Povezane vesti
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Euronews 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: Naći ćemo način da im odgovorimo
B92 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. "Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Dodik: RS će odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija krene politikom sankcija
Sputnik 10.05.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će Banjaluka odgovoriti recipročnim merama ako Slovenija bude uvela politiku sankcija prema RS. “Ukoliko Slovenija krene politikom sankcija, mi ćemo naći način da im odgovorimo. Slovenci… »
Vesti dana »
Više od 200.000 građana Čačka, Gornjeg Milanovca, Lučana i Požege bez vode, zasedao Republički štab za vanredne situacije
RTV pre 31 minutajoš 71 povezana
„Nakon poniženja u Iranu, SAD žele lak plen“: Američka ratna mašinerija usmerila pogled ka Kubi
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih
Radnički potopio Novi Beograd: Tim Uroša Stevanovića osvojio titulu prvaka Srbije
Kurir pre 11 minutajoš 70 povezanih
Kalas: EU neće biti neutralna između Rusije i Ukrajine,prekid vatre uslov za pregovore
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane
Francuski tinejdžer nastavlja svoju bajku na grend slem debiju: Bio na gem od poraza, pa slavio nakon pet sati igre
Danas pre 1 satjoš 78 povezanih