Povezane vesti
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Euronews 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: Naći ćemo način da im odgovorimo
B92 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. "Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Sputnik 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 81 povezana

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 40 povezanih

(Video) Veje sneg u Srbiji: U ovom delu naše zemlje se već formirao beli pokrivač
Blic pre 37 minutajoš 63 povezane

BLOG UŽIVO Izraelski brod sa privedenim aktivistima, među kojima je i srpski student, stigao u luku
Nova pre 1 minutjoš 20 povezanih