Povezane vesti
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Euronews 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: Naći ćemo način da im odgovorimo
B92 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. "Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Sputnik 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Vesti dana »
Pripremite rashlađenje: Evo kakve nas temperature očekuju za vikend u Novom Sadu
Radio 021 pre 8 minutajoš 13 povezanih
Užasne vesti za BiH u toku noći: Na pragu je eliminacije, za to je sama kriva
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih
Počinje prijava kandidata za upis na fakultete Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 13 minutajoš 3 povezane
Het-trik Dejvida su loše vesti za Bosnu i Hercegovinu: Kanada demonstrirala silu, Katar pokupio dva isključenja, a utisak pokvarila samo povreda Konea VIDEO
Nova pre 5 satijoš 12 povezanih
Američko-iranski dogovor otvara pitanje čemu je služio ovaj rat: BBC urednik
BBC News pre 33 minutajoš 4 povezane