Povezane vesti
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Euronews 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: Naći ćemo način da im odgovorimo
B92 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. "Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Sputnik 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Vesti dana »
Srbija pod udarom ekstremnog toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 56 povezanih
Tela dvojice muškaraca izvučena iz Đetinje na gradskoj plaži u Užicu
RTS pre 6 minutajoš 21 povezana
Ministar prosvete: Možda je rešenje da Jovinu gimnaziju vratimo Srpskoj pravoslavnoj crkvi
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih
Sećanje koje ne jenjava: Kako žive prognani Srbi 31 godinu posle "Oluje"
Euronews pre 26 minutajoš 52 povezane
Noćni napadi dronovima i raketama širom Rusije i Ukrajine sa žrtvama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 13 povezanih