Povezane vesti
Dobrivoje ratovao za Srbiju, a danas nema para ni da podigne spomenik rođenom bratu: "Nekad plačem satima"
Telegraf 10.05.2025
Srbija. „Ne mogu da sedim, a ne mogu ni da ležim. Kad treba da ustanem, zube kidam. Neki put i po celu noć ne mogu da spavam – aj što me ubiše bolovi, nego misao kad uhvati… Nekad sam radio, obezbeđivao porodicu, a sad bogami došlo teško vreme. Radi dece… »
„Ne mogu da zaspim od bolova i misli“: Nekadašnjeg borca na Kosmetu muče karcinom i briga oko dece koja kilometrima pešače do…
Nova 10.05.2025
"Ne mogu da sedim, a ne mogu ni da ležim. Kad treba da ustanem, zube kidam. Neki put i po celu noć ne mogu da spavam – aj' što me ubiše bolovi, nego misao kad u'vati… Nekad sam radio, obezbeđivao porodicu, a sad, bogami, došlo teško vreme. Radi dece mi… »
Vesti dana »

(Foto) Nevidljivi svet u Beogradu! Prva izložba fotografija za slabovide, evo o čemu se radi, i do kada traje
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana

Ministar đurić iz taormine: Srbija za jedinstvenu Evropu, ali i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana