Povezane vesti
Otkriveno šta se dešavalo u noći uoči napada na Sašu Mirkovića! Oglasio se Rale i otkrio nepoznate detalje, zbog jedne…
Kurir pre 25 dana
Saša Mirković, vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Mirković je u Hrvatskoj prestonici boravio povodom koncerta Ane Nikolić, gde je… »
Tužilaštvo u Hrvatskoj odbilo prijavu Saše Mirkovića: Oglasio se iz Zagreba nakon tvrdnje da ga je menadžer Velibor…
Blic pre 25 dana
Saša Mirković se oglasio nakon što su u javnost isplivale njegove fotografije ispred jednog hotela u centru Zagreba, na kojima se vidi krv na njegovom licu. Mirković koji tvdi da ga je menadžer Velibor Popović Pop pretukao, sada je rekao da je… »
Mirković se oglasio iz bolnice! Sprema se za operaciju: Ruka mi je slomljena na tri mesta... Spomenuo i policiju: Bandit da…
Kurir pre 25 dana
Saša Mirković,vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Mirković se nakon incidenta oglasio iz bolnice na društvenim mrežama, gde je… »
Branko Babić podržao brutalan napad na Sašu Mirkovića: Objavio njegovu fotografiju sa stravičnim povredama
Mondo pre 24 dana
Strasti se ne smiruju nakon što je Saša nakon napada krvav prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu, gde je u toku operacija. Biznismen i vlasnik Hajp televizije Saša Mirković, pretučen je danas ispred jednog hotela u Zagrebu, nakon što se sukobio sa… »
"Krenuo je na mene,a onda"... Oglasio se menadžer kojeg je Saša Mirković optužio za brutalan napad, Otkrio sve detalje…
Kurir pre 24 dana
Saša Mirković ,vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije,optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Tim povodom kontaktirali smo sa Popovićem. - Dobar dan i vama! Dobro sam, evo u… »
(Foto) uznemirujući sadržaj: Saša Mirković brutalno pretučen u Zagrebu! Vlasnik Hajpa napadnut ispred luksuznog hotela
Kurir pre 24 dana
Osnivač i direktor Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirković brutalno je napadnut u Zagrebu. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, producentu su napadači prisli s leđa ispred jednog luksuznog hotela i pretukli ga. Saša Mirković je od siline udarca… »
Šok u Zagrebu: Pretučen Saša Mirković
Svet & Skandal pre 24 dana
Drama Saše Mirkovića desila se u Zagrebu Jedan od najusoešnijih producenata u našoj zemlji i direktor Hype televizije Saša Mirković brutalno pretučen ispred hotela u Zagrebu. Negde oko podneva saradnika velikih zvezda poput Miroslava Ilića i Ace… »
Evo ko je menadžer kojeg je Mirković optužio za prebijanje! Radi sa najvećim zvezdama, nosio je nanogicu... O proslavi koju…
Kurir pre 24 dana
Saša Mirković,vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Estradni menadžer je za Kurir detaljno obrazložio kako je došlo do nemilog… »
"Želim da se te rane saniraju" Miroslav Ilić šokiran zbog prebijanja Saše Mirkovića: Dogovarali smo se da se vidimo u…
Kurir pre 24 dana
Miroslav Ilić ostao je šokiran kada je saznao da je njegov saradnik Saša Mirković pretučen ispred jednog luksuznog hotela u Zagrebu. - Ma šta pričate? Znate li za detalje? Pojma nemam tog lika, ali šokirali ste me. Juče sam se čuo sa njim… »
Saša Mirković prebijen u Zagrebu: Krvav leži ispred hotela (VIDEO)
Nova pre 24 dana
Saša Mirković, srpski preduzetnik, muzički producent i menadžer, snimljen je kako krvav i pretučen leži ispred jednog hotela u centru Zagreba. Prema informacijama do kojih je došao Telegraf Mirković je ostao da leži na pločniku posle fizičkog… »
Bačena bomba na kuću, zapaljen automobil, SAD pretučen! Saša Mirković više puta bio na meti napada: Ovo su svi detalji
Kurir pre 25 dana
Saša Mirković poslednjih nekoliko meseci proživljava pravu agoniju. Producenta, menadžera, vlasnika i direktora medijske kuće "Hype" u Zagrebu je, kako on tvrdi, pretukao estradni menadžer Velibor Popović Pop ispred hotela u Zagrebu. Međutim, to… »
Saša Mirković optužio poznatog estradnog menadžera da ga je pretukao, on odgovara: „Vređao mi je decu i prvi me…
Nova pre 25 dana
Saša Mirković optužio je estradnog menadžera Velibora Popovića Popa da ga je pretukao ispred hotela u Zagrebu. Saša Mirković, srpski preduzetnik, muzički producent i menadžer, našao se danas u centru incidenta koji se dogodio ispred jednog… »
Saša Mirković prebijen u Zagrebu: Krvav leži ispred hotela (VIDEO)
Nova pre 25 dana
Saša Mirković, srpski preduzetnik, muzički producent i menadžer, snimljen je kako krvav i pretučen leži ispred jednog hotela u centru Zagreba. Prema informacijama do kojih je došao Telegraf Mirković je ostao da leži na pločniku posle fizičkog… »
"Krenuo je na mene, psovao mi je decu": Svi detalji tuče u Zagrebu, Saša Mirković tvrdi da ga je pretukao Velibor Popović…
Blic pre 25 dana
Saša Mirković danas je pretučen ispred jednog hotela u centru Zagreba. Saša Mirković se poslovno našao u Zagrebu, tačnije zbog nastupa pevačice Ane Nikolić. S druge strane, menadžer Velibor Popović Pop, kog je Mirković optužio da ga je… »
Saša Mirković brutalno pretučen u Zagrebu: Napali ga s leđa ispred luksuznog hotela, uznemirujuć prizor
Mondo pre 25 dana
Saša Mirković potvrdio je da je došlo do napada, a trenutno se nalazi na lekarskom pregledu u bolnici. Osnivač i direktor Hype produkcije i Hype televizije Saša Mirkovićbrutalno je napadnut u Zagrebu. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, producentu su… »
"Napao me je s leđa, To je pokušaj ubistva" Oglasio se Saša Mirković nakon što je prebijen u Zagrebu i optužio estradnog…
Kurir pre 25 dana
Saša Mirković oglasio se za Kurir nakon što je brutalno prebijen u Zagrebu. Osnivač i direktor Hype produkcije i Hype televizije u kratkoj poruci je potvrdio da je došlo do incidenta ispred luksuznog hotela. On je za napad optužio estradnog… »
Vesti dana »

Rudnik litijuma u Srbiji je 'strateški projekat' EU, kažu iz Brisela
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih

Oglasio se Prekršajni sud u Novom Sadu o incidentima na koncertu Beogradskog sindikata u Futogu
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih

Loše stanje stručnosti i transparentnosti u radu javnih preduzeća
Biznis.rs pre 1 satjoš 14 povezanih

Narodni pokret Srbije: Da EK povuče odluku o projektu Jadar u Srbiji kao strateškom
Beta pre 23 minutajoš 14 povezanih

Kelog: Smeo napad na ruske bombardere povećava rizik od eskalacije; hapšenja na Krimu zbog odavanja vojnih podataka
RTS pre 33 minutajoš 18 povezanih