Povezane vesti
Druga izložba cveća okuplja zaljubljenike u hortikulturu: Najtraženije cvetnice preko leta i kaktusi cele godine [VIDEO]
Glas juga 10.05.2025
„Mi nemamo baš mnogo mesta gde možemo da prodajemo. Ja, recimo, ne idem nigde osim na izložbe. Neko ima tezgu na pijaci, ali kad su ovakve izložbe, onda je posećeno cveće i svima nam dobro dođe“, rekao je jedan od izlagača Boban Stanković za naš portal… »
Druga izložba cveća okuplja zaljubljenike u hortikulturu: Najtraženije cvetnice preko leta ali i kaktusi
Gradski portal 018 10.05.2025
„Mi nemamo baš mnogo mesta gde možemo da prodajemo. Ja, recimo, ne idem nigde osim na izložbe. Neko ima tezgu na pijaci, ali kad su ovakve izložbe, onda je posećeno cveće i svima nam dobro dođe“, rekao je jedan od izlagača Boban Stanković za naš portal… »
Vesti dana »

Subota donosi visoke temperature, u nedelju stiže osveženje
Serbian News Media pre 3 satajoš 32 povezane

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 9 povezanih

SRCE: Prijava protiv policijskog komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 48 minutajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 18 povezanih

Korak do trona – kadeti Srbije za zlato u Tbilisiju protiv Litvanije
RTS pre 48 minutajoš 45 povezanih