Повезане вести
Због свирепог насиља које је трпео Алекса себи одузео живот: Његова мајка објавила потресну поруку
Мондо 10.05.2025
Мајка трагично страдалог Алексе Јанковића огласила се на годишњицу његове смрти. Алекса Јанковић из Ниша имао је само 14 година када је себи одузео живот због вршњачког насиља које је проживљавао. Да је имао ко да га чује… »
"Научила сам да те оживим кад ми је тешко": Алекса би данас имао 28 година, мајка објавила потресну поруку
Телеграф 10.05.2025
Алекса Јанковић имао је само 14 година када је себи одузео живот због вршњачког насиља које је проживљавао. Да је имао ко да га чује, Алекса би данас имао 28 година. Живот је себи одузео на рођендан. Прошло је 14 година од… »
"Научила сам да те оживим онда када се борим и када ми је тешко": Алекса (14) је себи одузео живот због вршњачког насиља…
Блиц 10.05.2025
Данас је 14 година од како је Алекса Јовановић одузео себи живот, због вршњачког насиља које је трпео месецима. Његова мајка, Драгана Јанковић, је поводом годишњице синовљеве смрти поделила је емотивну поруку на друштвеној… »
"Научила сам да те оживим онда када се борим и када ми је тешко": Алекса (14) је себи одузео живот због вршњачког насиља…
Блиц 10.05.2025
Данас је 14 година од како је Алекса Јовановић одузео себи живот, због вршњачког насиља које је трпео месецима. Његова мајка, Драгана Јанковић, је поводом годишњице синовљеве смрти поделила је емотивну поруку на друштвеној… »
Вести дана »
"Председник је изразио жељу,: Али..." Амерички званичник открио да ли ће се Трамп састати са Ким Џонг Уном током азијске турнеје
Блиц пре 12 минутајош 15 повезаних
Време у Србији: Променљиво облачно, местимично са кишом до 19 степени
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 15 повезаних
уживо РАТ У УКРАЈИНИ Једна особа погинула, 10 повређено у руском нападу на Кијев
Еуроневс пре 46 минутајош 14 повезаних
Лука Дончић уништио "новог Џордана": Убацио му 49 поена и дабл-дабл, показао ко је газда
Мондо пре 1 сатјош 14 повезаних