Povezane vesti
Dobrivoje ratovao za Srbiju, a danas nema para ni da podigne spomenik rođenom bratu: "Nekad plačem satima"
Telegraf 10.05.2025
Srbija. „Ne mogu da sedim, a ne mogu ni da ležim. Kad treba da ustanem, zube kidam. Neki put i po celu noć ne mogu da spavam – aj što me ubiše bolovi, nego misao kad uhvati… Nekad sam radio, obezbeđivao porodicu, a sad bogami došlo teško vreme. Radi dece… »
„Ne mogu da zaspim od bolova i misli“: Nekadašnjeg borca na Kosmetu muče karcinom i briga oko dece koja kilometrima pešače do…
Nova 10.05.2025
"Ne mogu da sedim, a ne mogu ni da ležim. Kad treba da ustanem, zube kidam. Neki put i po celu noć ne mogu da spavam – aj' što me ubiše bolovi, nego misao kad u'vati… Nekad sam radio, obezbeđivao porodicu, a sad, bogami, došlo teško vreme. Radi dece mi… »
Vesti dana »
Cela Srbija u minusu, a ovde je izmereno čak -17 stepeni! Oglasio se RHMZ: Upaljen narandžasti meteoalarm zbog 3 opasne pojave
Blic pre 24 minutajoš 41 povezana
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 26 povezanih
Sve o Zlatnim globusima 2026: Spisak dobitnika, najbolje šale i govor koji je cenzurisan u prenosu
Blic pre 4 minutajoš 20 povezanih
Objavljena visina penzije za besplatne banje: Poznato kada izlazi rang lista, prijava od danas
Blic pre 24 minutajoš 17 povezanih