Povezane vesti
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Euronews 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: Naći ćemo način da im odgovorimo
B92 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. "Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Sputnik 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 2 satajoš 34 povezane
Drugi dan blokade graničnih prelaza za teretnjake – šteta 100 miliona evra dnevno
RTS pre 3 satajoš 66 povezanih
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 28 povezanih
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih