Povezane vesti

Verila se Danijela Dimitrovska: Dečko Jevrem je zaprosio, a ona se oglasila i pokazala prsten: "rekla sam da, srećna sam"

Verila se Danijela Dimitrovska: Dečko Jevrem je zaprosio, a ona se oglasila i pokazala prsten: "rekla sam da, srećna sam"

Blic 10.05.2025
Manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska se verila. Naime, lepu Danijelu zaprosio je partner Jevrem Kosnić, te je ona danas na svom profilu na Instagramu pokazala verenički prsten, a komentari i čestitke su samo pljuštali. Danijela je pokazala… »
Za nju počinje novi život: Udaje se Danijela Dimitrovska, ovo su svi detalji

Za nju počinje novi život: Udaje se Danijela Dimitrovska, ovo su svi detalji

Svet & Skandal 10.05.2025
Veridba Danijele Dimitrovske obradovala njene najmilije Bivša supruga Ognjena Amidžića, manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska, obradovala je svoje prijatelje i pratioce na Instagramu vešću da se verila. Danijelu je zaprosio trener Jevrem Kosnić sa… »
Verila se bivša žena Ognjena Amidžića: Lepa manekenka pokazala skupoceni prsten, pa potkačila voditelja?

Verila se bivša žena Ognjena Amidžića: Lepa manekenka pokazala skupoceni prsten, pa potkačila voditelja?

Mondo 10.05.2025
Danijela Dimitrovska se pohvalila na društvenoj mreži Instagram, a poruka nije nikome promakla. Manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska uskoro staje na ludi kamen. Njen partner, Jevrem Kosnić, zaprosio ju je, a ona je radosnu vest podelila na… »
Udaje se Danijela Dimitrovska! Bivšu ženu Ognjena Amidžića zaprosio zgodni fudbaler

Udaje se Danijela Dimitrovska! Bivšu ženu Ognjena Amidžića zaprosio zgodni fudbaler

Telegraf 10.05.2025
Bivša žena voditeljka Ognjena Amidžića, manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska, staje na ludi kamen! Danijelu je zaprosio zgodni fudbaler Jevrem Kosnić, a lepa voditeljka je rekla "DA". O tome se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram, a… »

Vesti dana »