Повезане вести
"То је сан мог сина, али не могу да му приуштим": Мајка хероина из Србије, овако решила да скупи новац за хармонику
Мондо 10.05.2025
Како си остварила највећи сан свог сина, Јадранка је одлучила да овим занатом скупи новац. Да су мајке праве херионе које сваки дан чине све за своју децу то није непознаница нити новост. Ипак, једна мама одушевила је све својом… »
"Не могу сину да приуштим хармонику, али имам руке које хеклају": Јадранкине речи кидају срце, жели само једно
Телеграф 10.05.2025
Да су маме праве херионе које сваки дан чине све за своју децу то није непознаница нити новост. Ипак, једна мама одушевила је све својом апелом на друштвеним мрежама. - Зовем се Јадранка, ја сам мама једног дивног дечака… »
Зовем се Јадранка, не могу сину да приуштим хармонику али имам руке које знају да хеклају: Објава једне маме покренула…
Дневник 10.05.2025
БЕОГРАД: Да су маме праве херионе које сваки дан чине све за своју децу то није непознаница нити новост. Ипак, једна мама одушевила је све својом апелом на друштвеним мрежама. - Зовем се Јадранка, ја сам мама једног дивног… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 2 сатајош 29 повезаних
Водич кроз легализацију објеката – како тече поступак пријаве и колики су трошкови?
Бизнис.рс пре 47 минутајош 118 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 4 сатијош 43 повезане
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 57 минутајош 22 повезане