Povezane vesti

Blokada pre pada – građani blokirali nadvožnjak u Sušici

Blokada pre pada – građani blokirali nadvožnjak u Sušici

RTK 10.05.2025
Građani Kragujevca blokirali su danas na dva sata nadvožnjak u Sušici zahtevajući od nadležnih da u najkraćem roku saniraju oštećenja na mostu, kako se on ne bi urušio. Skup simboličnog naziva „Blokada pre pada“, koji je trajao od 13 do 15 časova… »
Završena blokada nadvožnjaka u Sušici - evo šta poručuju građani

Završena blokada nadvožnjaka u Sušici - evo šta poručuju građani

InfoKG 10.05.2025
Nakon održanih zborova građani šest mesnih zajednica: Sušica, Aerodrom, Denino brdo, Vinogradi, Uglješnica i Petrovac pozvali su na blokadu sušičkog nadvožnjaka koja je održana danas i trajala od 13.00 do 15.00 sati. "Razlog blokade je dugogodišnja… »
Nadvožnjak u Sušici blokiran na dva sata (VIDEO)

Nadvožnjak u Sušici blokiran na dva sata (VIDEO)

Glas Šumadije 10.05.2025
Nakon održanih zborova građani šest mesnih zajednica: Sušica, Aerodrom, Denino brdo, Vinogradi, Uglješnica i Petrovac pozvali su na blokadu sušičkog nadvožnjaka. Razlog blokade je dugogodišnja nebriga koju su pokazali i lokalna samouprava i država prema… »
Danas u Kragujevcu blokada mosta u Sušici: Sam se neće popraviti (VIDEO)

Danas u Kragujevcu blokada mosta u Sušici: Sam se neće popraviti (VIDEO)

Glas Šumadije 10.05.2025
Pod sloganom – Sam s neće popraviti, zborovi mesnih zajednica Aerodrom, Sušica, Denino brdo, Uglješnica, pozivaju građane na blokadu mosta u Sušici, koja će trajati od 13 do 15 sati. Ovo nije poziv, ovo je obaveštenje. A vi komšije, ako mislite da će se… »

Vesti dana »