Повезане вести
Додик: РС ће одговорити реципрочним мерама ако Словенија крене политиком санкција
Еуроневс 10.05.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће Бањалука одговорити реципрочним мерама ако Словенија буде увела политику санкција према РС. “Уколико Словенија крене политиком санкција, ми ћемо наћи начин да им… »
Додик: Наћи ћемо начин да им одговоримо
Б92 10.05.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће Бањалука одговорити реципрочним мерама ако Словенија буде увела политику санкција према РС. "Уколико Словенија крене политиком санкција, ми ћемо наћи начин да им… »
Додик: РС ц́е одговорити реципрочним мерама ако Словенија крене политиком санкција
Спутник 10.05.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ц́е Бањалука одговорити реципрочним мерама ако Словенија буде увела политику санкција према РС. “Уколико Словенија крене политиком санкција, ми ц́емо нац́и начин да… »
Вести дана »
Данас претежно облачно, поподне пљускови са грмљавином, до 26 степени
Н1 Инфо пре 43 минутајош 12 повезаних
Путиново тродневно примирје ступило на снагу у част Дана победе
Политика пре 24 минутајош 9 повезаних
Гужве, невреме, одрони и клизави путеви Огласио се АМСС: Ово морате да знате ако данас крећете на пут
Блиц пре 28 минутајош 6 повезаних
Парада на Дан победе у Москви без тенкова знак да рат против Украјине не иде по плану: ББЦ уредник
BBC News пре 29 минутајош 4 повезане