Повезане вести
Откривено шта се дешавало у ноћи уочи напада на Сашу Мирковића! Огласио се Рале и открио непознате детаље, због једне ствари…
Курир 10.05.2025
Саша Мирковић, власник и директор Хипе продукције и Хипе телевизије, оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Мирковић је у Хрватској престоници боравио поводом концерта Ане… »
Тужилаштво у Хрватској одбило пријаву Саше Мирковића: Огласио се из Загреба након тврдње да га је менаџер Велибор Поповић…
Блиц 10.05.2025
Саша Мирковић се огласио након што су у јавност испливале његове фотографије испред једног хотела у центру Загреба, на којима се види крв на његовом лицу. Мирковић који твди да га је менаџер Велибор Поповић Поп претукао, сада… »
Мирковић се огласио из болнице! Спрема се за операцију: Рука ми је сломљена на три места... Споменуо и полицију: Бандит да…
Курир 10.05.2025
Саша Мирковић,власник и директор Хипе продукције и Хипе телевизије, оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Мирковић се након инцидента огласио из болнице на друштвеним… »
Бранко Бабић подржао бруталан напад на Сашу Мирковића: Објавио његову фотографију са стравичним повредама
Мондо 10.05.2025
Страсти се не смирују након што је Саша након напада крвав превезен колима Хитне помоћи у болницу, где је у току операција. Бизнисмен и власник Хајп телевизије Саша Мирковић, претучен је данас испред једног хотела у Загребу… »
"Кренуо је на мене,а онда"... Огласио се менаџер којег је Саша Мирковић оптужио за бруталан напад, Открио све детаље туче…
Курир 10.05.2025
Саша Мирковић ,власник и директор Хипе продукције и Хипе телевизије,оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Тим поводом контактирали смо са Поповићем. - Добар дан и вама… »
(Фото) узнемирујући садржај: Саша Мирковић брутално претучен у Загребу! Власник Хајпа нападнут испред луксузног хотела
Курир 10.05.2025
Оснивач и директор Хипе продукције и Хипе телевизије Саша Мирковић брутално је нападнут у Загребу. Како Курир ексклузивно сазнаје, продуценту су нападачи присли с леђа испред једног луксузног хотела и претукли га. Саша Мирковић… »
Шок у Загребу: Претучен Саша Мирковић
Свет & Скандал 10.05.2025
Драма Саше Мирковића десила се у Загребу Један од најусоешнијих продуцената у нашој земљи и директор Хипе телевизије Саша Мирковић брутално претучен испред хотела у Загребу. Негде око поднева сарадника великих звезда попут… »
Ево ко је менаџер којег је Мирковић оптужио за пребијање! Ради са највећим звездама, носио је наногицу... О прослави коју је…
Курир 10.05.2025
Саша Мирковић,власник и директор Хипе продукције и Хипе телевизије, оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Естрадни менаџер је за Курир детаљно образложио како је дошло… »
"Желим да се те ране санирају" Мирослав Илић шокиран због пребијања Саше Мирковића: Договарали смо се да се видимо у…
Курир 10.05.2025
Мирослав Илић остао је шокиран када је сазнао да је његов сарадник Саша Мирковић претучен испред једног луксузног хотела у Загребу. - Ма шта причате? Знате ли за детаље? Појма немам тог лика, али шокирали сте ме. Јуче сам се… »
Саша Мирковић пребијен у Загребу: Крвав лежи испред хотела (ВИДЕО)
Нова 10.05.2025
Саша Мирковић, српски предузетник, музички продуцент и менаџер, снимљен је како крвав и претучен лежи испред једног хотела у центру Загреба. Према информацијама до којих је дошао Телеграф Мирковић је остао да лежи на плочнику… »
Бачена бомба на кућу, запаљен аутомобил, САД претучен! Саша Мирковић више пута био на мети напада: Ово су сви детаљи
Курир 10.05.2025
Саша Мирковић последњих неколико месеци проживљава праву агонију. Продуцента, менаџера, власника и директора медијске куће "Хипе" у Загребу је, како он тврди, претукао естрадни менаџер Велибор Поповић Поп испред хотела у… »
Саша Мирковић оптужио познатог естрадног менаџера да га је претукао, он одговара: „Вређао ми је децу и први ме напао!“…
Нова 10.05.2025
Саша Мирковић оптужио је естрадног менаџера Велибора Поповића Попа да га је претукао испред хотела у Загребу. Саша Мирковић, српски предузетник, музички продуцент и менаџер, нашао се данас у центру инцидента који се догодио… »
Саша Мирковић пребијен у Загребу: Крвав лежи испред хотела (ВИДЕО)
Нова 10.05.2025
Саша Мирковић, српски предузетник, музички продуцент и менаџер, снимљен је како крвав и претучен лежи испред једног хотела у центру Загреба. Према информацијама до којих је дошао Телеграф Мирковић је остао да лежи на плочнику… »
"Кренуо је на мене, псовао ми је децу": Сви детаљи туче у Загребу, Саша Мирковић тврди да га је претукао Велибор Поповић Поп…
Блиц 10.05.2025
Саша Мирковић данас је претучен испред једног хотела у центру Загреба. Саша Мирковић се пословно нашао у Загребу, тачније због наступа певачице Ане Николић. С друге стране, менаџер Велибор Поповић Поп, ког је Мирковић оптужио да… »
Саша Мирковић брутално претучен у Загребу: Напали га с леђа испред луксузног хотела, узнемирујућ призор
Мондо 10.05.2025
Саша Мирковић потврдио је да је дошло до напада, а тренутно се налази на лекарском прегледу у болници. Оснивач и директор Хипе продукције и Хипе телевизије Саша Мирковићбрутално је нападнут у Загребу. Како Курир ексклузивно… »
"Напао ме је с леђа, То је покушај убиства" Огласио се Саша Мирковић након што је пребијен у Загребу и оптужио естрадног…
Курир 10.05.2025
Саша Мирковић огласио се за Курир након што је брутално пребијен у Загребу. Оснивач и директор Хипе продукције и Хипе телевизије у краткој поруци је потврдио да је дошло до инцидента испред луксузног хотела. Он је за напад… »
Вести дана »
Убедљива победа без убедљиве игре: Партизан капарисао тријумф у другом делу
Еуроневс пре 24 минутајош 39 повезаних
Мариника Тепић: ТОК је стиснуло „црвено дугме“, Вучић спроводио чистку у МУП-у да би спречио хапшење Селаковића и свих који воде до Малог и
Правда пре 5 сатијош 35 повезаних
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана, клуб у кризи пред важне утакмице
Наслови.аи пре 54 минутајош 68 повезаних
Вучић телефоном разговарао са Орбаном о енергетској ситуацији у Србији
Бета пре 5 сатијош 43 повезане