Povezane vesti
Druga izložba cveća okuplja zaljubljenike u hortikulturu: Najtraženije cvetnice preko leta i kaktusi cele godine [VIDEO]
Glas juga 10.05.2025
„Mi nemamo baš mnogo mesta gde možemo da prodajemo. Ja, recimo, ne idem nigde osim na izložbe. Neko ima tezgu na pijaci, ali kad su ovakve izložbe, onda je posećeno cveće i svima nam dobro dođe“, rekao je jedan od izlagača Boban Stanković za naš portal… »
Druga izložba cveća okuplja zaljubljenike u hortikulturu: Najtraženije cvetnice preko leta ali i kaktusi
Gradski portal 018 10.05.2025
„Mi nemamo baš mnogo mesta gde možemo da prodajemo. Ja, recimo, ne idem nigde osim na izložbe. Neko ima tezgu na pijaci, ali kad su ovakve izložbe, onda je posećeno cveće i svima nam dobro dođe“, rekao je jedan od izlagača Boban Stanković za naš portal… »
Vesti dana »
JANAF dobio od američkog OFAC-a licencu za transport nafte do 1. jula
RTV pre 18 minutajoš 30 povezanih
Poslednji dan male mature: Osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 19 povezanih
Istorijski het-trik čudesnog Mesija, Argentina savladala Alžir na startu Svetskog prvenstva
RTV pre 12 minutajoš 35 povezanih
Engleska i Hrvatska igraju derbi celog prvog kola SP: Hari Kejn ili Luka Modrić?
Euronews pre 28 minutajoš 99 povezanih
Poslanici prihvatili da vode objedinjenu raspravu o svim tačkama dnevnog reda
RTV pre 3 minutajoš 18 povezanih
![Druga izložba cveća okuplja zaljubljenike u hortikulturu: Najtraženije cvetnice preko leta i kaktusi cele godine [VIDEO]](https://nstatic.net/161/39611161ccsoei.jpg)