић оптужио да… »
Саша Мирковић брутално претучен у Загребу: Напали га с леђа испред луксузног хотела, узнемирујућ призор

Саша Мирковић брутално претучен у Загребу: Напали га с леђа испред луксузног хотела, узнемирујућ призор

Мондо 10.05.2025
Саша Мирковић потврдио је да је дошло до напада, а тренутно се налази на лекарском прегледу у болници. Оснивач и директор Хипе продукције и Хипе телевизије Саша Мирковићбрутално је нападнут у Загребу. Како Курир ексклузивно… »
"Напао ме је с леђа, То је покушај убиства" Огласио се Саша Мирковић након што је пребијен у Загребу и оптужио естрадног…

"Напао ме је с леђа, То је покушај убиства" Огласио се Саша Мирковић након што је пребијен у Загребу и оптужио естрадног…

Курир 10.05.2025
Саша Мирковић огласио се за Курир након што је брутално пребијен у Загребу. Оснивач и директор Хипе продукције и Хипе телевизије у краткој поруци је потврдио да је дошло до инцидента испред луксузног хотела. Он је за напад… »

Вести дана »