Повезане вести

Због свирепог насиља које је трпео Алекса себи одузео живот: Његова мајка објавила потресну поруку

Због свирепог насиља које је трпео Алекса себи одузео живот: Његова мајка објавила потресну поруку

Мондо 10.05.2025
Мајка трагично страдалог Алексе Јанковића огласила се на годишњицу његове смрти. Алекса Јанковић из Ниша имао је само 14 година када је себи одузео живот због вршњачког насиља које је проживљавао. Да је имао ко да га чује… »
"Научила сам да те оживим кад ми је тешко": Алекса би данас имао 28 година, мајка објавила потресну поруку

"Научила сам да те оживим кад ми је тешко": Алекса би данас имао 28 година, мајка објавила потресну поруку

Телеграф 10.05.2025
Алекса Јанковић имао је само 14 година када је себи одузео живот због вршњачког насиља које је проживљавао. Да је имао ко да га чује, Алекса би данас имао 28 година. Живот је себи одузео на рођендан. Прошло је 14 година од… »
"Научила сам да те оживим онда када се борим и када ми је тешко": Алекса (14) је себи одузео живот због вршњачког насиља…

"Научила сам да те оживим онда када се борим и када ми је тешко": Алекса (14) је себи одузео живот због вршњачког насиља…

Блиц 10.05.2025
Данас је 14 година од како је Алекса Јовановић одузео себи живот, због вршњачког насиља које је трпео месецима. Његова мајка, Драгана Јанковић, је поводом годишњице синовљеве смрти поделила је емотивну поруку на друштвеној… »

Блиц 10.05.2025
Данас је 14 година од како је Алекса Јовановић одузео себи живот, због вршњачког насиља које је трпео месецима. Његова мајка, Драгана Јанковић, је поводом годишњице синовљеве смрти поделила је емотивну поруку на друштвеној… »

Вести дана »