Povezane vesti
Blokada pre pada – građani blokirali nadvožnjak u Sušici
RTK 10.05.2025
Građani Kragujevca blokirali su danas na dva sata nadvožnjak u Sušici zahtevajući od nadležnih da u najkraćem roku saniraju oštećenja na mostu, kako se on ne bi urušio. Skup simboličnog naziva „Blokada pre pada“, koji je trajao od 13 do 15 časova… »
Završena blokada nadvožnjaka u Sušici - evo šta poručuju građani
InfoKG 10.05.2025
Nakon održanih zborova građani šest mesnih zajednica: Sušica, Aerodrom, Denino brdo, Vinogradi, Uglješnica i Petrovac pozvali su na blokadu sušičkog nadvožnjaka koja je održana danas i trajala od 13.00 do 15.00 sati. "Razlog blokade je dugogodišnja… »
Nadvožnjak u Sušici blokiran na dva sata (VIDEO)
Glas Šumadije 10.05.2025
Nakon održanih zborova građani šest mesnih zajednica: Sušica, Aerodrom, Denino brdo, Vinogradi, Uglješnica i Petrovac pozvali su na blokadu sušičkog nadvožnjaka. Razlog blokade je dugogodišnja nebriga koju su pokazali i lokalna samouprava i država prema… »
Danas u Kragujevcu blokada mosta u Sušici: Sam se neće popraviti (VIDEO)
Glas Šumadije 10.05.2025
Pod sloganom – Sam s neće popraviti, zborovi mesnih zajednica Aerodrom, Sušica, Denino brdo, Uglješnica, pozivaju građane na blokadu mosta u Sušici, koja će trajati od 13 do 15 sati. Ovo nije poziv, ovo je obaveštenje. A vi komšije, ako mislite da će se… »
Vesti dana »
Poslanici usvojili izmene Zakona o biračkom spisku na osnovu preporuka ODIHR-a i leks specijalis o zgradi Generalštaba
RTV pre 46 minutajoš 49 povezanih
Svi aktivisti koji su sinoć privedeni, pušteni su iz Prekršajnog suda
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 33 povezane
Nove maksimalne cene goriva u Srbiji: evrodizel 198, benzin 182 dinara po litru
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 40 povezanih
Gunvor povlači ponudu za kupovinu imovine Lukoila, uključujući firme u Srbiji, nakon američkih sankcija
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane