Povezane vesti
Zbog svirepog nasilja koje je trpeo Aleksa sebi oduzeo život: Njegova majka objavila potresnu poruku
Mondo 10.05.2025
Majka tragično stradalog Alekse Jankovića oglasila se na godišnjicu njegove smrti. Aleksa Janković iz Niša imao je samo 14 godina kada je sebi oduzeo život zbog vršnjačkog nasilja koje je proživljavao. Da je imao ko da ga čuje, Aleksa bi danas imao 28… »
"Naučila sam da te oživim kad mi je teško": Aleksa bi danas imao 28 godina, majka objavila potresnu poruku
Telegraf 10.05.2025
Aleksa Janković imao je samo 14 godina kada je sebi oduzeo život zbog vršnjačkog nasilja koje je proživljavao. Da je imao ko da ga čuje, Aleksa bi danas imao 28 godina. Život je sebi oduzeo na rođendan. Prošlo je 14 godina od kako je ugašen nevin život… »
"Naučila sam da te oživim onda kada se borim i kada mi je teško": Aleksa (14) je sebi oduzeo život zbog vršnjačkog nasilja…
Blic 10.05.2025
Danas je 14 godina od kako je Aleksa Jovanović oduzeo sebi život, zbog vršnjačkog nasilja koje je trpeo mesecima. Njegova majka, Dragana Janković, je povodom godišnjice sinovljeve smrti podelila je emotivnu poruku na društvenoj mreži Fejsbuk, koju… »
"Naučila sam da te oživim onda kada se borim i kada mi je teško": Aleksa (14) je sebi oduzeo život zbog vršnjačkog nasilja…
Blic 10.05.2025
Danas je 14 godina od kako je Aleksa Jovanović oduzeo sebi život, zbog vršnjačkog nasilja koje je trpeo mesecima. Njegova majka, Dragana Janković, je povodom godišnjice sinovljeve smrti podelila je emotivnu poruku na društvenoj mreži Fejsbuk, koju… »
Vesti dana »

Jak zemljotres pogodioTursku, ima nestalih u ruševinama, treslo se i u Istanbulu /video/
Sputnik pre 33 minutajoš 23 povezane

(Video) "za njih je to parče krpe, za nas je svetinja" Ministarka Mesarović učestvovala u farbanju srpske trobojke, evo koja je njena ključna poruka
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Košarkaši Srbije završili grupnu fazu Evropskog prvenstva za kadete porazom od Španije
Euronews pre 18 minutajoš 40 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 62 povezane

(VIDEO) PUF: Napalo nas 300 pristalica SNS-a u Bačkom Petrovcu, pojedini imali noževe
N1 Info pre 53 minutajoš 17 povezanih