Povezane vesti
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Euronews 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: Naći ćemo način da im odgovorimo
B92 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. "Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Sputnik 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Vesti dana »

Paklene vrućine ne popuštaju: Temperatura do 40 stepeni, osveženje tek krajem nedelje
Serbian News Media pre 40 minutajoš 30 povezanih

Brisel i London brane granice u Ukrajini, a Srbiji bi da ih menjaju
Politika pre 45 minutajoš 31 povezana

"Da je Amerika slaba, Rusija bi napala Aljasku": Kličko o teritoriji koja je nekada pripadala Moskvi: "Putin želi da vrati točak istorije"
Blic pre 2 satajoš 21 povezana

Savet bezbednosti UN saziva hitan sastanak zbog izraelskog plana za okupaciju grada Gaze
RTV pre 20 minutajoš 7 povezanih

Tadić otkrio zašto je odbio Crvenu zvezdu i zašto sa porodicom nije mogao da se vrati u Srbiju
Nova pre 15 minutajoš 11 povezanih