Povezane vesti
Druga izložba cveća okuplja zaljubljenike u hortikulturu: Najtraženije cvetnice preko leta i kaktusi cele godine [VIDEO]
Glas juga 10.05.2025
„Mi nemamo baš mnogo mesta gde možemo da prodajemo. Ja, recimo, ne idem nigde osim na izložbe. Neko ima tezgu na pijaci, ali kad su ovakve izložbe, onda je posećeno cveće i svima nam dobro dođe“, rekao je jedan od izlagača Boban Stanković za naš portal… »
Druga izložba cveća okuplja zaljubljenike u hortikulturu: Najtraženije cvetnice preko leta ali i kaktusi
Gradski portal 018 10.05.2025
„Mi nemamo baš mnogo mesta gde možemo da prodajemo. Ja, recimo, ne idem nigde osim na izložbe. Neko ima tezgu na pijaci, ali kad su ovakve izložbe, onda je posećeno cveće i svima nam dobro dođe“, rekao je jedan od izlagača Boban Stanković za naš portal… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 3 satajoš 37 povezanih
(Video) Od troje povređenih, dvoje u kritičnom stanju Jezivi detalji stravičnog sudara kod Temišvara: Minibus se zakucao u cisternu Poginulo 6 navijača PAOK-a i vozač
Dnevnik pre 35 minutajoš 33 povezane
Hor Karlovačke gimnazije odbio da svira u prisustvu SNS predsednika opštine
Vreme pre 2 satajoš 29 povezanih
Studenti u blokadi organizuju skup „Znanje je moć“ u 18 časova ispred Rektorata
Glas Zaječara pre 45 minutajoš 34 povezane
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 66 povezanih
![Druga izložba cveća okuplja zaljubljenike u hortikulturu: Najtraženije cvetnice preko leta i kaktusi cele godine [VIDEO]](https://nstatic.net/161/39611161ccsoei.jpg)